Näthat skördar liv!

Den 15 åriga Amanda Todd, Kanada, näthatades svårt i flera år. Till slut orkade hon inte längre, hon hittades död i sitt rum, Amanda hade tagit sitt liv.
Det var i Oktober 2012 och nu, ett och ett halvt år senare, har en 35 årig man i Holland gripits. Utredarna har hittat information hos mannen som visar att han var en riktigt avancerad näthatare som gav sig på yngre flickor i flera länder. När han grävt fram hemligheter om flickorna eller fått foton av dem krävde han bla  pengar för att sluta publicera deras privata uppgifter eller hemligheter på nätet.
35-åringen hade också en stor mängd barnpornografi i sin dator och mycket annat som visade hans aktiviteter.

Varför tar jag upp detta här? Jo, därför att visa fyra intressanta detaljer:

  1. Polisen hittade honom trots hans anonymitetstjänst
  2. De som näthatats kan ta sin liv pga den extrema traumatiska upplevelsen
  3. Näthatare drivs ofta av sexuell frustration, dvs de klarar inte av sex med en motpart
  4. Näthatarna är ofta inte bara näthatare, de bär på fler laster än så

Ni som näthatar ni leker bokstavligt talat med andras liv. Fråga mig, jag vet! Ni är också ofta psykiskt sjuka och ni har också ofta annat i lasten än näthat. Vad det gäller psykiskt sjuk har jag ett mycket bra bevis för att det är så: Ingen frisk människa näthatar, så är det bara!

Vad det gäller att leka med andras liv, leker faktiskt näthataren också med sitt eget liv. Betänk att en person försöker ta sitt liv och personens föräldrar upptäcker att det beror på näthat. Det farligaste som finns att möta, för den som gjort någon illa, är föräldrarna till den som gjorts illa.

Jag blir inte förvånad om föräldrar till en som farit illa gör upp räkningen med dennes baneman, så se upp du näthatare, bakom nästa knut kanske det står en förälder.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer