Ber om ursäkt men räcker det

svengp – Ber om ursäkt, men räcker det

Be om ursäkt och du slipper bli uthängd som näthatare! Det har min dotter lovat!
Det behöver inte vara så jobbigt att be om ursäkt.

 

Här är en användare som i princip ber om ursäkt (postat 2014-04-25):

Det var fint skrivet!
Men tyvärr, svengp, du har i 39 postningar begått mycket svåra brott och medverkat till att driva min dotter mot självmordsförsök och att få henne till att må dåligt för flera år fram eller kanske för livet. Du har alltså medverkat till att förstöra en oskyldig människas liv. Hur skall du ändra på det?
Utöver detta har du också dragit mig, min familj, min bostad och mitt företag i skiten. Hur skall du be om ursäkt för det?
Du hoppas att Helena mår bra nu och kan gå vidare. Vad tror du själv? Tror du att hon mår bra efter det hon varit med om? Bildligt talat, tror du en liten människa som ni med full kraft hoppat på, sparkat huvudet, skurit upp magen och hällt ut innehållet kan gå vidare? Nå, vad tror du?

 

Jag skall visa några Flashbackpostningar här nedan som visar vilket förtalare denna person är tills han bett ordentligt om ursäkt. Jag kan inte ta med det värsta för det väcker upp mycket illa mående hos min dotter.

– Hur vet du att Helena är bäng i bollen? Har åklagaren vilsefört dig på den punkten?
– Orsaken på att du inte hittar något om mig på nätet beror på att du är riktigt dålig på att söka, en riktig amatör. Jag finns på nätet likaså mitt telefonnummer och mitt företag. Jag hade då 6 st hemsidor och 2 st forum och du hittade inget av dem.
– Huset jag bor i ligger mitt i ett villaområde! Hur kan du få det till “avlägset”?
– Huset hade inga buskar alls runt sig då och nu några på gaveln. Det är hur bra insyn som helst! Hur kan du få det till “buskar runt om väl  skyddat för insyn”? Det är väl åklagaren som lurat dig att ljuga så här. Du säger att du varit där och tittat, då har du sett att det ligger i ett villaområde helt utan buskar runt om och mycket god insyn. Du sitter alltså framför datorn och ljuger alla rakt upp i ansiktet!

– Här ljuger du igen för att lyfta mystiken i diskussionen. Jag tror helt enkelt inte på att du inte hittat mitt företag. Jag testade med en googling och jag fick genast flera träffar och hittade enkelt flera hemsidor.
– Mitt företag sysslar med programmering och elektronikkonstruktioner. Jag har inget med video att göra överhuvudtaget. Jävla fantasier!

– Du vet mycket väl att hon inte har en flagga för att hylla Josef Fritzl. Vid denna tid visste inte någon vem denna man var. Det är alltså inget annat än brutal ondska som får dig att skriva så jävla dumt!

 

Här hänger du ut min son som inte alls har något med detta att göra!

 

 

– Här hänger du ut mig och min son igen. Jag är helt oskyldig och har inget med detta att göra medan min son är ännu mer oskyldig och har ännu mindre med detta att göra. Varför gör du på detta sjukligt ondskefulla sätt? Min son har bett om ditt riktiga namn och adress. Jag vågar inte tala om det för honom för han kommer att göra sig olycklig på dig. Förstår du vad du ställt till med? Förstår du vad konsekvenserna kan bli? Var det åklagaren som lurade dig till detta?

 

 

– Varifrån har du fått att familjen hela livet bott i Angered och Bergsjön (=i lägenhet)? Vi har bott i vår villa i över 30 år av 39 år som gifta (2012).
– Min dotter skulle alltså samtidigt försvinna och börja med skit på nätet? Hon var 9 år då och internet var inte påtänkt ännu. Det du gör är att försöka få oss att framstå som klandervärda och mystifiera det hela för att framstå som en riktig grävare. Du är bara en simpel lögnare som inte drar dig det minsta att förstöra liv.

 


– Vad har jag haft för inverkan? Du sprider lögner om folk du inte känner!
– Den du skriver om är en vän till familjen som för tillfället inte hade någon lägenhet: Han var definitivt ingen pojkvän till någon.
– Varför skall min dotter få bidrag bara för att en vän bor hos oss? Hur kan du få ihop det till det?
– Du beskyller mig för bidragsbrott! Är du helt från vettet människa? Vilket bidrag menar du?
– Varför skall polisen göra husrannsakan hos mig? Min dotter har egen dator och eget hem, varför tror du hon skulle sitta framför min dator? Du bara fantiserar ihjäl folk när du skriver sådant här.

 

 

– Det är du som är superdålig på att leta. Med tanke på hur dålig du är på detta förstår jag att du måste ljuga ihop uppgifter. Lögner som skadar oskyldiga oerhört hårt och för livet då lögnerna på nätet aldrig försvinner!

 

– Som du vet friades min dotter helt och hon har hela tiden hävdat sin oskuld. Alltså ljög hon inte! Den som ljuger obehindrat är du!

 

 

– Du har aldrig träffat min familj och ännu mindre talat med oss ändå kan du, som inte heller är läkare, avgöra att vi är störda!? Hur tror du jag och min fru mår när vi läser det? Då, när du skrev det skulle du svara “jag skiter i hur ni mår”, alltså, ondska på hög nivå.
– Du har aldrig diskuterat med mig? Ytterligare lögner!

 

– I detta inlägg går du långt över gränsen! Jag måste maska det värsta för att inte medverka till brott. Ingenstans i förundersökningen står det något om att hon skulle vara allt det du påstår. Du (och andra) har hitta på detta själva. Jag hoppas att du en dag fattar hur mycket skada du ställer till med!!!

 

Du hänger ut folk och förtalar dem extremt illa samtidigt tycker du att andra inte skall hänga ut någon genom att hänga ut den som hänger ut. Då måste det väl vara ok att hänga ut dig? Eller hur?

 

Till sist vill jag säga att din enastående hängivenhet och intresse för folks kön är beundransvärd. Men tyvärr, du har fullständigt fel i det du torgför som sanning och dessutom har du inte med det att göra! Du är inget annat än en simpel näthatare som verkar psykisk sjuk. Jag har inga belägg för detta men jag anser att en person som skriver på det vis du gör inte kan vara annat än sjuk, mycket sjuk. Men du bad om ursäkt i ditt sista inlägg på Flashback och det räcker för att du skall ursäktas trots allt skit du vräkt ur dig.

4 tankar på “svengp – Ber om ursäkt, men räcker det

  1. svengp-s inlägg på Flashback klassas som solklart fall av förtal

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer