LEDAREN – Media har stor dragningskraft

 Trolljägarna

Trolljägarna sände en repris från i vintras ikväll (2015-08-27). De hade med ett inslag om en näthatare som kallar sig för “taags“. Vi har grävt fram honom och visat vem det verkligen är. Jag brukar aldrig använda meningen “jag skäms för att jag är människa” men när man sett inslaget om taags så är inte det uttrycket långt borta. Skriver vad skit som helst i anonymiteten men är en feg krage när masken ryckts ifrån honom.

Sökt på taags

När programmets här ovan var slut steg antal besök på vår nättidning dramatiskt. Fem minuter efter slut hade besöksantalet under dessa fem minuter stigit till mer än 1000. När klockan slog över till nästa dag hade flera tusen läst om taags i vår nättidning och det glädjande är att de flesta också tittat på annat.

Teve och radio

Media med inspelat material drar ordentligt med besökare hit om vi skrivit om samma saker som avhandlats programmen. Det formligen hysteriskt vräker in besökare vid sådana tillfällen. Situationen känns angenäm. Kvällens besökssiffror slås bara av November 2014 då vi hade omkring en miljon besök i timman efter en hackerattack.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer