pensionsmyndigheten

Pensionsmyndigheten – Stödjer näthat

Genom att vara så korttänkt att Pensionsmyndigheten skapar ett konto och en tråd på Flashback stödjer man aktivt näthat. Vi som drabbats av näthatet på Flashback är bedrövade av detta tilltag. Tänker inte en myndighet längre än så eller hänger den ansvarige själv på Flashback och fått näthat och allt annat skit på Flashback normaliserat i sitt sinne.

Straffas hårt

Den som hittade på detta hos pensionsmyndigheten kräver vi skall straffas för sin dåliga smak att använda Flashback. Det är inte bara dålig smak att börja posta på det kriminella forumet Flashback man hjälper Flashback med att få fler besökare som generar både mer inkomster och mer näthat. Det är ett utomordentligt dåligt beslut som måste få konsekvenser.

Vad är de pensionsmyndigheten indirekt stödjer när de finns på Flashback

 • Övergrepp på barn
  • Man tillåter i stor utsträckning personer dela med sig av erfarenheter om hur barn lättast kan fångas in för helgens nöjen.
  • Man tillåter i stor utsträckning personer tillsammans beskriva sina sexuella relationer med barn. Oftast sker detta med stor glädje i inläggen.
  • En del av dem som delger sina sexuella erfarenheter med barn är deras egna barn.
  • En del berättar att de blivit förälskade i ett barn och att barnet svarat på förälskelsen med att vilja ha sex med personen. En del av dessa barn har varit under 7år.
  • Det finns de som säger sig bara vilja ha sex med spädbarn och delger hur de lyckas penetrera så små barn följt av flera frågor i ämnet.
  • Man lär ut hur de lurar föräldrar så att de inte skall misstänka att släktingen har regelbundet sex med deras små barn.
  • Flera av de i Sverige som åtalats för sex med minderåriga och spädbarn har nästan alltid lärt sig sådant på Flashback.
 • Drogromantik
  • Flashback är den absolut största marknadsplatsen för droger i Sverige.
  • Flashbacks ledning i form av en moderator deltar  med videofilmer hur man blandar till droger och hur de används.
  • Ett stort antal av de som åtalats för drogbrott blir Flashback omnämnt i utredningsmaterialet och/eller i domar som där det började.
  • Flashback tillåter/tillät drogannonser på sitt forum.
  • En av de drogföretag som tilläts annonser på Flashback är ansvarig för minst 20 personers död förmodligen många fler än så.
 • Hängas ut
  • I sin iver att hitta olika gärningsmän i kriminalavdelningen publiceras personer med namn, personnummer och adress oerhört frekvent i kolossalt många olika trådar. Om det visar sig att personen man “hängt ut” är fel person får det ändå stå kvar utan åtgärd från någon, allra minst från Flashbacks moderatorer.
  • Flashbacks ledning anser alltså att en oskyldig kan hängas, ut med allvarliga problem inför bla framtida jobbsök. Det bekommer inte Flashback det minsta eller så förstår de inte hur illa  berörda de drabbade blir, både psykiskt och fysiskt. Det kan också generera livslånga följder och, i värsta fall, kan det sluta med självmord vilket bevisligen skett i flera fall. Man hänger också ut och hånar våldtagna, trafikoffer, misshandlade och många fler, både vuxna och barn.
 • Förtal, ärekränkningar, ryktesspridning mm

  • På Flashback är det mer regel än undantag att uthängda personer förtalas och kränks å det grövsta. Medlemmarna fullständigt tävlar i vidrigheter när de skall beskriva en person. Det spelar ingen roll för dem om det är en man, kvinna, barn, skyldig, oskyldig, friad eller till och med döda personer. Det spelar inte heller någon roll för  Flashback, de låter allt stå kvar, inget tas bort.
 • Kvinnoförakt
  • Kvinnoföraktet genomsyrar hela Flashback. Där finns några av Sveriges värsta kvinnohatare, bla startades kvinnohatdebatten i media vintern 2012-2013 av tråden “Sveriges 100 farligaste kvinnor” postat av en äldre man som bor söder om Stockholm. Flera trådar handlar bara om kvinnors påstådda dåliga sidor medan kvinnohatet i allmänhet kan drabba vilken tråd som helst på forumet.
 • Skändningar
  • Det mest kända fallet i Sverige av skändade personer är de barn som mördades i Arboga den 17 Mars 2008. I en tråd upprättades en tävling om vem som kan måla barnen roligast (?). Som utgångspunkt användes bilderna på de döda barnen från förundersökningen.
  • Den mördade flickan Engla har ett antal egna trådar där de skändar den stackars oskyldiga lilla flickan å det grövsta.
  • Tsunamins offer skändas och omtalades på ett vidrigt sätt. För de anhöriga måste detta vara som att återuppleva tragiken på nytt för varje gång någon läser det.
 • Funktionsnedsatta
  • Funktionsnedsatta förföljs och hånas på Flashback. De smygfotar dessa sårbara personer utanför dagcenter i olika poser för att få fram den “roligaste” bilden som sedan postats på forumet. Tillsammans hånar de sedan de fotograferade till en gräns man inte trodde var möjlig. Flashbacks ledning i form av en moderator deltar i denna ohyggliga verksamhet.
 • Självmord
  • Folk som vill ta sitt liv uppmuntras till det av en mängd medlemmar på forumet: de uppmuntras till att sätta upp webbkamera som visar när döden tar ett liv till medlemmars stora glädje.
 • Planering och genomförandet av brott
  • I mängder av trådar utspritt över hela Flashback planeras aktivt brott. Det kan vara intrång på andras konton ute på nätet och det kan vara hur man gömmer undan ett lik.
 • Rasism
  • Av allt olagligt eller motbjudande ligger rasismen i topp på Flashback. Av inläggen att döma får man intrycket att så gott som alla medlemmar är rasistiska. De som  trots allt inte är det försvinner i mängden. Flertalet av rasisterna där hyllar också nazismen.
 • Djur
  • Det skrivs en del om djur på Flashback. Bland annat finns det trådar om djurplågeri där plågeriet hyllas och skojas om.

Flashback förbjöds 2002
I marknadsdomstolen 2002 dömdes Jan Axelsson, ägaren till Flashback, att alla postningar måste förmodereras innan de får släppas fram på forumet. Om det inte görs skall Jan Axelsson betala 400.000 kr för varje postning. Jan Axelsson simulerade då en avyttring av forumet till en ägare i ett annat land. Forumet övergick aldrig till en annan ägare, det har ägts av Jan Axelsson under hela tiden forumet har funnits. Det vill säga att Jan Axelsson är i princip skyldig skattebetalarna mer pengar än värdet av all olja i Nordatlanten. Vill du läser mer i detalj om det avskyvärda som sker kan det göras här (vi varnar för mycket vidrigt innehåll).

Vill ni det

Vill verkligen pensionsmyndigheten synas bland ovanstående patrask och på en sådan sida. Vad kommer härnäst, be att få följa med bilbrännare för att tala med dem om deras pensioner eller följa med en person till Syrien som låtit värva sig till IS för att berätta vilka pensioner de kan få när de kommer tillbaka hem igen. Detta håller inte, ta er samman gör om gör rätt!

22 tankar på “Pensionsmyndigheten – Stödjer näthat

 1. De lever i en skyddad verkstad, de har inte en aaaaning om hur det ser ut på nätet och vad som pågår där. De kommer, som alla andra myndigheter, fortsätta hävda deras beslut är rätt för de tror de är ofelbara. Det enda vi kan hoppas är att de själva blir uthängda på Flashback så de får se verkligheten i vitögat. Någon blir kanske kallad för pedofil som andra får uppleva och så får naturligtvis alla grannar sms om att de har en pedofil nära sig, som flera av oss andra fått uppleva från dräggen på Flashback.

 2. Jävligt trött på skiten:
  De lever i en skyddad verkstad, de har inte en aaaaning om hur det ser ut på nätet och vad som pågår där. De kommer, som alla andra myndigheter, fortsätta hävda deras beslut är rätt för de tror de är ofelbara. Det enda vi kan hoppas är att de själva blir uthängda på Flashback så de får se verkligheten i vitögat. Någon blir kanske kallad för pedofil som andra får uppleva och så får naturligtvis alla grannar sms om att de har en pedofil nära sig, som flera av oss andra fått uppleva från dräggen på Flashback.

  Ja, du har säker rätt men vi kan inte gå med på att någon skall hängas ut oavsett som vad. Vi måste visa ett gott exempel och inte bli som galningarna på Flashback.

 3. Man blir förvånad men egentligen skall man inte bli det för det som händer på nätet är på väg att bli norm. Så om det inte bekämpas kommer vi få ett hårt samhälle utan empati i framtiden. Se på SD, det är galenskapen på nätet som växt ut till ett parti.

 4. Ursäkta frågan, men hur vet ni att den som kallar sig för PensionsmyndKS på Flashback verkligen är Pensionsmyndigheten?

 5. För Nuft:
  Man blir förvånad men egentligen skall man inte bli det för det som händer på nätet är på väg att bli norm. Så om det inte bekämpas kommer vi få ett hårt samhälle utan empati i framtiden. Se på SD, det är galenskapen på nätet som växt ut till ett parti.

  Ja, du har förstått hur det hänger ihop!

 6. Hemsida: Oh fy fan!
  Jag tog för givet att det var något misstag av någon typ. Tack för upplysningen! De legitimerar ju skiten

  Ja, de legitimerar Flashback för hela staten vilket är förskräckligt. Kan undra vad det är för en byfåne som kom på den idén.

 7. Bra att myndigheter finns där medborgarna finns, Flashback är ju sveriges största forum!

  Pensionsmyndigheten finns ju även på Facebook och där finns det mycket hat/hot/uthängningar, ska Pensionsmyndigheten därför också radera sitt Facebook-konto?

 8. Bengt:
  Bra att myndigheter finns där medborgarna finns, Flashback är ju sveriges största forum!

  Pensionsmyndigheten finns ju även på Facebook och där finns det mycket hat/hot/uthängningar, ska Pensionsmyndigheten därför också radera sitt Facebook-konto?

  Skillnaden är att folk faktist finns på Facebook och att varje Facebook-grupp är liksom ett eget forum. Pensionsmyndigheten skulle aldrig bli medlem på “Stå upp för Sverige”. Flashback är ett forum för mentalsjuka, knarkare, högerextrema, de som för tillfället mår dåligt och många fler avarter av människor som tycker om att förtala andra.

 9. Facebook tjänar pengar på sina användare precis som Flashback. Så Pensionsmyndigheten finansierar olika hatgrupper på Facebook genom att vara reggade på Facebook även om Pensionsmyndigheten själva inte är medlemmar i hatgrupperna.

 10. Bengan:
  Facebook tjänar pengar på sina användare precis som Flashback. Så Pensionsmyndigheten finansierar olika hatgrupper på Facebook genom att vara reggade på Facebook även om Pensionsmyndigheten själva inte är medlemmar i hatgrupperna.

  Jo, så kan man se det men med tanke på att Facebook finns över hela Världen med miljontals aktiva användare kan man inte göra den jämförelsen. Men de står dig fritt att tycka så.

 11. Om det verkligen är pensionsmyndigheten som postat på Flashback är dem mer än korkade! Hur fan tänker de egentligen? Finns det ingen som ser över besluten där? De borde få sparken hela bunten för detta!

 12. Lennart:
  Om det verkligen är pensionsmyndigheten som postat på Flashback är dem mer än korkade! Hur fan tänker de egentligen? Finns det ingen som ser över besluten där? De borde få sparken hela bunten för detta!

  Vi håller definitivt med dig i detta!

 13. Det är i högsta grad olämpligt för en myndighet att synas på en nätplats med det innehåll Flasback har. Det måste jämföras med att synas på “Stå upp för Sverige” eller rättare sagt det är värre att synas på Flashback.
  Man kan ju fundera på hur tankegångarna gått på myndigheten. Jag tror uppriktigt att de inte förstått allvaret i det. De lever i en skyddad verkstad utan anknytning alls till den verklighet som råder så långt ner i dyn som Flashback befinner sig. Jag tycker de ansvariga skall skickas på kurs i ämnet.
  I övrigt tackar jag för en utomordentligt rakryggad plats på nätet. Det är allt för sällsynt med den varan.

 14. Statligt anställd:
  Det är i högsta grad olämpligt för en myndighet att synas på en nätplats med det innehåll Flasback har. Det måste jämföras med att synas på ”Stå upp för Sverige” eller rättare sagt det är värre att synas på Flashback.
  Man kan ju fundera på hur tankegångarna gått på myndigheten. Jag tror uppriktigt att de inte förstått allvaret i det. De lever i en skyddad verkstad utan anknytning alls till den verklighet som råder så långt ner i dyn som Flashback befinner sig. Jag tycker de ansvariga skall skickas på kurs i ämnet.
  I övrigt tackar jag för en utomordentligt rakryggad plats på nätet. Det är allt för sällsynt med den varan.

  Man tackar för berömmet och håller helt med det andra.

 15. Att anställda inom rättssfären, pensions- och andra myndigheter härjar på Flashback med hat/hot/uthängningar är inte någon hemlighet, inte heller är att “mentalsjuka, knarkare, högerextrema, vänsterextrema och övriga avarter av människor som tycker om att förtala andra”, söker sig naturligtvis till likasinnade och avseende de facto passar Flashback dem mer än utmärkt!

  Avseende I Folkets Intresse artikel “ox86 – Sprider dokument på nätet” nämns att “utlovat upphörande inte skett” tillika nämns att såväl ox89, Mr F, omaliaserad ibyzolo91 bör vara av intresse för I Folkets Intresse och sist men inte minst nämns att på Fb finns nu så ock olaglig fotografering under domstolsförhandling med länk till YT som i till skillnad mot Fb kommer att vidta åtgärder!
  Mvh / PB Juristerna.

 16. PB Juristerna:
  Att anställda inom rättssfären, pensions- och andra myndigheter härjar på Flashback med hat/hot/uthängningar är inte någon hemlighet, inte heller är att ”mentalsjuka, knarkare, högerextrema, vänsterextrema och övriga avarter av människor som tycker om att förtala andra”, söker sig naturligtvis till likasinnade och avseende de facto passar Flashback dem mer än utmärkt!

  Avseende I Folkets Intresse artikel ”ox86 – Sprider dokument på nätet” nämns att ”utlovat upphörande inte skett” tillika nämns att såväl ox89, Mr F, omaliaserad ibyzolo91 bör vara av intresse för I Folkets Intresse och sist men inte minst nämns att på Fb finns nu så ock olaglig fotografering under domstolsförhandling med länk till YT som i till skillnad mot Fb kommer att vidta åtgärder!
  Mvh / PB Juristerna.

  Vi skall titta på de ni nämner!
  Olaglig fotografering hat vi också hört att det förekommer.

 17. “Diskussionsunderlag saknas”
  Är ett intressant konstaterande – Dvs det finns inget generellt underlag för en debatt om samhällets skyddsnät och framtida försörjning för de som varit med och byggt samhället. Frågor och svar från myndigheten är inte debattunderlag nog. Kanske säger det en hel del om Flashback och dess ramverk för debatter. Grundläggande frågor räknas inte. Så vad räknas förutom pengarna?

 18. Jan Axel J Pamela:
  ”Diskussionsunderlag saknas”
  Är ett intressant konstaterande – Dvs det finns inget generellt underlag för en debatt om samhällets skyddsnät och framtida försörjning för de som varit med och byggt samhället. Frågor och svar från myndigheten är inte debattunderlag nog. Kanske säger det en hel del om Flashback och dess ramverk för debatter. Grundläggande frågor räknas inte. Så vad räknas förutom pengarna?

  Vi tänkte samma som du!
  Förmodligen är det svaren i tråden som avgjorde. Svaren är löjliga och mer av karaktären dumbojumbo. Det är just sådana frågor myndigheten måste räkna med att få, dvs fullständigt meningslöst för dem att vara på Flashback.

 19. När jag hörde detta drog jag mig baklänges. Det måste vara en typiskt flashback påhitt. Men sedan såg jag i olika tidningar att det var sant. Hur tänker idioterna som skapade ett konto på flashback, alltså på flashback? Nu kan man alltså inte lita på Pensionsmyndigheten heller!! Fy fan!

 20. Pirates:
  När jag hörde detta drog jag mig baklänges. Det måste vara en typiskt flashback påhitt. Men sedan såg jag i olika tidningar att det var sant. Hur tänker idioterna som skapade ett konto på flashback, alltså på flashback? Nu kan man alltså inte lita på Pensionsmyndigheten heller!! Fy fan!

  Ja, det är bara att instämma!

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer