SD, näthat eller ALDRIG MER

SD:s värdegrund är hatet till medmänniskorna. Nästa alla som näthatar sympatiserar med SD och nästan alla har någon gång eller ofta uttryckt rena rasistiska åsikter. De uttrycker alltså inte åsikten att vi inte kan ha invandring för det är för dyrt eller liknande. Nej, det är ren och skär rasism det är frågan om. Ofta är deras rasistiska uttryck så illa att nazisterna i Tyskland på 30-talet skulle framstå som kyrkans barntimmar . Det säger en hel del om hur SD:s självpåtagna propagandakader ser ut.
Ur den kader kommer också de flesta av SD:s aktiva medlemmar. En smart ledare ser sedan  till att kanalisera budskapet utåt genom ett filter som gömmer deras egentliga agenda. Kanske är det omedvetet, kanske är det en mycket väl kalkylerande plan. Så kommer de att verka tills de, som de själva hoppas, vinner folkets majoriteten i val. Därefter kan vi inte vara säkra på att det blir fler val.

När och om de vunnit folkets majoritet kommer slakten att börja. Om nu ledarkarden i SD kanske inte vill ha någon våldsam slakt kommer de inte att kunna stoppa den snöboll som de låtit rulla utför den rasistiska backen genom att ha dragit till sig folk som älskar att hata dygnet runt. Snöbollen kommer att växa till enorma mått och riva ner allt i sin väg, ingen kommer att skonas som inte är med på snöbollen. Trots sin storlek är de i minoritet men deras tillstånd, med avsaknad av empati och deras vana att obekymrat jävlas med folk, sätter de sig i respekt inom SD-gruppen. Genom SD kommer de att fritt kunna rensa ut överallt där de “etniskt orena” befinner sig. Det som rensar kommer att vara samma folk som idag näthatar eller vill näthata. De kommer också att dra med sig sådana som senare själva kan bli föremål för utrensning.

Det blir en oerhört tragiskt tid för vår befolkning. Mängder av familjer skulle bli av med en eller fler av sina familjemedlemmar. Mängder av barn kommer att bli utan sina föräldrar och mängder av föräldrar kommer bli utan sina barn. Men oftast kommer hela familjer att förpassas utanför våra gränser. Frågan är var de skall ta vägen? Flera av dem är födda i Sverige, kanske Svenska medborgare och Svenska på alla sätt, de vet inget annat. Allt annat än Sverige är “utlandet” för dem. Var skall de ta vägen?

Resultatet av denna rensning skulle inte vänta på sig länge. Nästa omedelbart kommer affärer att få stänga, bostadsbolag kommer att gå under och industrin får slå igen då konsumenter försvinner och färre som arbetar. Komsumtionsbasen kommer att minska drastiskt, av samma orsak, och därmed också statens inkomster. Ålderdomshem kommer att få stänga och folk med vårdbehov får klara sig själva. De vassa armbågarna kommer att tvingas fram för att klara sig, empatin sjunker drastiskt som skapar ytterligare våld och brott. Landet börjar gå in i en era av dekis med okontrollerade brott och våldshandlingar. SD ville satsa på militären men det blir tvärt om då pengarna inte räcker. Motståndsgrupper växer fram och får hjälp från grupper och ibland hela stater där ute.

Utanför vårt lands gränser kokar missnöjet upp för att vi, till dem, lämnar allt ansvar för en massa folk där en hel del av dem inte har något ursprungsland. För de som har ursprungsland vill ofta inte dessa länder ta emot dem. Det blir andra Europeiska länder som får lösa problemet med “utskickade invandrare”.
EU har sedan länge varnat Sverige för detta, ett Sverige som, vid det här laget, också sedan länge lämnat EU-gemenskapen.

Åren går och ute i Europa bildas grupper som vill få Sverige att bli demokratiskt igen. Man hjälper motståndsgrupperna i Sverige som jagas och när de hittats skonas de inte alls. Till slut driver missnöjet landet till ett mycket grymt inbördeskrig som slutar med en seger för demokratin efter oerhörda förluster i liv, lidande och en förstörd ekonomi. Tillsammans myntar man återigen orden från efter andra Världskriget: ALDRIG MER!

Stoppa det innan det händer, stoppa näthatarna, stäng, Flashback och andra rasistiska näthatarplattformar. Älska invandrarna förstå den enorma vinst invandring medför, lyft fram empatin och det stora hjärtat!

Jag tål inte SD eller de som röstar på dem och kan inte samarbeta med dem därför att jag älskar mitt folk, invandrare, sjuka, avvikande, homosexuella och alla andra sexuella inriktningar, jag älskar brottslingarna, jag älskar empatin och det stora hjärtat men framför allt  älskar jag mitt land!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer