Renstiernas gata 37

Renstiernas gata 37

Postare på Flashback säger alldeles bestämt att Flashback inte lämnar ut IP-nr. Det är helt rätt, de lämnar inte ut IP-nr och kommer aldrig att göra det heller. Men det beror inte på att Flashback är någon slags användarnas ädlar riddare som skyddar de sina. Nej, inte alls!
Det beror på att det är den som hostar Flashback som är skyldig att lämna ut IP-nr, dvs om brottet kan ge minst 2 års fängelse och att företaget ligger i Sverige.

Den som hostar Flashback är Bahnhof och de ligger i Sverige!
Alltså är det fritt fram att begära ut IP-nr från Flashbacks postare.

Vad det gäller Flashbacks placering så ligger deras servrar i skyddsrummet Pionen med ingång från Renstiernas gata 37. Där ligger Flashbacks servrar! Detta har jag fått bekräftat från en mycket initierad person.

Denna information har också Polisen och lär vara bekräftad av dem.

2 tankar på “Renstiernas gata 37

  1. Alltså då ligger Flashbacks huvudserver i Stockholm, och huvudkontoret för Flashback AB ligger i Stockholm.

  2. Jepp!
    Servrarna kan alternativt stå i Borlänge där Bahnhof också har servrar.
    Flashback AB ligger i stockholm men Flashback forum ägs av Flashback INC som ligger i USA. Det är dock en företagskonstruktion som är falsk för att lura Svenska myndigheter så att Jan Axelsson inte skall kunna åtalas och för att forumet inte skall behöva förmoderera inläggen.

    Det kommer mer om Flashback Inc senare.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer