Niklas Svensson – Den prisbelönte journalisten är en näthatare

niklassv

Politisk reporter, Expressen. Programledare, #BARPOL. Årets ekonomijournalist 2010, INMA Awards 2011. niklas.svensson@expressen.se

Nej, Niklas, det sjukaste vi har i Sverige är näthatet som du så fint demonstrerar hur det kan se ut! Hur fan kan en aktad journalist näthata på detta vis?
De flesta näthatare vi grävt fram är äldre män som ofta mår dåligt. Vad har du för fel som näthatar? Sitter du och näthatar på Flashback också? Skulle inte förvåna mig!

Om du skriver på Flashback kommer jag att hitta dig där!

Vad du inte viste när ovanstående skrevs, men borde veta nu, är att hela grejen med “skelettkvinnan” är historiens värst uppblåsta anka åstadkommit av en åklagare som fått moralpanik. Men det förlåter ingenting då du är en aktad och prisbelönt journalist. Tvärt om, måste man kunna ställa större krav på en person som du att inte sitta som en simpel fjortis och näthata en svårt sargad kvinna.

Den sk “skelettkvinnan” friades på alla punkter i Hovrätten efter ett formidabelt försvar av henne själv där åklagarens alla argument grusades sönder till damm. Hennes text i sitt försvar användes sedan av Hovrätten som en del av texten i domslutet.

Den du näthatar här ovan är min dotter som jag håller av, som alla andra håller av sina barn. Efter det mediadrev som rullade runt hela Världen och de exempelösa näthat hon utsatts för på nätets illaluktande rövhål, Flashback, tragglar du in på arenan, och fortsätter näthatet, som var oerhört nära att kosta henne livet, strax efter du skrev ovanstående.

Jag hoppas innerligt du får sparken från Expressen efter tilltaget ovan. Om du inte får sparken anser jag att Expressen medverkat till näthatet mot min dotter. Jag skall kontakta de som gett dig priset och tala om att de gett pris till en simpel näthatare.

Är Niklas Svensson en av de sjukaste journalisten vi har i det här landet?

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer