Någon sköt fem skott i vårt hus

Näthatets baksida har också en baksida

Den andra baksidan av näthatet är när dubbeldårar gör verklighet av sitt näthat alternativt gör verklighet av andras näthat. Det kan vara allt från lappar i brevlådan, målade dörrar eller väggar med slagord, skräp som stoppas ner i brevlådan, däck som skärs sönder, det kan vara telefonsamtal eller brev till grannar, det kan vara sönderslagna trädgårdsmöbler eller beställda och hemkörda pizzor. Det värsta som kan hända är dock när de som näthatats blir misshandlade eller till och med mördade.

Vi har råkat ut för näthatets andra baksida mycket svårt

Vi har råkat ut för att vår dotter misshandlats tre gånger mycket allvarligt. En gång slog någon ett basebollrack över knäna som hon lider av ännu. En annan gång stack någon en kniv i henne när hon gick av spårvagnen samtidigt som dubbeldåren skrek ett citat från Flashback och en annan gång blev hon så svårt misshandlad att hon fick hjärnblödning som gett påtagliga men. De mindre baksidorna var när någon målat en stor penis på hennes ytterdörr eller när någon beställt en ambulans hem till henne. Alla pizzor som levererats till dörren är så harmlösa att man bara rycker på axlarna. Dock är det synd om min granne som dubbeldårarna av misstag skickat pizzorna till.

Senaste baksidans baksida

Den senaste händelsen som inträffade samma datum som min dotter fyllde år är lite skrämmande. Någon har stått placerad på en lekplats skymd bakom ett träd för att inte synas från ett av våra fönster och skjutit fem skott mot fönstret. Tur att det “bara” var luftgevär med diabolokulor som är en typ av ammunition för luftgevär och luftpistoler med en form som påminner om en diabolo, vanligen i kaliber 4,5 mm eller 5,5 mm.
Eftersom dåren som skjutit inte vågade visa sig för fönstret kunde han bara skjuta vid sidan om fönstret och träffade på så sätt fönsterluckan.

nab1

Fönsterluckan träffades av fem skott varav fyra syns i bild.

 

nab2

Närbild på ett av skotthålen. Diabolokulor har en “tratt” baktill med öppning. På bilden syns trattkanten runt hålet.

 

Diabolokulor

 

Polisanmälan

Händelsen skall naturligtvis polisanmälas. Eftersom jag kan göra ett lika bra eller bättre jobb än polisen så gör jag det själv.

Utredningen läggs ner i brist på uppslag!

Så, nu var det gjort och en massa tid har vi sparat på kuppen.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer