Kim Kardashian – En stor stjärna och en stor hjälte

Kim Kardashian, en stor hjälte

Kim Kardashian är en amerikansk kändis, och som många andra kändisar, född med silversked i mun och slussats in i kändisvärlden i USA. Hon har också gjort flera filmer, varit programledare och mycket mer. En bortskämd snorvalp ligger nära till hands som ofta i dessa kretsar.

Men en dag…

Men en dag postade hon på sitt Instagramkonto något ovanligt som hennes 20 miljoner följare kunde läsa:

Den tjejen du kallar tjock, hon svälter redan sig själv. Den gamla mannen du skämtar om för att han har fula ärr, han kämpade för vårt land. Den pojke som du retade för att han grät, hans mamma är döende. Tror du att du känner de här personerna? Tänk igen, för det gör du inte

Hon skrev mer än detta och gjorde det för att hon tröttnat på alla idioter med sina kränkande inlägg. Den dagen förvandlades den bortskämda tjejen, som seglat på en räkmacka genom livet, till en som stod upp mot näthatet och gav dem en rak höger! Hennes 20 miljoner följare visste inte till sig i trasorna och höll med henne. Den dagen förvandlades många näthatare till sin motsats!

Tjejen har ett eget tänk

Tjejen, som jag sett som en som lever skilt från verkligheten, visade att hon har ett eget tänk, som går långt utanför kretsarna hon lever i.

Tack, Kardashian, du är en hjälte från nu!

Wikipedia

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer