Näthatare och politiska åsikter

Är den typiske näthataren är SD:are

Vi har flera gånger basunerat ut att den typiske näthataren är en Sverigedemokrat och det är nog den allmänna uppfattningen överlag. Jag tror inte heller det ens skulle förnekas av de mest rabiata Sverigedemokrat-fetishisterna. Möjligen definiera de näthat/näthatare på ett annat vis än vi men använder vi vår definition skulle de hålla med oss…

Näthatarspråket och dunderhonung

Ett nytt språk är typiskt för verklighetsfrånvända Internetsjuka personer. Det klagas ofta över nyspråk och politisk korrekthet inom högern i Sverige oavsett om de är nazister eller något höger om moderaterna, där det också förekommer, medan uttalade Sverigedemokrater är de främsta prånglarna av de egentliga nyspråket som tar över Internet mer och mer, ordet “gammalmedia” är ett gott exempel.
Jag som själv använt termen, och därmed funderat på varför, så kan man förklara termen “gammalmedia” som ett sorts dunderhonung för Internet-Bamse som vill att dennes blogg och texter skall betyda något. Sociala medier har en enorm mängd nyord som uppfunnits för att förstärka den personliga egensinniga åsikten framför egentlig massmedia som går genom redaktioner och följer etiska guidelinjer, fast även de gör fel ibland såklart.

Media riskerar skjuta sig i foten

Men de som vill lyfta fram sociala medier, som framstående och viktigt i samhället, har en hel arsenal med nyord som substitut för dunderhonung samtidigt som de hånar och förminskar egentlig media av olika variationer, som mer skapades av mediebolag med redaktioner än av enskilda personer. Men det får bli en annan artikel eftersom folk, redaktionella tidningar, tv-nyheter, radio osv tar efter och vill lyfta fram dessa vars egentliga mål är att försöka ersätta dem. Snacka om att skjuta sig själv i foten.

Återigen

Vi har tagit reda på flera hundra identiteter på Flashback och de som näthatar mest är, som tidigare sagts, Sverigedemokrater men det vet ju vi alla redan. Vad vi inte sagt är att vi med tiden kommer läcka ut dessa användare på Flashback till Researchgruppen! Vi har inte frågat dem om de är intresserade ännu men vi tror de kan ha större användning för uppgifterna till större tidningar än oss. Det måste dock påtalas att vi inte har någon som helst samarbete med Researchgruppen. Påtalade vi inte denna sanning skulle konspirationsgalningarna få för sig att vi är en vänsterextremistisk nättidning, vilket vi INTE är då politisk färg är det sista vi tänker på.

Det politiska färgspektrumet

Vi vill lyfta fram att, bland näthatarna eller Flashbackanvändarna, finns ett stort spektrum av samhällets medlemmar vilket gör det desto mer skräckinjagande. Flashback är på väg att bli en samhällsinstitution du förväntas vara på och då kan du likaväl vara åklagare eller en näthatande sjukpensionerad Sverigedemokrat.

Av alla användare vi hittat vad det gäller politisk färg, förutom Sverigedemokrater, är:

  • 1st Socialdemokratisk aktivistisk politiker som varit på röstlistor för kommunfullmäktige.

  • 1st Verkligt ondskefull näthatare och rasist från Rättvisepartiet Socialisterna.

  • Ett antal moderater.

  • Ett antal nazister från Svenskarnas Parti.

  • Partipolitiskt obundna nazister.

Där tar det i huvudsak slut när det gäller att definiera politiska grupperingar.

En vansinnig svärm jordgetingar

Vad vi finner intressant är hur många näthatare det är som är kvinnor och extremistiska radikalfeminister.
Bland de värsta näthatarna finns en mycket välorganiserad grupp som härstammar från olika bloggar men också olika grupper där “Stulen Barndom” är en av dem som de alla varit medlemmar i. De är alltså vänner sedan tidigare och många av dem förekommer som “experter” i vanlig media. Dessa är pedofilhysteriker, pappahatare och identifierar alla som inte är precis som de själva som antingen en pedofil eller en pedofilsupporter. De har under årens lopp expanderat och evolverat från dess embryon på olika bloggar till rena näthatet på Flashback. De kallar sig själva många gånger för “överlevare” och tillhör “överlevarrörelsen” vars teoretiska konstruktioner blandar allt från konspirationsteoretisk new age till föråldrad forskning alternativt tillrättalagd sådan. Vi har identifierat ett stort antal näthatare på Flashback som tillhör just denna grupp och de är välorganiserade och tvekar inte en sekund att göra någon arbetslös om de kan. De tvekar inte peka ut folk felaktigt som pedofiler. Det är troligen den värsta formen av näthat. Alla är inte kvinnor utan även en hel del män, detta är viktigt att påtala. De som näthatar värst är dock kvinnorna inom denna grupp av Internetpsykopater.
De är i regel socialistiskt lagda, en av dem är medlemmar i HBT-socialdemokrater vet vi, andra tillhör olika vänstergrupper. Några är journalister men överlag består de av en grupp mycket trasiga damer och herrar. Var för sig verkar de harmlösa men i grupp är de som en vansinnig svärm jordgetingar.

En bortglömd näthatargrupp med makt

Problemet med dessa “jordgetingar” är att de är Sveriges bortglömda näthatargrupp men ändå en av de värsta och en samhällsfara då de har mycket verklig och moralisk makt som de spelar mycket skickligt på. Bland dem finns poliser med stor makt men dessa har vi inte hittat på Flashback men vi VET att de har en makt som sträcker sig ända upp i regeringen där de har inflytande över bland annat utformandet av SOU’s.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer