Hatforumet Flashback

LEDAREN – Några små ord i vintermörkret

Jag, redaktören, är inte ensam om att skriva artiklar, bla skriver en som postar ganska mycket på Flashback artiklar för oss. Dock är det alltid jag som redigerar dem och lägger till rubriker med mera. Här nedan är det jag själv som skriver i mitt eget namn.

Gruppen Artikel 12

På hatforumet Flashback är jag hårt attackerad bara för att jag startade en grupp för förtalade och uthängda “veteraner”. Gruppen hette Artikel 12 och avsikten var denna:

Artikel 12 – Gruppen för stöd åt näthatade är en Facebook-grupp som stödjer varandra och för de som sympatiserar med de som blivit näthatade. Gruppen är främst för de som näthatats på Flashback men andra som utsatts för nätets avskum är också välkomna. Gruppen är intresserad av att också få in de som inte näthatats men som stödjer de drabbade i sin kamp för återupprättelse.

Viktigt att tala med varandra

Det är allmänt känt att drabbade av olika trauman mår bättre om de får tala med andra som drabbats av ungefär samma trauman. I den slutna gruppen Artikel 12 kan man tala med varandra utan att de utanför kan ta del av det. Om man inte själv vill tala kan man följa de andras diskussioner. Oavsett vilket mår man genast bättre.

Nått långt

Utan att avslöja exakt vad som görs har arbetet mot näthat nått långt. Några har drivit rättegångar mot näthatare, någon har skrivit en bok, några mejlar annonsörer, några peppar varandra och mycket mer. Det är bara fantasin som sätter stopp för vad som kan göras mot näthatet.

Gå med du också

Om du drabbats av näthat eller vill sympatisera med drabbade tycker vi att du också skall gå med i gruppen. Det som behövs är ett Facebook-konto och en historik som Administratören kan se eller få berättat för sig för att försäkra sig om att inte ”vem som helst” släpps in. Man behöver inte ansluta sig till gruppen med sitt riktiga Facebook-konto, det går utmärkt att skapa ett anonymt konto för den saken. Men administratören måst kunna se original-kontot, berättat sin historia eller något annat som bevisar att du inte är ”vem som helst”.

Källa: I Folkets Intresse

Artikel 12 är en punkt i FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna och som lyder så här:

Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

Det var alltså en klubb för utsatta på Flashback som tilläts diskutera exakt precis vad de ville för att stötta varandra i sin svåra kamp för överlevnad. Jo, det handlar om överlevnad för de flesta av dem kan inte få något arbetet på riktigt just därför att de drabbats av Flashbacks yttrandefrihet på riktigt. De hör av sig i stort sett varje dag om hur svårt det är att få arbete när den tilltänkta arbetsgivaren googlar om dem. De är tystade av den skeva yttrandefrihet som admin på Flashback hyllar så mycket och som han i stort sett lagt sitt liv på. De är tystade av admin och det är han som är ansvarig för att skiten om dem går att googla. Det är på senare tid också han själv som skrivit skit om dem och att de fortfarande är brottslingar. Han har den högst märkliga och absolut felaktiga meningen att hat, förtal, lögner och uthängningar gynnar yttrandefriheten. Dessutom bryter han mot sina egna regler:

0.09. Falsk ryktesspridning
Att sprida påhittade uppgifter om personer, företag eller organisationer med uppsåt att utsätta dessa för andras missaktning, eller att avsiktligen sprida förvrängd eller påhittad information med uppsåt att vilseleda, är förbjudet.
Källa: flashback.org

Admin skapade hat-trådar

Admin på hatforumet Flashback verkar inte tycka om att vi tycker illa om uthängningar och näthat. Han tycker så illa om det att han själv startade fem trådar om oss och fyllde dem med hat mot oss medan vi bara använder vår rätt till yttrandefrihet. Huvudsyftet med trådarna var väldigt tydliga, att piska upp en hatstämning som skulle skrämma oss till tystnad. Tyvärr fungerar inte sådana tilltag mot oss. Tvärt om, vi stärks av det och får våra CV:n ordentligt mycket fylligare.

Vem är admin på hatforumet Flashback

Ja, det är många som vet vem det är. Det är en så kallat offentlig hemlighet. Han vågar inte erkänna vem han är för han riskerar då att få betala 400.000 kr i vite för varje inlägg som postats sedan domen 2003. Före 2003 ägdes hatforumet Flashback av Flashback Media Group (FMG) av Jan Zoe Dore Deus Maximus Mackinzee Axelsson 19681023-1974. FMG:s levebröd är annonsintäkterna från hatforumet Flashback. FMG får alltså sina inkomster från ett forum som Jan Axelsson sedan 2003 inte äger eller har kontroll över. Fast på företagsspråk säger man “inte längre drivs i regi från” men det är samma sak skrivet på ett sätt som lämna dörren öppen för möjligheten att komma tillbaka in i värmen.

Kallar dömda för brottslingar

Admin kallar dömda personer för brottslingar. Ja, de är brottslingar när de begår brott men när det upphör upphör samtidigt den föga efterfrågade titeln “brottsling”. Om man är en bilmekaniker är man bara det när man jobbar med det eller söker sådant arbete. Om en bilmekaniker skulle börja jobba på en bank blir plötsligt titeln “bilmekaniker” direkt vilseledande. En brottsling som avtjänat sitt straff och inte längre hänger sig åt sådana övningar kan inte längre kallas brottsling. En brottsling tycker jag däremot en person kan kallas som lurar myndigheterna att han inte längre har kontroll över sin hemsida för att undkomma böter.

Mina diagnoser

Det har ställts en hel del diagnoser på mig under åren. De är ställda av misslyckade kretiner på hatforumet Flashback. Naturligtvis är det ett nästan osannolikt rått påhitt för att missakta mig. Jag använder inga mediciner, dricker ingen alkohol, använder inga droger och är ateist. Jag begår inga brott är aldrig dömd för något och har fått kanske 5 parkeringsböter på 50 år. Jag är helt ren både moraliskt, lagligt och diagnosmässigt men på Flashback står det kvar trots regeln:

0.09. Falsk ryktesspridning
Att sprida påhittade uppgifter om personer, företag eller organisationer med uppsåt att utsätta dessa för andras missaktning, eller att avsiktligen sprida förvrängd eller påhittad information med uppsåt att vilseleda, är förbjudet.
Källa: flashback.org

Hatarnas diagnoser

Frågan är om de som ställt diverse diagnoser på mig själva skulle klarar sådana tester utan att påvisas ha en eller flera diagnoser, vara helt fria från droger och aldrig varit dömda.

6 tankar på “LEDAREN – Några små ord i vintermörkret

 1. Hej Kent.
  I Folkets Intresse, dina och andra skribenters artiklar är intressanta tillika är olyckligt att vissa skribenters artiklar lägger till egna politiska åsikter och värderingar och motsägelser som tystar debatt, här färskt exempel.
  I denna artikel ”det är viktigt att tala med varandra och inte bli tystad av skeva yttrandefriheten” uppmanas till motsatsen i artikeln om Tim Berner-Lee skapelse Internet och det kan vara orsak till att debattfältet är tomt.

  Avseende det du själv skriver i denna artikel är rysare som drabbar alla oavsett, kön, ålder, tjänsteställning, hemvisten och politiska åsikter och sannolikheten är hög för att ”alla diagnoser på dig också är ställda av misslyckade multidiagnostiserade Flashbackdebattörer som beskriver sina egna diagnoser”!
  Avseende det sistnämnda har ett team under många år kartlagt, vem som döljer sig bakom ett antal olika alias, eftersökt och framtagit allt inkluderande vistelseorter som ofta är rättspsyk tillika den misär, mental och drogproblematik och diagnoser de har som är så många att det till och med för en lekman är enkelt att fastslå att de förståndsmässigt är på högst åttaåringars nivå.

  Du Kent är endast en av tusentals av Flashbackmytomaner okänd och orätt Karaktärsmördad som inte använder vare sig mediciner, alkohol eller andra droger, inte begår brott och är moraliskt, lagligt och är diagnosmässigt ren.
  Din fråga ”om dessa Flashbackare skulle klara sådana tester utan att ha en eller flera diagnoser, vara fria från droger och aldrig varit dömda” har klart svar, Nej!
  Avseende ovan nämnt team och att du också ”tog dig friheten att kolla upp Flaskbackarnas psykosociala problematik inkluderande om de är dömda eller inte”, har juridiskt stöd i lagen och att resultaten redovisas i Folkets Intresse senare artikel är det många som ser fram emot!
  Mvh/ PB J.

  Ps. Av speciell orsak och utanför ämnet nämns att i allmänheten inkluderande journalister synes inte veta att vad de sagt i polisanmälan som nedläggs, får inte användas av den anmälda personen i den nedlagda polisanmälan i eget åtal mot anmälaren.
  Tillika nämns att i USA är minsta lilla spridning av ”pedofillförslag” totalförbjudet förenat med allt från begäran utlämning inkluderande alla EU stater till mycket långa fängelsestraff oavsett Brevlådesajt och oavsett det sprids från annan stat och därav står juristbyråer i USA i kö för att väcka åtal mot både ansvariga för i USA Brevlådesajter och dess egentliga ägare, oavsett de är svenska medborgare eller inte, ds.
  Mvh igen.

 2. JPJ /PB J:
  HejKent.
  I Folkets Intresse, dina och andra skribenters artiklar är intressanta tillika är olyckligt att vissa skribenters artiklarlägger till egna politiska åsikter och värderingar och motsägelser som tystar debatt, här färsktexempel.
  I denna artikel ”det är viktigt att tala med varandra och inte bli tystad av skeva yttrandefriheten” uppmanas till motsatsen i artikeln om Tim Berner-Lee [..]
  Mvh igen.

  Att debattfältet är tomt beror på att vi inte släppt fram hatiska inlägg och att de som brukar posta kommentarer varit ovanligt tysta sista tiden.

  Intressant det där med ställningstagandet mot pedofiler är så starkt i USA. Vi har hört det förut och uppmanats att agera mot Flashback i USA just i pedofilfrågan.

 3. Anonym:
  Vad har er kamp mot Flashback åstadkommit, något konkret?

  Vi talar inte om sådant som vi har uppnåt. Vi jobbar långsiktigt. Dock har vi jobbat mycket med att pedofiler inte skall få lära varandra hur man kan få tag på barn och liknande, det är extremt vidrigt.
  Om du vill veta om vi åstadkommit något kan du ju kolla på deras pedofilforum om det finns kvar…

 4. Något som är en mindre offentlig hemlighet är vem admin5 är. Vi vet vem denne nästan feminint skrivande version av Idi Amin är men håller det för oss själva ett tag till.

   

   

  Vill väldigt gärna veta vem det är, är det fortfarande en hemlighet eller har ni avslöjat vem det är?

 5. Av en alldeles speciell orsak håller vi det hemligt ett tag till.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer