sekretess åklagare rättsosäkerhet vittne vittnen

MrsMagoo – motsägelsernas kvinna – är för hårdare tag mot näthatare

Är en kändis

MrsMagoo är en kvinna som i sitt verkliga jag är en kändis. Hon sticker upp näsan högt och stolt i skyn i den märkliga tron att hon har en exklusiv rätt att alltid ha rätt. Hon har frotterat sig i vitt skilda läger som skattesmitarkretsar eller som försvarare av barn som farit illa genom statens försorg. Fast det senare är ju väldigt motsägelsefullt då hon också sett till att hem för ungdomar stängts och förmodligen att en förening för fd utsatta barn lagts ner. I vårt arbete att undersöka näthatares förehavande har vi sett att hon också begått mened inför rättvisan.

Har bott på många platser

För övrigt har hon bott på flera olika ställen i Sverige, bla i södra-, västra-, östra- och norra Sverige. I sin ungdom bodde hon förmodligen på hem för barn långt norrut. MrsMagoo har bytt ut sitt förnamn från Kaarina till ett mer svensk-klingande dito och det verkar som hon är på väg att byta ut sitt efternamn eller möjligtvis tänker hon använda båda efternamnen. MrsMagoo lär ha en förmögen syster som hon också har bott hos under en period.

Gjort sig känd som en hårdför debattör med lämnade lik bakom sig

De lämnade liken är symboliskt beskrivning för hur illa hon behandlar sina medskribenter men framför allt hur illa hon behandlar enskilda medborgare som ovetandes omskrivs. Skyldiga eller oskyldiga struntar hon högaktningsfullt i när hon nästan bokstavligen rullar dem i tjära. I sitt förtalarvärv har vi aldrig tidigare läst så omfattande formuleringar som endast syftar till att kränka och metodiskt klä av folk in på bara benen så utstuderat som denna kvinna gör. Janne Axelsson måste hålla denna kvinna högt då hon ensamn måste stå för en betydande del av hans inkomster dock, som vanligt, utan att dela med sig till henne. Det kan vara ett av svaren till att hon lugnt kan begå brott också mot Flashbacks regler i hög omfattning.

Begår omfattande brott mot PUL

De som utsätts för hennes behandling tar mycket illa vid sig där flera av dem inte längre kan få jobb om arbetsgivaren googlar sina blivande anställda. Det kan också vara svårt att både få lägenhet och vänner. Det är nämligen så att MrsMagoo älskar att “hänga ut” folk. Det verkar som hon fått det kallet av självaste kungen som hon också hyllar gränslöst. Fast jag tror inte kungen delar hennes syn på medmänniskorna i vårt land eller på hennes notoriska “uthängande” av folk som gjort henne till den i Sveriges som förmodligen begått mer brott mot PUL än någon annan. Speciellt illa går hon åt människor som inte ser Europeiska ut. Jag har förmodligen aldrig läst värre formuleringar någonstans tidigare än vad hon åstadkommit om våra nya svenskar.

Hon måste lida av något

Denna kvinna måste lida av något som gör att hon kan vända etthundraåttio grader mellan inläggen. Hon är en av de värsta näthatarna i vårt land som gått i ett par tofflor. Det är ingen tillfällighet att hon hyllar “corruptio” som skapat en massa bloggar där han skriver mycket illa om myndighetspersoner. corruptio verkar dock få stå till svars för vad han gjort, utredning pågår i frågan. Hon är liksom samma skrot och korn som honom och vi räknar med att även hon kommer att hämtas av polisen en vacker dag. Mitt upp i allt hennes näthatande blir man väldigt konfunderad när hon plötsligt skriver så här:

mrsmagoo1
mrsmagoo2

Det  inom det rödmärkta är minst sagt intressant text. Hon skriver alltså:

Ger svensk lag fullgott skydd för privatlivet?

Nej, det gör den inte. Det faktum att MrsMagoo själv kan hålla på att spy ur sig den ena skiten efter den andra och fortfarande går på fri fot visar med all önskvärd tydlighet att så inte är fallet. Hon är alltså själv beviset på att de Svenska lagarna som skall skydda folks intrigitet inte fungerar!

MrsMagoo tycker också, mycket överraskande, att Sverige inte ger ett fullgott skydd åt medborgarna i dessa frågor:

Nej, det tycker jag inte.

Hon tycker, också överraskande, precis som vi att:

Svenska staten har inte implementerat Europakonventionen om skyddet av privatlivets helgd till alla delar.

Så är det! Sverige bryter mot Europakonventionen i dessa frågor och Sverige bryter mot FN:s konvention om de mänskliga rättigheterna. Flera andra länder är mycket bättre än Sverige på förtalsfrågor och att skydda sina medborgares intrigitet:

Den konventionen ger ett bättre skydd än våra förtalsregler. Våra grannländer har till exempel ett bättre skydd.

Ja, så klartänkt är MrsMagoo när någon skriver skit om det hon älskar, som i detta fall, är kungen. Men hon glömmer det hon själv skriver som är värre än någon annan. MrsMagoo är förmodligen Sveriges och kanske Europas värsta kränkare som går i ett par skor. Det skall bli ett stort nöje att snart få presentera personen som står bakom denna vulgära varelse och hon vill det själv för hon tycker själv, bevisligen, att kränkningar och förtal skall beivras.

Den tiden är snart inne för MrsMagoo

Det kommer mer om MrsMagoo efter hand

redaktorglas /Redaktören

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer