FLASHBACK FORUM ÄR FÖRBJUDET I SVERIGE

PK – En vattendelare

PK – Politisk Korrekt

Ordet “Politisk Korrekt” eller bara “PK” som flera säger är en näthatets vattendelare. Använder du ordet är det till 99% säkert att du också är någon form av näthatare. Det är också 99% säkert att du står långt till höger i politiken eller rättare sagt, du tillhör extremhögern. Vi skiter i politik men det är ändå värt att uppmärksamma. Det kan vara värt att notera att samma avarter som ovan också använder ordet “gammelmedia” om de är på gott humör eller “snuskpressen” eller “slaskpressen” om de är på lite sämre humör och Aftonbladet kallas ofta för “Aftonhoran”. När de är på riktigt dåligt humör lägger de till “marxism” eller “kommunism” som efternamn till ovanstående tillmälen. Men då är de riktigt arga.

Fattiga idioter

Att vara fattig är inte detsamma som en idiot, tvärt om, jag känner flera oerhört skärpta fattiga. Men de som använder “PK”, och allt det andra som kännetecknar näthatare, är oftast inte bara fattiga utan också konstiga prickar. De hyllar oftast extremhögern. Alltså, de hyllar de som vill bli av med “idioter”, dvs de hyllar de som vill göra sig av med dem själva. Under historien har vi sett massor av exempel där extremhögerregeringar slagit sina huvuden ihop med det “fina” folket och de vill inte ens se åt hållet där de fattiga och “okunniga” finns. Flera politiska beslut har gått ut på att rensa rent i fattiga kvarter och sätta stopp för de fattigas metoder att överleva. De sätter styrka i vassa armbågar och ser detta som en dygd och något som de hyllar högt. Exakt det som de fattiga inte har och ofta just därför de är fattiga.

 

Idi Amin vann makten tack vare det fattiga folkets missnöje men slaktade sedan samma folk när de väl lyft honom dit. Jan Axelsson, som har just Amins bild som avatar, skulle inte böja ett finger för att hjälpa någon fattig och korkad näthatare, som han tjänar sina miljoner på, om de råkade illa ut. Han ser förmodligen ner på dem som på vilken skit som helst. För Jan Axelsson är näthatet ett sätt att tjäna pengar, inget annat.

  x

Näthatare vet inte sitt eget bästa

Sådana är näthatarna, fattiga och ofta problem med sig själva, tillfälligt eller långvarigt, och de hyllar ofta ytterlighetshöger som tackar med att pissa på dem när/om de skulle få makten. De borde känna till detta men likt en Åsnas envetenhet fortsätter de försvara ytterlighetshögern, som de kanske inte ens vet vad det är, de använder uttryck som “PK” och “Aftonhoran” som de också egentligen inte vet varför. Kort och gott vet de inte sitt eget bästa.

“PK” är extremismens Politiskt Korrekta tillmäle

Jag kan med gott samvete och med mycket erfarenhet säga att “PK” är extremister som gjort ordet “PK” så vanligt och så självklart att det blivit Politiskt Korrekt att kalla alla till vänster om ytterlighetshögern för “PK”. Näthatarna har alltså själva byggt upp ett eget Politisk Korrekt sätt att förhålla sig till andra. Eftersom det är dessa som, mestadels på Flashback, använder detta fattiga uttryck är det de själva som är de verkliga Politiskt Korrekta  folket, dvs PK-folket är hatarna på PK-nördiga Flashback.

Flashback har skapat ett eget interna “PK”-folk

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer