Företagarhatare

Näthatare reagerar exakt som väntat

Jag är glad över att se reaktionen på den rakryggade killen karlvonlinnes känslofyllda offentliga ursäkt som på alla sätt gjordes med råge.

Näthatarna regerar som väntat med dålig maskerad rädsla genom att hänvisa till andra texter på min blogg. Naturligtvis citeras godtyckligt utan att ta med förklaringar till mitt sätt att skriva. Vad de inte visste/vet/förstår är att detta är en noggrant beräknad taktik från vår sida.

Syftet är bla att få folk från Flashback att läsa bloggen för att förmå dem att be om ursäkt och att de faktiskt kommer att få en sådan ursäkt. Övriga näthatare vill vi göra oroliga för vad vi förmår och på så sätt få näthatarna till att tänka innan de näthatar. Ett tydligt exempel dök upp precis när detta skrevs, en användare som kallar sig för Chamoniard skrev ett mycket illa valt inlägg Kl. 07:21 men redigerade det och bytte det rena näthatet till en liten gullig text (Senast redigerad av Chamoniard Idag kl. 07:26).

De som kallar mig för korkad och andra nedsättande omdömen gör det till en fysisk person. Mina omdömen, som är väl valda, och görs till anonyma användare. Det har samma juridiska tyngd som att skriva samma sak om Kalle Anka, Fantomen eller Nalle Puh.

Alla hårda ord om kalrvonlinne raderades så fort han outade sig själv. I det läget blir den anonyme användarens identitet känd och i det läget finns det anledning att reagera på de hårda orden.

Märk väl att inget av det jag skriver är olagligt även om jag skriver det om eller till en användare vars identitet är känd och märk väl att jag bara skriver så om personer som näthatat på ett sätt som är olagligt och ofta föranleder självmordsförsök. Näthatare reagerar inte på vänliga ord. Om man vill “nå fram” till en typisk näthatare måste man använda sig av metoder som “hårda” ord och meningar. Detta har före detta näthatare lärt oss som tidigare bett om ursäkt. Det kan jämföras med en våldsverkare som är på väg att slå någon annan på käften. Den som slaget riktas mot kan inte bemöta detta med att pussa honom på kinden eller gosa, det fungerar liksom inte.

I övrigt måste man förtjäna att bemötas på ett vänligt, strikt och artigt sätt och det kan man med gott samvete säga att de erbarmliga näthatarna inte gör.

Näthatarna på Flashback näthatar med ord och meningar utan motstycke men så fort någon skriver “trycka ner i halsen” till dem blir det minsann liv i luckan, då börjar de tala om näthat, hot och och annat på ett sätt som annars bara överkänsliga små nördar gör. De borde sätta sig och läsa vad de själva skriver. Så länge ni näthatar kommer jag att använda den påbörjade vokabulären, ingen kan ända på det.

Nu skrev jag helt utan att svära eller använda “hårda” ord, eller hur?

Jävla patrask!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer