Bahnhof

LEDAREN – Polisen som mitt i folkets intresse står

241 gånger har polisen varit och läst i vår nättidning ungefär senaste året. Vi förstår att det är intressant att läsa det vi skriver och de mest läsa artiklarna av polisen är följande i nämnd ordning:

http://intre.se/ifolkets/?p=581

http://intre.se/ifolkets/?p=1998

http://intre.se/ifolkets/?p=4150

De är också intresserade av vem MrsMagoo är:

http://intre.se/ifolkets/?p=8271

Polisens andra besök

De andra besöken handlar om nya lagar som är föreslagna och folk vi presenterat, en av dem tog polisen senare för ett brott och en av dem tog de strax före vår presentation. Vi kanske lämnade uppgifterna ifrån oss innan vi postade det här, vem vet..

Skatteverket

Av någon anledning vi inte förstår men kan ana är någon på Skatteverket väldigt ofta inne och läser i vår nättidning. Denna person läser också kommentarer. Märkligt nog postats det på Flashback ungefär om det som personen läst i vår nättidning och direkt efter besöken här. Av någon anledning känner, eller rättare sagt kände, vi en person som jobbar just på Skatteverket så i det fallet vet vi vem som besöker oss.

Åklagarmyndigheten

Extra kul är det att åklagarmyndigheten är inne och läser här. De är intresserade av ÅnkelGunnar och om Flashbacks annonser. De är också mycket intresserade av databaslistan med 40.000 medlemmar som hackades fram ur Flashback. Störst intresse verkar de dock ha av följande artikel:

http://intre.se/ifolkets/?p=3914

Stolta

I övrigt är vi stolta för att få rättvisans folk till vår nättidning. Vi hoppas de läser och lär sig något.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer