MrsMagoo – Ny bok på väg om näthat?

Ryktet går

Vi lyssnar normalt inte på rykten men detta ryktet har vi också hört antydas från författaren själv och vi har fått det bekräftat av källor till oss. Ryktet säger att en bok om näthat är under författande. Det sägs att självaste näthatardrottningen, MrsMagoo, skall identifieras.

Skrivit bok förr

Denne person har varit med och skrivit en bok förut också. Det var en bok som skulle avslöja en annan bok som falsk men det slutade med att avslöjarboken avslöjade sig själv.

Försöken att rentvå kungen från de berömda nattklubbs­besöken är så absurt invecklad läsning att det gränsar till bondkomik. Som oskyldig läsare får man den där känslan av att ha hamnat i klorna på den fullaste människan på festen. Man vill slita sig, men blir återigen dränkt i verbala spyor.
Källa: Expressen

Boken som skulle avslöjas heter “Carl XVI Gustaf – Den motvillige monarken” och är en bok om kung Carl XVI Gustaf av journalisterna Thomas Sjöberg, Deanne Rauscher och Tove Meyer. Den utkom i november 2010 på bokförlaget Lind & Co.
Boken som skulle avslöja denna bok heter: “Från en säker källa… Sanningen om kungaskandalen” av Dick Harrison och Desirée Ahokas. Den utkom 2012 på ICA bokförlag. Strax innan boken gavs ut upphörde samarbetet mellan de två tvärt. Harrison “borde tagit reda på med vem han samarbetar med”, var det någon initierad som sade till oss. 

Desirée Ahokas

Den nya boken som ryktet säger skall vara skriven av Desirée Ahokas som efter förra boken fick svidande kritik för sitt sätt att arbeta. Desirée Ahokas, som själv kallar sig för Desirée A Schein men egentligen heter Desirée Isabella Ahokas, har ett brokigt förflutet från bland annat något med barnhem, fotomodell, arga MC-ägare och hjälpt porrkungen Berth Milton. Själv säger hon att hon jobbat som frilansjournalist, researcher, med Uppdrag Granskning och lite annat. Våra undersökningar visar att hon inte jobbat med något av det, inte ens med “lite annat”. Under lanseringen av sin kungaförsvarsbok sades: ”en omvittnad förmåga att spåra, bearbeta och analysera information”. Vi kan bara se att hon på något sätt jobbat med Berth Milton och att hon varit inblandad i arga MC-ägares klubb. Vi vet också att hon anmält ett familjehem för tonårsflickor att missbruka sitt uppdrag men det slutade i att allt var påhittat av Desirée Ahokas.

Hon påstår att paret har swingerfester, att barnen far illa, att det förekommer fester med alkohol, att barn hade placerats hos andra personer och att paret kunde misstänkas för sexuella övergrepp mot barnen.
Källa: Magasinet Paragraf

Familjehemmet drevs för övrigt av Deanne Rauscher som var med och skrev “Carl XVI Gustaf – Den motvillige monarken” som Desirée Ahokas skrev sin bok mot. Lustigt sammanträffande eller kanske väl planerat, vem vet? Hur som helst var det oerhört vidriga påhittade lögner hon förde fram mot Deanne Rauscher. Efter några månader lades utredningen ner då det visat sig att familjehemmet hade skötts exemplariskt.

Till saken hör att Schein inte på något sätt personligen var berörd av verksamheten på familjehemmet, som var placerat mer än 60 mil ifrån Scheins hemort. Utan det handlade bara, som så ofta, om att Schein hade hittade nya människor att jävlas med, utifrån tomt skvaller och lögner som hon hade snappat upp.
Källa: Magasinet Paragraf

Flera personer påstår att Desirée Ahokas under olika alias skriver oförtjänt skvaller om andra på olika platser på nätet:

Näthatare som Desirée A Schein utmärks av att de förnekar vad de sagt. Och när de skriver hatiskt under signatur förnekar de att de har skrivit skiten. Men allt går inte att förneka i ett liv av lögner.
/../
Under många år gömde sig Desirée A Schein bakom olika signaturer på skvallersajter.
/../
Men när hon som näthatare börjar förfölja människor och går in för att förstöra deras liv, är det inte längre bara hennes ensak.
Källa: Magasinet Paragraf

Frågan måste ställas: Vilken eller vilka alias skrev hon under och förstörde andras liv? Vi vet!

Den påstådda kommande boken

Den nya boken som det påstås att Desirée Ahokas håller på att skriva skall handla om näthat…
Jo, våra källor säger faktiskt att boken skall handla om näthat och då om en utpekad kvinna som florerat på olika nätplatser. Det sägs också att kvinnan blivit hårt ansatt av Desirée Ahokas under tiden och att hon berättat för denna kvinna sina ondskefulla planer. Våra källor säger vidare att Desirée Ahokas kommer att peka ut denna kvinna som Sveriges värsta näthatare och att hon kommer att peka ut henne att vara alias MrsMagoo på Flashback, en av de absolut värsta näthatare vi sett och dessutom blivit hårt drabbade av själva. Nu är det bara sådant som vi snappat upp från våra källor i vårt arbete och tips som kommit in. Vi kan alltså inte helt påstå att det är sant. Men vi vet helt säkert att Desirée Ahokas funderat i de banorna. De vet vi efter att en av oss ringt upp henne och talat om hennes näthat, det var då hon avslöjade att hon hade sådana tankar (telefonsamtalet är inspelat).

Om en sådan bok ges ut

Om boken ges ut och den handlar om det vi fått beskrivet av våra källor kommer vi inte lägga två fingrar i kors. Vi kommer att avslöja den verkliga sanningen bakom farsen. Vi tycker inte om näthatare i någon form men att påstå att MrsMagoo är den där andra kvinnan när vi vet sanningen bakom MrsMagoo är vidrighetens fulländning! Speciellt vidrigt blir det med tanke på att MrsMagoo är den som försvarar Desirée Ahokas mest av alla någonstans. Dessutom är kvinnans sätt att skriva väsensskilt från MrsMagoo:s sätt att skriva, det finns ingen likhet alls.

Desirée Ahokas, om du trodde att motståndet mot din förra bok var tufft är det inget mot vad motståndet mot denna bok kommer bli. När du var med och skrev och framträdde för att lansera förra boken gjorde du dig till en kändis och som sådan måste du tåla ljuset för om en sådan bok skall publiceras kan det bli riktigt ljust.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer