Sanna Sydborg

Sanna Sydborg

Sanna Sydborg är en kändis som solar sig i glansen från samhällspedistalen. Förutom en hel uppsjö av olika uppdrag från skvallermedia som såpoperor mm driver hon en egen blogg. Så långt är denna kvinna fullständigt ointressant för oss. Det tveksamma intresset hos oss kom när vi såg att hon kommenterat en av oss, från en åklagares, påstådda och lögnaktiga, hittepå.

Åklagaren dömdes ut

Både Tingsrätten och Hovrätten dömde senare ut åklagarens anklagelser som borde få alla att ändra sig i frågan. Men så skedde inte bland näthatare, de fortsatte i oförminskat takt sina påståenden som ofelbart ledde fram till en mycket svårt sargad liten människa som till slut valde att avsluta sitt liv.

Det är fan inte jag som skall dö

Tack vare en liten felberäkning överlevde hon det tragiska tilltaget. När en av oss kom dit låg hon fastkilad mellan sängen och elementet. Hon drogs upp henne på sängen. Hon reste sig upp och satt tyst på sängkanten medan en av oss stod förtvivlad med tårar i ögonen bredvid. Hon reste sig upp och sade “det är fan inte jag som skall dö!”. Sedan den dagen har vi letat näthatare, skapat opinion och bekämpat skiten genom vår grupp “SIG” som hon den dagen startade och beslutsamt leder.

Damen från fina gatan

Inte heller Sanna Sydborg ändrade det redan från början totalt felaktiga och åtalbara inlägget som kan döda folk. Hur kan en dam från fina gatan sakna omdöme likt en simpel näthatare som med sitt föga blygsamma skriveri, nästan bokstavligt talat, går över död för att få vara lite lustig? Förmodligen för att hon tror att hon står över allt annat i samhället från sin guldkantade pedistal. Men det gör hon inte och det kommer hon att få tungt erfara framöver.

Nedgrävd i skiten

Hennes blogginlägg visar att hon själv egentligen ligger nedgrävd i skiten långt under sin egen pedistal vad det gäller kunskap. Tror man att pesten kommer från inavel, eller av att det finns för många av oss, befinner sig allmänbildningen på en 10 årings nivå. Att vi människor är däggdjur skriker hon överraskad ut i bloggen så att alla skall se och i tron att hon är ensam om denna kunskap. Det hon egentligen skrek ut är sin avsaknad av kunskap utanför den ytliga tingeltangelvärlden.

I texten här nedan skriver hon i princip att hon är vidrig mot andra människor:

tittar man på hur VIDRIGA vi människor kan vara dels mot DJUR/BARN och andra människor

Just i samma inlägg, se hela inlägget här nedan, som detta är taget från är hon just “VIDRIG” mot en av oss.

Det du skriver är olagligt förtal och oerhört djupt kränkande

Sanna! Det du skriver är olagligt förtal och oerhört djupt kränkande mot oss. Det lägger ytterligare sten på den redan tunga bördan vi har framför oss för att lära leva med:

Skelettkvinnan!!


Jag har läst lite om den här kvinnan!! Herregud hur sjukt är det egentligen???  Hur tänker man om man håller på med sånt??

Jag undrar vad hon tänder på när hon har **** med de olika delarna?? Är det att ha någons ******** eller ****** i ******??

Finns det verkligen människor som går igång på sådana saker??Jag  undrar var mänskligheten är på väg någonstans?? Om den här defekten hade funnits i någon annan art i djurvärlden så hade faktiskt den genen dött ut!! Det hade Aldrig blivit någon ny avkomma!!

Och vi får inte glömma bort att vi faktiskt är ett däggdjur!!

Hur hade mänskligheten sett ut om vi hade fått leva det mer naturliga och hårda djurlivet där det blir pest och många dör ut när det blir för mkt av ett slag eller  för mkt inavel??

Bara de starkaste och de som har mest antikroppar överlever.. På så sett så hålls det vilda djurlivet så mkt renare.  Det är ganska grymt ibland men tittar man på hur VIDRIGA vi människor kan vara dels mot DJUR/BARN och andra människor så börjar ialla fall jag undra vilket som är bäst??

Men det är en jättesvår fråga för kan man hålla för ögon och öron för allt det hemska så är det underbart att vara människa men ????????????????????????????

Är det så att mänskligheten har blivit sönderavlad och många genetiska fel har uppkommit?? Det är ju bara att titta på pedofiler, barnmisshandel, djurmisshandel, etc. etc..

 [**** = Censurerat]

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer