SD är ett näthatarparti

Vi bryr oss inte

Vi bryr oss inte om politik. Åtminstone inte i vårt kall att motarbeta näthat. Vi skiter i om SD tycker det ena eller det andra, det får de göra utan att vi lyfter ett finger men kom inte hit och näthata då jävlar!

Demokratisk syn

SD säger ofta att de har sin demokratiska rätt att bedriva politik i Sverige. SD-partisekreteraren Richard Jomshof “Twittrar” och skriver på Facebook om en Moderat politiker att han inte är välkommen till Sverige och att han bör återvända hem efter att moderaten skrivit att Åkesson inte är välkommen till förorterna. Dessutom poängterar han:

jag står fast vid att han bör återvända hem.
Källa: Aftonbladet

Problemet när en ledande SD:are skriver så är att det drar igång pöbeln som tar på sitt ansvar att “straffa” moderaten och näthatet är i full gång. Den effekten känner naturligtvis Richard Jomshof till och förmodligen var det pöbeln han ville få igång. Richard Jomshof försvarar sig med påståendet att det är hans demokratiska rättighet.

Näthatarpartiet

Det är nu allt för många SD i ledande position som näthatat, de flesta anonymt men en del helt öppet. Flera av dem säger också att de står för det, dvs de tycker näthat, hot och annat jävelskap är demokratiska medel att jobba med. Richard Jomshof är inget undantag utan bara en i ledet av SD:are som på sin Facebooksida säger i princip att han står för sitt näthat och ser det som en demokratisk rättighet och påstår att näthata ingår i vårt demokratiska system:

Om man inte förstår hur svensk demokrati fungerar så kanske man ska fundera på vad man har i Sverige att göra över huvud taget.
Källa: Aftonbladet

Vi kan med stor sannolikhet med bara de officiella SD:arnas näthat dra slutsatsen att partiet tycker näthat är ok och att de tror det ingår i demokratin att näthata. Lägger vi till de näthatare vi hittat som också är SD:are klarnar bilden ytterligare, dvs SD är näthatarpartiet.

Tysklands nazism

När nazisterna började växa i Tyskland fanns inte internet utan i stället hånade de folk på gatan som inte såg “ariska” ut. Precis som med SD stegrades hatet undan för undan och de ansåg att det var deras rättighet att göra så och att det ingick i normalt mänsklig aktivitet och som slutade med bla Kristallnatten, kriget och utrotningslägren. Det är vad vi har att vänta av näthatarpartiet SD men i demokratins namn röstar folk okunnigt på dem utan att förstå att de röstar på ett parti som startats ur Sverigepartiet samt BSS av en skinnskalle, en ökänd nazist och en SS-veteran, med avsikten att dölja de nazistiska åsikterna för att vinna val. Det är i det perspektivet vi skall se deras tro att de har en demokratiska rätt att bedriva politik med näthat.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer