Polisen stängde ner nätforum

Forumet “Sverigescenen” stängdes ner av polisen sedan de hängt ut och förtalat folk. De har har också hotat att misshandla både spelare och matchvärdar. Polisen har inlett utredning mot flera av personerna bakom sajten. Flera husrannsakningar har gjorts för att säkra bevis mot de ansvariga. Kriminalkommissarie Fredrik Gårdare säger till Göteborgsposten att nedstängningen är en ”en stor framgång”:

Det är många som är lättade över att slippa vara uthängda
Källa: Göteborgsposten

Flashback och polisen

Man Flashback då? Där har tusentals blivit uthängda och förtalade i 17 år. Vad gör polisen åt den sajten? De gör inget alls, inte ens om vi anmäler dem till polisen. Vi får inom en vecka svaret “utredning inleds ej”. Varför? Har Flashback hållhake på svensk polis? Ja, man kan undra för de gör faktiskt ingenting. De kan inte skylla på att de inte vet vem som äger sajten för det har vi bevisat för dem sedan 5 år tillbaka. Det spelar ingen roll för polisen att uthängda tagit och tar sina liv eller att helt vanliga familjer slås ut från gemenskap och arbete i många år fram i tiden, kanske för alltid. Det är inget polisen bryr sig om, inte alls. Men när några fotbollstokiga i sin iver slänger ur sig nedsättande ord mot motståndarlagens supportrar eller mot fotbollsspelare och matchvärdar då slår den stolta svenska polisen till direkt. Därefter, nästan lika snabbt och effektivt som då de tar en trimmad moppe, stänger den ner forumet.

Vad gör vi åt saken

Vårt samhälle följer bevisligen inte FN:s deklaration om mänskliga rättigheter, dvs:

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12

Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

Eftersom samhället inte viker ens lillfingret för att följa ovanstående, som också är en del av vår lag, måste vi som drabbats använda protestera högljutt.

Källa: Göteborgsposten (betalartikel)

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer