FLASHBACK FORUM ÄR FÖRBJUDET I SVERIGE

Niclas Strömstedt står upp mot dräggen

x

Hjälte

Niclas Strömstedt är en folkhjälte, han sade, eller rättare sagt sjöng, de rätta orden i rätt tid. Han stod upp mot rasister, hobbyrasiter, vardagsrasister, näthatare och allt vad det kallas för. Han slog till mot dem med en låt som kommer att gå till historien. Han visade politiker, debattörer och många andra hur man drar en slipsten. Niclas säger inte mycket och när han säger det gör han det lågmält, försynt och artigt. Men i det uddlösa och ganska tråkiga och intetsägande programmet ”Så mycket bättre” på TV4 framförde Niclas låten ”Lyckolandet” och väckte hela Sverige till debatt. Ingen går oberörd från den låten, tårarna rinner och aha-upplevelserna haglar.

En av de viktigaste inläggen i debatten

Denna låt kommer att vara ett av de viktigaste “inläggen” i debatten på länge, inte för att den debatterar och inte för att den innehåller en komplett redogörelse. Låten innehåller i själva verket få ord i frågan men den kommer att gå till historiens därför att den väckte folk för vad det är som hatas, varför det inte skall hatas och vilka som hatar.

Tack Niclas, nu blir det lite lättare att leva!

Låten “Lyckolandet” i TV4

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer