Kenson Produkter

Här ovan beskrivs vår ansvarige utgivares företag men det var inte en “film och webbyrå”. Det började med att MrsMagoo, som vi skriver om på annan plats, påstår att vår ansvarige utgivare hade ett företag som bedrev:

Pappan har bolag med reproduktion av inspelningar.
Det tror jag att detta företaget KENSON produkter kan ha varit Hs, men pappan står för det.

Fantasin skenar. Helena hade inget alls med företaget att göra.

Kenson produkter är en fråga och du har använt din fars konto, så jag frågade om det är din firma egentligen. Och jag får veta det till slut ändå.

MrsMagoo frågar någon hon tror är Helena om företaget egentligen var Helenas. Nej, nej, hon hade inte alls med det att göra. Nu skall du, MrsMagoo,  få veta hur det ligger till för du var inte så bra på att gräva då som du trodde och inte är du bättre nu.

Man vill alltså inte att någon ska se över företaget alls utan det förekommer PM om diverse regler och bestämmelser. Det är ju för fan hotfullt och ingen vill väl träffa vederbörande eller ens frågat. Jag förstår snart inte vad man är ute efter. Och det är inte första gången jag får PM av denna postaren. Företaget är heligt tydligen, och med det anser jag att det är något som inte stämmer här. Det är en hund begraven.

PM:en var till för att hålla er sysselsatta med annat ett tag och det lyckades bättre än vi någonsin vågat hoppas på. Ni var helt enkelt för korkade för att fatta det. Säger man till ett litet barn att “den får du INTE röra” det första barnet gör är naturligtvis att röra just den. Det var vår enkla taktik och ni gick på det.

Så här ligger det till:

Kenson Produkter var ett företag som startades 1992. Företaget sysslade med programmering och försäljning av de program som utvecklades. Det var också registrerat så hos Skatteverket. När Skatteverket gick över till datorregister för företag skapades olika fack med samma benämning för olika företag i registret. De hade inget fack för datorprogrammering och den som då valde närmast möjliga visste sannolikt inte vad datorprogrammering var och lade in det som “Reproduktion av video och inspelningar”.

Företaget sålde datorprogram mellan 1992 till 2010. Omsättningen under den tiden var ca 1,6 miljoner. 2010 började utvecklingen av ett mycket stort program som avstannade 2012-09-05 då Helena häktades och återupptogs aldrig efter det. Företaget gick inte längre att bruka då det var omnämnt på Flashback. Det var totalt stopp överallt så det avregistrerades.

Grävandet efter företaget och ägarens förehavande var något av det sämsta som vi skådat. Vi matade Flashbacks grävare med uppgifter så att de lättare skulle hitta företaget ute på nätet för om de hittade det så skulle de få en helt annan bild, men de hittade aldrig det. Det är högst märkligt att en person som säger att hon är expert på att gräva inte kan hitta så otroligt enkla saker som företagets hemsida, urdåligt!!. Det hjälpte inte att vi PM:ade henne med dolda tips, hon fattade det som hot. Det säger en hel del om MrsMagoo:s kapacitet som grävare, hon är en bluff.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer