MrsMagoo – En identifikationsutredning Del 2

Vi fortsätter vår publika utredning om vem MrsMagoo kan vara. Vi jämför med Desirée Ahokas som ett flertal pekat ut att vara MrsMagoo för att se om det finns en rimlig möjlighet till att det är som ryktet säger.

 

Flera har skickat frågor om vi verkligen får göra så här. Ja, det får vi och det får vem som helst göra. Om man inte förtalar personen bakom MrsMagoo kan man också helt lagligt påstå vem det är. Det är dock bara vi, som har ett journalistiskt uppsåt och utgivningsbevis, som får visa vem hon är och skriva hur hon är. Men vi har också stöd för vår avsikt från oväntat håll:


MrsMagoo skriver här själv att hon ger oss tillstånd att gräva fram henne och att hon tar det som ett nöje från hennes sida. Vi har alltså ett skriftligt godkännande att gräva fram henne.
Hon skriver att vi har PM:at henne och fiskat ip. Hur fiskar man ip i ett PM? Vad skall vi med IP till? Vi tror hon fejkar för att verka spännande för omgivningen. Vi har definitivt inte PM:at henne vid denna tidpunkt.
Observera att citeringen är nedskuren till mindre text.


Konstaterande 1:
2014-01-03 Kl 13:30  MrsMagoo gav oss rätten att leta upp hennes identitet (“välkommen att kartlägga“).


 

 

 

 

 

MrsMagoo är mycket intresserad av frågor som handlar om övergrepp på barn.


Konstaterande 2:
2010-10-21 Kl 20:40 MrsMagoo har ett intresse av barn som utsatts för övergrepp.
Desirée Ahokas har ett intresse och en historik för utsatta barn.


 

 

 

 

 

MrsMagoo är absolut inte vänsterperson och inte heller Miljöpartist. Som tidigare konstaterats har hon en dragning till Sverigedemokraterna.


Konstaterande 3:
2010-10-30 Kl 01:46 MrsMagoo har ett visst gillande till Sverigedemokraterna


 

 

 

 

 

MrsMagoo har en “suprise” hemma. Den måste vara kraftfull för att hon skall lita på den så mycket som hon gör. Förmodligen är det hennes dåvarande hund, en Doberman.


Konstaterande 4:
2010-10-30- Kl 23:26 MrsMagoo har en “suprise” hemma, förmodligen en hund av rasen Doberman.
Desirée Ahokas sägs vara hundintresserad.


 

 

 

Tre journalister,  Thomas Sjöberg, Deanne Rauscher och Tove Meyer, skrev boken “Den motvillige monarken”, som utkom i November 2010 på bokförlaget Lind & Co, och blev förstasidesstoff i de flesta tidningar. Dessutom ville inte diskussionerna kring boken lägga sig. Boken sålde ordentligt bra och under lång tid. Detta vill MrsMagoo diskutera men då naturligtvis bara för att förnedra författarna.

 

 

 

 

MrsMagoo vill granska källorna till boken, intressant.


Konstaterande 5:
2010-11-04- Kl 01:51 MrsMagoo vill granska källorna till boken vilket betyder att undersöka boken, författarna och källorna.
Desirée Ahokas undersökte boken, författarna och källorna till boken “Den motvillige monarken” vid denna tid.


 

 

 

 


Här uttrycker MrsMagoo nästa exakt samma som en av författarna av boken “Från en säker källa…Sanningen om kungaskandalerna” brukar göra, Desirée Ahokas och Dick Harrison. Förmodligen kommer de offentliga orden från Desirée Ahokas.


Konstaterande 6:
2010-11-04- Kl 15:07 MrsMagoo och Desirée Ahokas uttrycker sig likvärdigt.


 

 

 

 

 

MrsMagoo:s påstående att hon kan släktforskning kan vara sann. Ovanstående text visar att så kan vara fallet.


Konstaterande 7:
2010-11-14 Kl 18:13  MrsMagoo är duktig på släktforskning.


 

 

 

 

 

“Vi är på gång” skriver hon om Riksnätverket “Kvinna Rättslös när förövaren är Polis”. Är hon medlem där så är det inte med namnet “MrsMagoo”. Tyvärr är den sidan stängd så vi kan inte kontrollera vem som var med i gruppen.

[ Uppdatering 2017-08-30 Kl 01:40 ]
Vi fick in lista på medlemmar av en källa till Tidningen. Tack för listan!
Vi kan konstatera att MrsMagoo inte var medlem i det Riksnätverket. När hon skriver “vi” så menar hon de andra. Ganska typiskt av MrsMagoo att uttrycka sig som om hon går i spetsen med flaggan i topp när hon i själva verket inte ens är medlem.


Konstaterande 8:
2010-11-23 Kl 16:22  MrsMagoo verkar inte vara medlem i Facebook-gruppen “Kvinna Rättslös när förövaren är Polis”. Sidan är tyvärr stängd nu.


 

 

 

 

 

En långväga gäst i Danmark besöker sällan affären “Netto” väl på plats. Det gör man bara om man bor alldeles nära Danmark och är där som man kan vara på vilken annan plats som helst i Skåne.


Konstaterande 9:
2010-11-23 Kl 17:48  MrsMagoo besöker “Netto”-butik i Danmark. Besöker Netto-butik i Danmark gör man bara om resan dit är kort. Långväga resenärer besöker knappast en Netto-butik i främmande land.
Desirée Ahokas bor nära Danmark.


 

 

 

 

 

MrsMagoo menar att hon är bevandrad i källor och hennes kunskaper om forskning och källor kan vi andra “bara drömma om”.


Konstaterande 10:
2010-11-23 Kl 18:50  MrsMagoo hävdar att hon är så duktig i research (efterforskning) att andra bara kan drömma om den kunskapen.
Desirée Ahokas kallar sig för bla researcher.


 

 

 

 

 

En medskribent undrar om MrsMagoo fått nobben av ämnet för tråden. På det svarar MrsMagoo om hon är lesbisk. Det innebär att MrsMagoo är en kvinna.

Någon hoppas Nora kommun kontrollerar Rauschers flickhem. MrsMagoo visar här att hon är intresserad av att hemmet synas. Hon visar vissa tecken till att själv vara den som synar eller möjligen tänker anmäla hemmet till någon tillsynsinstans.

Hemmet anmäldes också för att vara misskött men utredningen lades ner för hemmet var välskött och inga brister kunde hittas. Vem anmälde hemmet?


Konstaterande 11:
2010-11-23 Kl 23:50  MrsMagoo säger i princip att hon är en kvinna.


 


Konstaterande 12:
2010-11-23 Kl 23:50  MrsMagoo insinuerar att någon borde anmäla flickhemmet (“gården”) som Rauscher drev.
Desirée Ahokas anmälde hemmet till Socialstyrelsen.


 

 

 

 

 

MrsMagoo verkar ta skandalporrkungen Milton i försvar och tycker han är värd en “seriös” bild av hans liv. Milton är Sveriges  i särklass värsta skattesmitare som höll sig borta så länge att skattemålet preskriberades. Känner MrsMagoo denne Milton tro?
Vilka kvinnor jobbar eller har jobbat för Milton?


Konstaterande 13:
2010-11-23 Kl 23:50  MrsMagoo tar porr-kungen Milton i försvar.
Desirée Ahokas jobbade för Milton under en tid.


 

 

 

 

 

Här får vi svaret! MrsMagoo håller definitivt på Milton. Frågan är om hon känner honom eller har något positivt med honom att göra?


Konstaterande 14:
2010-11-24 Kl 00:25  MrsMagoo tar porr-kungen Milton i försvar igen.
Desirée Ahokas jobbade för Milton under en tid.


 

 

 

 

 

Här har vi lite intressanta noteringar. Det handlar om ett offentligt bråk mellan tidningsägarna för payback.name och mcrazzia.blogspot.se, dvs mellan Peter Schjerva och Michael Eklöf.

MrsMagoo är både intresserad av detta och känner till att Ekelöf äger nättidningen  mcrazzia.blogspot.se. Det står ingenstans att ägaren till denna nättidning heter Ekelöf. Det går säker att hitta om intresset för detta är stort. Alltså är intresset för detta stort för MrsMagoo eller så känner hon dessa “pöjkar”. Bråket det står om i bilden här ovan är sedan länge bortsopat och de står nu varandra nära.

Vi kan konstatera att MrsMagoo känner till detta som bara inbitna intresserade gör. Varför känner hon till dessa organisationer? Tittar man noggrant hur utdraget skrivits i stycket längst ner ser vi två särskrivningar som inte alls är vanligt förekommande och här har vi två särskrivningar nära varandra i samma text. Varför tar vi upp just det? Jo, vi tar upp det därför att MrsMagoo särskriver mycket ofta och gör det på ett obegripligt sätt, precis som de två särskrivningarna i bilden här ovan. Kan det vara så att MrsMagoo skriver i dessa två tidningar eller möjligen i en av dem?

Ytterligare en misstanken att MrsMagoo har med dessa att göra ser vi här (stycken har svärtats för att följa citeringsrätten):

Källa: Mcrazzia

MrsMagoo:s favoritbok hon skrivit så mycket om på Flashback annonserades och beskrevs i tidningen Mcrazzia innan boken utkommit. Det är inget konstigt i sig, det konstiga är att tidningen Mcrazzia skriver stora mängder om mc-relaterat men inget annat. När de plötsligt skriver om boken “Från en säker källa” som handlar om kungen blir man minst sagt överraskad. Lägger vi ihop de särskrivningar som gjorts enligt nästa bild här ovan och att de skriver om “Från en säker källa” börjar vi misstänka att MrsMagoo har samröre med denna grupp.


Konstaterande 15:
2010-11-27 Kl 22:33  MrsMagoo skriver om Mcrazzia, tidningen som helt mot övrigt innehåll skriver om boken “Från en säker källa” med särskrivningar som också MrsMagoo gör.
Desirée Ahokas som skrivit boken “Från en säker källa” har kontakter inom MC i Sverige.


 

 

 

 

 

 

Michael Eklöf bor i Stockholm men det som MrsMagoo har tillsammans med Ekelöf är detta:

Michael Eklöf:s bild på hans Facebooksida innehåller förutom Michael Eklöf själv också en Buddafigur bakom honom. MrsMagoo:s avatar är en Buddafigur.


Konstaterande 16:
2010-11-27 Kl 22:33  MrsMagoo och Michael Eklöf för Mcrazzia använder Buddafigurer. MrsMagoo känner MC-entusiasten Michael Eklöf väl.
Desirée Ahokas har kontakter inom samma MC-Värld vilket Michael Eklöf:s artikel om Desirée Ahokas bok “Från en säker källa” tydligt visar. Det är dock okänt för oss om Desirée Ahokas använder Buddafigurer.


 

 

 

 

 

 

 

MrsMagoo föredrar vid denna tid Peter Schjerva chefredaktör för för payback.name. Vi blev överraskad när vi ser var Peter Schjerva bor:

Peter Schjerva bor
Kommendantsvägen 38
291 36 Kristianstad

Han bor alltså i Kristianstad. Kristianstad är vår röda tråd genom allt om MrsMagoo, därav kartan över staden som ligger överst i denna serie av artiklar. Här nedan ser vi att de bor inte lång från varandra.


Konstaterande 17:
2010-12-01 Kl 20:06  MrsMagoo berömmer payback.name och ställer sig bakom tidningens chefredaktör Peter Schjerva. Desirée Ahokas och Peter Schjerva bor 4,9 km från varandra, 9 minuters resväg med bil.


 

 

 

 

 

Varför skall MrsMagoo arkivera de uppgifter hon får fram? Med källor! MrsMagoo berömmer sig själv för att våga granska Rauscher. Längst ner gör sig MrsMagoo skyldig till outning som skall rendera en avstängning. Vad vi kan se stängdes hon inte av.


Konstaterande 18:
2010-12-04 Kl 22:13  MrsMagoo berömmer sig själv för att våga granska Rauscher. Hon anger metoder med arkivering av det hon får fram för att användas senare vilket normalt inte ingår i en vanlig skvallertants dagliga arbetsuppgifter.
Desirée Ahokas trodde sig grävt fram allt om Rauscher och hennes bok “Den motvillige monarken” som hon förmodligen arkiverade för att senare användas till sin egen bok “Från en säker källa”.


 

 

 

 

 

Inlägget är förkortat.
Här ser vi att MrsMagoo vet vem “Moralgubben” är. Det syns också tydligt i trådarna att MrsMagoo och Moralgubben är ett radarpar och var det fram till årsskiftet 2012/2013 eller strax därefter.


Konstaterande 19:
2010-12-18 Kl 11:53  MrsMagoo samarbetar på Flashback med alias “Moralgubben”. Moralgubben står för en del av det insamlade materialet som används för att förtala personerna bakom “Den motvillige monarken”  men främst för att förtala hatobjektet Rauscher.
Desirée Ahokas är eller var vän med Urika Fornell. Fornell var med i “Stulen barndom” och Desirée Ahokas var där för att “få i ordning” på föreningen. Det slutade med att föreningen delades i två delar. “Stulen barndom” beskylldes bla för att hota folk.


 

 

 

 

 

2010-12-24 hade MrsMagoo en hundvalp.
För övrigt avskyvärt inlägg av MrsMagoo. Hur kan människan uttrycka sig så illa om en annan människa förutom att hon också hänger ut honom.


Konstaterande 20:
2010-12-24 Kl 18:50  MrsMagoo säger själv att hon har en hund. “Valp” är förmodligen någon form av sarkasm.


 

 

 

 

 

Svea Hovrätt ligger i Stockholm och MrsMagoo ber någon att hämta akter i ett mål. Hon bor alltså inte själv i Stockholm 2011-01-08 eller dess närhet för då hade hon själv hämtat dokumenten.


Konstaterande 21:
2011-01-08 Kl 01:09  MrsMagoo bor inte i Stockholm.


 

 

 

 

 

MrsMagoo har ett stort intresse för Rauschers flickhem. Hon har nu nämnt det flera gånger och dessutom varit ganska ensam om detta intresse. Hon frågar sig hur det går med flickorna om staten hämtat dem.


Konstaterande 22:
2011-01-14 Kl 11:30  MrsMagoo undrar återigen hur det går för ungdomarna på Rauschers flickhem.
Desirée Ahokas har anmält flickhemmet och det vet bara Desirée Ahokas.


 

 

 

 

 

MrsMagoo bor inte eller har inte bott i Örebroområdet.


Konstaterande 23:
2011-01-16 Kl 22:40  MrsMagoo har alltså inte bott i Örebroområdet.


 

 

 

 

 

Vad består grävandet i? Anmäla verksamheten?


Konstaterande 24:
2011-01-17 Kl 11:02  MrsMagoo tar upp frågan om Rauschers flickhem ofta och ger tecken till att hon skall anmäla hemmet.
Desirée Ahokas har anmält flickhemmet och det vet bara Desirée Ahokas.


 

 

 

 

 

MrsMagoo känner till hur många gamla Cadillac:ar det finns i Sverige.


Konstaterande 25:
2011-01-18 Kl 10:37  MrsMagoo är av någon anledning kunnig i antal Cadillac det finns i Sverige.


 

 

 

 

 

Återigen intresserar sig MrsMagoo för det där “flickhemmet”. Hon tycker inte det står rätt till där och frågan är om hon försökt göra något åt det?


Konstaterande 26:
2011-01-19 Kl 13:57  MrsMagoo tar återigen upp flickhemmet. Hon vet nu att anmälan lades ner.
Desirée Ahokas vet att anmälan lades ner efter att Socialstyrelsen inte kunde hitta några fel på flickhemmet. Därför vet också MrsMagoo det.


 

 

 

 

MrsMagoo säger om flickhemmet att “det lär kollas upp”.  Vem skall då kolla upp det? Socialstyrelsen “kollade upp” det men fan en exemplariskt skött verksamhet.


Konstaterande 27:
2011-01-20 Kl 08:39  MrsMagoo tar återigen upp flickhemmet. Hon vet att anmälan lades ner.
Desirée Ahokas vet att anmälan lades ner efter att Socialstyrelsen inte kunde hitta några fel på flickhemmet.


 

 

 

 

 

MrsMagoo är verkligen intresserad av Rauschers flickhem.


Konstaterande 28:
2011-01-20 Kl 12:20  MrsMagoo tar återigen upp flickhemmet. Hon verkligen fast i denna tanke.
Desirée Ahokas anmälde hemmet till Socialstyrelsen.


 

 

 

 

 

Hon är så intresserad av flickhemmet att hon kan tänkas tala med dem.


Konstaterande 29:
2011-01-20 Kl 12:20  MrsMagoo tar återigen upp flickhemmet. Hon verkligen fast i denna tanke när hon har idén att tala med flickorna.
Desirée Ahokas anmälde hemmet till Socialstyrelsen.


 

 

 

 

 

 

MrsMagoo är alltså inte till vänster i politiken
Hon skriver i princip att kommunister och annat rött patrask är det sämst man kan ha att göra med för de vill inte ha monarki. Det tyder på att MrsMagoo försvarar monarkin.


Konstaterande 30:
2011-01-21 Kl 12:36  MrsMagoo är inte Kommunist.


 

 

 

 

 

 

MrsMagoo verkar vara hemma bland olika sexuella områden.


Konstaterande 31:
2011-01-21 Kl 14:25  MrsMagoo verkar vara intresserad av sexualfrågor som hon tycks ha viss kunskap om.


 

 

 

 

 

MrsMagoo påstår hon är kunnig i extremism och sett det mesta i ämnet.


Konstaterande 32:
2011-01-21 Kl 18:31  MrsMagoo är, enligt sig själv, mycket kunnig i extremism.


 

 

 

 

 

Alias “Sessan” skriver i princip att någon som kallas för “DSA” jobbar med research runt Kungahuset.
MrsMagoo svarar “vi” är väl kungavänner…osv. Alltså svarar MrsMagoo “vi” på “Sessans” påstående vilket skulle innebära att MrsMagoo är med i gruppen runt kungen som jobbar med research. DSA skall förmodligen vara DAS, dvs Desirée Ahokas och hon samarbetade då med Professor Dick Harrison som skrivit flera böcker. Med stor sannolikhet menar MrsMagoo med “vi” Desirée Ahokas och Dick Harrison.


Konstaterande 33:
2011-01-22 Kl 21:55  MrsMagoo titulerar sig med “vi” och med “vi” avses förmodligen Desirée Ahokas och Dick Harrison. De två är de enda som “grävde runt kungen” vid den tiden.


 

Källa: Flashback alla postbilder. GoogleMaps för Streetbilder och kartbilder.

Fortsättning följer i Del 3

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer