Rasister – Henrik Schyffert säger ifrån

Som vi alla numera känner till drar sig inte rasister för något alls. Nu senats har de spytt upp sitt illaluktande hat mot en bebis, Henrik Schyfferts och Nour El Refais bebis. Vi vet sedan lång erfarenhet att de flesta näthatare nästan alltid är både rasister och Sverigedemokrater. Alla är det inte men den absoluta majoriteten är det.

Henrik Schyffert säger ifrån

Nu har Henrik Schyffert sagt ifrån:

Era satans rassetroll SD-svin! Ni får ge er på mig hur mycket ni vill här på nätet men börjar ni dra in min tjej och min nyfödda son i det här så får ni fan ta det med mig när ni träffar mig på stan. Ansikte mot ansikte. Era fega jävlar!

Men Henrik Schyffert har fel där. Felet ligger i att han aldrig kommer möta dem på stan för de är så jävla fega att de inte vågar möta honom på stan. De gömmer sig bakom sin anonymitet av den enkla orsaken att de i verkligheten är de ynkliga profiler som Henrik Schyffert menar.

Är det yttrandefrihet

Är det yttrandefrihet att ge sig på en nästan nyfödd bebis? Självklart är det inte yttrandefrihet, inget som rör den personliga integriteten ingår i  yttrandefriheten annars hade det inte hetat “den personliga integriteten”. Men vissa tycker inte bara det är yttrandefrihet utan man tycker det “är yttrandefrihet på riktigt”. Denna “yttrandefrihet på riktigt” betyder också att de anser man får hänga ut döda barn målade som clowner och skratta åt dem eller fotografera personer med Downs syndrom för att tävla i vilket foto som är bäst. De tycker också att pedofiler skall få samlas på nätet för att göra upp planer och tipsa i hur man får tag i barn för sina sexuella lustar. Men på Flashback har man tagit bort det sista så påtryckningar mot dem kanske trots allt går fram.

Måste det till påtryckningar

Måste man verkligen syssla med påtryckningar för att vissa skall fatta att den personliga integriteten inte ingår i yttrandefriheten? Det är högst märkligt att det krävs sådana metoder mot vuxna människor för att de skall förstå att de är helt fel ute. Vanlig mänsklig empati tycker man skulle få dem på andra tankar. Eftersom vanlig empati inte kan få dem på andra tankar kan man kanske dra slutsatsen att de helt saknar empatiska känslor som är en del av en människa. Men vi tror inte de flesta saknar sådana känslor, vi tror det är anonymitet och en plats där de kan skriva sin skit på som skapar “satans rassetroll” där de flesta också faktiskt säger sig stödja SD. Flashback är en sådan plats där man ger utrymme åt dessa satans rassetroll. Det skriver sina sjuka inlägg precis överallt på Flashback. Inte någon eller någonstans låter de folk få diskutera ifred. Om inte någon annan gör slut på Flashback kommer de satans rassetrollen att göra det men det fattar inte ägaren. Inte konstigt eftersom han inte heller fattar att den personliga integriteten aldrig kan vara föremål för en offentlig yttrandefrihet.

8 tankar på “Rasister – Henrik Schyffert säger ifrån

 1. Du kanske skulle följa lite närmare vad för inlägg det handlar om istället för att bara rapa upp sånt du ögnat igenom lite lätt. Verkar inte finnas ett enda bebisinlägg. Det är fake news alltihop om man ser till screenshotsen från Instagram. Men har du något mer än det så borde du publicera detta. Kändes direkt att det var nåt lurt när varken de själva eller Aftonbladet ville visa upp inläggen. Du vet var du hittar länkarna om du är intresserad 😉

 2. Krullbaggen:
  Du kanske skulle följa lite närmare vad för inlägg det handlar om istället för att bara rapa upp sånt du ögnat igenom lite lätt. Verkar inte finnas ett enda bebisinlägg. Det är fake news alltihop om man ser till screenshotsen från Instagram. Men har du något mer än det så borde du publicera detta. Kändes direkt att det var nåt lurt när varken de själva eller Aftonbladet ville visa upp inläggen. Du vet var du hittar länkarna om du är intresserad ?

  Vi har sett tillräckligt!

  Vi publicerar inte andras hat och vi länkar inte till samma hat. Länka något betyder att man sprider det och det är spridningen av hat som kan vara olagligt.

 3. Till allas känndedom redovisar Jan Axelsson intäkterna från reklam som donationer. Om vi är flera som anmäler Jans skattebrott kommer Flashback Media Group granskas snabbare och därefter sköntaxeras.

 4. Anonym:
  Till allas känndedom redovisar Jan Axelsson intäkterna från reklam som donationer. Om vi är flera som anmäler Jans skattebrott kommer Flashback Media Group granskas snabbare och därefter sköntaxeras.

  Vi är helt säkra på att han rådfrågat med skattejurister innan han startade detta.

 5. REDAKTIONEN: Vi har sett tillräckligt!

  Vi publicerar inte andras hat och vi länkar inte till samma hat. Länka något betyder att man sprider det och det är spridningen av hat som kan vara olagligt.

  Nu var det ju inte det jag skrev att du skulle göra heller. Men du väljer att medvetet misstolka (för jag antar att ingen kan förstå så dåligt annars). Forsätt fakenewsa då om du tror det fungerar. Sanningen finns på sajter med mer spridning än den här lilla “tidningen”. God fortsättning!

 6. Krullbaggen: Nu var det ju inte det jag skrev att du skulle göra heller. Men du väljer att medvetet misstolka (för jag antar att ingen kan förstå så dåligt annars). Forsätt fakenewsa då om du tror det fungerar. Sanningen finns på sajter med mer spridning än den här lilla ”tidningen”. God fortsättning!

  Du ville att vi skulle publicera näthat mot en bebis. Vi vare sig vill eller får publicera sådant. Sanningshalten på det som skrivs beror inte på storleken utan beror på vilken agenda man har och vår agenda är att skriva om näthat, det är helt sant. Lägg märke till att vi inte kränker dig i våra svar.

 7. REDAKTIONEN: Du ville att vi skulle publicera näthat mot en bebis. Vi vare sig vill eller får publicera sådant. Sanningshalten på det som skrivs beror inte på storleken utan beror på vilken agenda man har och vår agenda är att skriva om näthat, det är helt sant. Lägg märke till att vi inte kränker dig i våra svar.

  Var skrev jag att ni skulle publicera nåt? Jag bad dig läsa på om vad som faktiskt skrivits och inte, innan du knåpar ihop din text. Då hade den kunnat bli relevant och inte känsloladdat svammel baserat på hörsägen som nu. Klassisk #fakenews

  Men du fortsätter missförstå medvetet vad jag skriver. Eller det kanske inte är medvetet? Lägg även du märke till att jag kritiserar dig, jag kränker inte dig heller så det är ömsesidigt på den fronten.

  För övrigt tror jag inte du skulle kunna skriva något kränkande svar till mig ens om du försökte, för jag är oerhört svårkränkt.

 8. Krullbaggen: Var skrev jag att ni skulle publicera nåt? Jag bad dig läsa på om vad som faktiskt skrivits och inte, innan du knåpar ihop din text. Då hade den kunnat bli relevant och inte känsloladdat svammel baserat på hörsägen som nu. Klassisk #fakenews

  Men du fortsätter missförstå medvetet vad jag skriver. Eller det kanske inte är medvetet? Lägg även du märke till att jag kritiserar dig, jag kränker inte dig heller så det är ömsesidigt på den fronten.

  För övrigt tror jag inte du skulle kunna skriva något kränkande svar till mig ens om du försökte, för jag är oerhört svårkränkt.

  Vi har material så det räcker i den frågan. Vi kan dock inte publicera våra bevis för det innebär att vi i så fall sprider vidare skiten.
  Det är inte svårt att vara svårkränkt när man är anonym.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer