Polisbilar kan användas till mycket

Lånar fordon från jobbet

Dessa bilder fick vi av en anonym person som fotade utanför Willys vid Gamlestadsvägen i Göteborg 2015-06-25 vid 14:00-tiden. Bilderna visar en delvis civilklädd polis (har polisbyxor på sig) som lastar en polisbil med matvaror. Förmodligen är det inköp till något polisrelaterat och inget att få en adrenalinkick av.

Poliser är oftast bra

Polisen på bilden kan vara en bra polis. Vi har träffat flera poliser, både uniformerade och civilklädda som varit mycket bra. Det finns rötägg men de är i minoritet fast det är de man minns och tycker sig se mest.

20150625_140903

 

20150625_140931

 

20150625_141001

0 Kommentarer on “Polisbilar kan användas till mycket

  1. Detta var ett av de konstigaste inlägg som syns på denna webbadress! En polis som handlat mat och lastar in. Vad vet vi om händelsen? Var han i tjänst? På väg tillbaks till garaget och handlade däremellan? Vad är problemet? Får han inte kissa på arbetstid heller för det kostar samhället pengar då han skulle patrullerat? Nej, skärpning nu och bevaka dom riktiga svinen idtället för de som burar in svinen…helt otroligt. Kan inte anse att det är i folkets intresse.

  2. ash:
    Detta var ett av de konstigaste inlägg som syns på denna webbadress!En polis som handlat mat och lastar in. Vad vet vi om händelsen? Var han i tjänst? På väg tillbaks till garaget och handlade däremellan? Vad är problemet? Får han inte kissa på arbetstid heller för det kostar samhället pengar då han skulle patrullerat? Nej, skärpning nu och bevaka dom riktiga svinen idtället för de som burar in svinen…helt otroligt. Kan inte anse att det är i folkets intresse.

    Vad är det du har problem med? Jag tycker inte det kan vara ett problem att vi berömmer polisen. Vad det gäller att handla med lånad polisbil säger vi inget om alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.