Vem är MrsMagoo på Flashback

MrsMagoo – Panikstoppet

Vi vet vem hon är

Det skall först sägas att vi vet vem MrsMagoo är. Det är en medelålders kvinna boende i Skåne som är intresserad av kungahuset. Kan också säga att hon inte alltid haft det så lätt i livet. Oavsett hur hon haft det i livet ursäktar inte det att förtala andra personer.

Den värsta dyngspridaren på Flashback

MrsMagoo är utan tvekan den värsta dyngspridaren på Flashback över alla kategorier. Ingen hänger ut eller vill hänga ut folk så mycket som hon. Hon namnger misstänkta, vittnen, vänner och anhöriga så mycket hon bara kan. Hon har en egen lagbok i huvudet som skrivs om efter varje inlägg för att det skall stämma med damens åsikter. Hon skäller ofta också ut medförfattarna. Artighet är inte tjejens framsida precis.

Är egentligen djävligt feg

Min dotter, Helena, ringer då och då upp näthatare för att tala med dem. MrsMagoo är ett lämpligt offer att ringa upp. Då får vi se om hon är lika tuff i verkligheten som anonymiteten på Flashback. Det var hon inte…

Ring, ring, skynda dig o svara

Helena ringde upp MrsMagoo. Samtalet varade i några minuter och skedde dagen efter MrsMagoo postat sin post nr 17.141, dvs 2015-02-10. Post nr 17.141 blev den sista.

MrsMagoo är ute ur leken

Den envetne och tuffa MrsMagoo, som aldrig gett upp en “strid”, slogs ut av den av sjukdomar och hjärnblödning svårt härjade Helena. MrsMagoo postade aldrig mer på Flashback efter telefonsamtalet och därmed gick en förtalsepok i graven sörjd av ingen.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer