LEDAREN – Plattform mot näthat

Vi

Vi som driver denna plattform mot näthat kommer att skriva om allt möjligt som kan vara intressant. Näthatet är dock det som vi kommer att lägga tonvikten på.

Det startade med en huvudlös åklagare

Min dotter blev åtalad hösten 2012. Det blev startskottet till den värsta tiden i  vår familjs liv. Med en åklagare, som fullständigt saknade all rim och reson, kallade till presskonferens där hon bjöd in hela Världens media (!?). På detta möte berättade hon för Världen en fullständigt huvudlös historia om min dotter. Det hon egentligen berättade var scener ur rollspel, min dotter skrev för 7-10 år före 2012 och grävandet efter material till en bok som hon på den tiden hade planer på att skriva.

Flashback satans tillhåll

En tid före denna presskonferens började det skrivas om fallet på forumet Flashback. Det som skrevs där fick hela familjen på fall. Folk vallfärdade till vår bostad och ljög sedan på Flashback hur det såg ut där. Lögnerna om oss i familjen men främst min dotter var av en nivå vi aldrig någonsin vågat drömma om. Det var de mest vidriga man kan tänka sig som de vräkte ur sig. Flashbacks moderatorer lyfter inte ett jävla finger för att stoppa eller radera förtalen, kränkningarna och allt annat jävelskap som pågått och pågår där. Inte minst planering och intrång på min dotters mailkonton och Facebook-kontot.

Åklagaren tappar fotfästet

På presskonferensen tappar åklagaren fullständigt fotfästet när hon vänder sig till kamerorna och säger: “Läs själva på Flashback så får ni se”!
Men vad fan säger du? Flashback är Sveriges värsta förtalsforum, en riktig maskin i förtal och du menar att man kan läsa där för att se hur det är? Du har verkligen tappat förankringen med verkligheten! Fullständigt omdömeslöst att säga så av en åklagare.

Startskottet

Efter att min dotter försökt ta sitt liv kommer en vändning som återigen ger oss nya erfarenheter som vi inte hade en aning om. Efter att ha ringt ett antal gånger utan att någon svarar åker jag hem till min dotter. Jag möts av en snara som hänger från dörren ner till en stol som står dåligt på en pall. Någon meter bort, mellan elementet och sängen, ligger min dotter mycket blek och fastkilad. Jag trodde i det ögonblicket att jag förlorat henne. Efter att jag, lättad, känt pulsen drog jag upp henne i sängen. Benen hängde utanför. Hon sätter sig plötsligt upp och tittar tomt och helt tyst rakt ut i luften. Rätt som det är reser hon sig upp på benen och vänder sig till mig och säger: “Det är fan inte jag som skall dö”!

De orden blir startskottet till att gräva fram näthatare och att slå mot Flashback.

Spelet kan börja

Vi har redan innan mycket utrustning och kunskaper. Min dotter är en erkänt duktig nätgrävare.  Man lär sig ett och annat efter 31 år med datorer, nätverk och sedan 1994 med internet! Sagt och gjort satte vi oss och gjorde upp en plan, sedan kunde spelet börja.
Efter någon vecka anslöt sig fler personer till oss, en del i den inre cirkeln och en del i den yttre cirkeln. När vi visat upp för myndigheterna vad vi åstadkommit fick vi en “egen” polis och en “egen” åklagare att jobba mot. Vi gör egna förundersökningsprotokoll men framför allt gräver vi fram näthatarna själva. Vissa tjänster, som vi inte har rätt till, beställer vi hos “vår” polis.

Tidningen – En plattform mot näthat

Därefter skapade vi denna nättidning där vi med tiden kommer att delge vårt grävande, vad som händer gällande näthat, delge våra och våra medhjälpares åsikter. Vi är egentligen lågmälda personer som så gott som aldrig använder hårda ord, varken i tal eller skrift. Vi vill bara leva i lugn och harmoni. Men den idén har näthatet satt stopp för. Från och med att vi startade denna tidning kommer vi att skriva på ett sätt som ger näthatarna något att tänka på. Alla som, hjälper till, underlättar eller försvarar näthatet och då främst Flashback, kommer att drabbas av vår informationsförmedlande tidning. Det skall med andra ord göra ont att jävlas på nätet.

 

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer