Min dotter är nu fri!

Min dotter är nu fri!

Efter 1års straff för vapenbrott, som innebar hjälp med panikångest, fortsätter hon den hjälp hon behöver och som hon hade innan vapenbrottet.

Det har varit en mycket svår tid där vår familj var nära att gå under. Det hela startade inte med vapenbrottet utan med att en åklagare gick ut i media på ett oproffsigt sätt som mer liknade en b-cirkusföreställning. Får myndigheter verkligen förstöra för medborgare på det viset? Jag trodde detta bara förekom i bananrepubliker.

Innan denna period var jag ivrig förespråkare av Svenskt rättsväsende, det var det bästa av Världar. Idag har jag vänt etthundraåttio grader. Svenskt rättsväsende är rättsosäkert likt en bananrepublik. Alla ingredienser finns där, våld mot medborgare, godtycke, avsaknad av medborgerlig kontroll och allt annat som betecknar rättsosäkerheten.

Min dotter försöker idag bearbeta det extrema trauma som hon pressades in i av åklagaren och det följe av näthatare som åklagaren i TV sade att folket skall läsa. Min dotter kommer att göra upp räkningen med alla som gjort henne illa som en del av att komma ur det exempellösa traumat hon tvingades in i.

Uppgörelsen kommer inte att stoppa vid att skriva om rättsväsendets brister och bristande insikt i demokrati, rättvis och frihet utan det kommer också att handla om näthatare och de som upprättar plattformar åt dem att uttrycka sitt näthat som skadar så många fina människor i vårt samhälle.

Min dotter kommer inte att vara ensam i denna kamp, jag och många fler kommer att hjälpa henne och vi kommer att lyckas ändra färdriktningen för alla jävla näthatare och deras tillskyndare som moderatorer och admins på hatsajter. Själva hatsajterna kommer att få bredsida efter bredsida mot sig.

 

Allt material på denna blogg är skyddat enligt @ copyright Inget material får kopieras och användas på annan plats utan särskilt tillstånd. Detta måste poängteras då en person ute på nätet regelmässigt kopierar mitt material och postar på sina egna sajter.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer