Hamid Zafar - Näthatande moderat politiker

Näthataren!

Vem är näthataren? Vad driver näthataren att näthata?

Jag tror att näthatare är väldigt få personer men att de har en svans som näthatar därför de ser att andra gör det och tror det är ok. Mina vänner, det är INTE OK att näthata. Jag ser ibland riktigt duktiga postare som verkligen är intresserade av att utreda saker. Men tyvärr så smutsar de ner sina “utredningar” med en knorr av näthat och därmed är de inte längre trovärdiga! Tråkigt för dem men ännu tråkigare för den som näthatet riktar sig till.

Näthat är inte bara att kalla en namngiven person för något fult, det är nätbus. Näthat är när man i princip förföljer personer på nätet eller i något forum. Näthat är när man kallar samma person för något vidrigt och gör det mängder av gånger blandat med något som de kallar för “bevis”, “källa” mm. Bevis eller källa på Flashback är när de hänvisar till någon annan tidigare i en tråd som påstått något utan att ange en källa.

Under denna tid jag haft anledning att läsa i en tråd på Flashback, och sett näthatet på nära håll, har jag tagit del av de”bevis” som lagts fram. Eftersom jag själv har det stora nöjet att sitta med facit i hand kan jag se att dessa sk bevis inte är något annat än fabricerade lögner av fantasier som sitter i huvudet på gärningsmannen, dvs hataren.
Än värre blir det när det strömmar till andra användare som håller med den som näthatar med fabricerade lögner. Men efter ett tag inser man att den som strömmar till faktiskt kan vara samma person som den första anonyma personen. Har sett det några gånger. Patetiskt!

Har talat med personer som blivit förföljda i flera år. Ibland har hatet gått utanför nätet och blivit en fysisk verklighet. Obehagligt!
Tro det eller ej, men det finns personer som ringer upp arbetsgivare för att sprida lögner om den man hatar. Det har faktiskt hänt att folk fått sparken pga näthatet. Jo, det står “sparken”! Man vill inte tro det är sant men, tyvärr, det ÄR sant!

Snälla näthatare, vad är det som driver dig till att hålla på på detta sätt? Vet du överhuvudtaget vidden av hatets resultat? Är det en lek?
Det är ingen lek, det är inte alls roligt, det är inte ens något man bara rycker på axlarna åt. Det är till och med olagligt.

En del av er tror ni hjälper rättvisan men det ni egentligen gör är att begå brott! Simpelt jävla ful brottslig verksamhet är vad ni håller på med. Näthatbrott kan jämföras med att slå ner och stjäla pengar av en äldre pensionär med rullator. Lika vidrigt är det att näthata som just det!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer