Karlvonlinne - fälldes för intrång

Karlvonlinne – fälldes för intrång

“Karlvonlinne” fälldes för intrång på min dotters mailkonton. Rätten ansåg alltså att vår grupps identifiering av personen bakom “Karlvonlinne” höll. Vi använde oss inte av ip-nr men fick honom ändå. Det innebär att det exempelvis går att få fast de som surfar genom anonymitetsjänster. Polisen vi fått tilldelad oss och som vi sammarbetar med (som gör det polisiära vi beställer, som i detta fall var att plocka ut namnet på den som spelat på just de utvalda ATG-bongarna för att också få en teknisk bevisning) säger att han aldrig tidigare hört eller varit med om att någon identiferad person säkerställts i en rättegång utan ip-nr.

Min dotter var det, som vanligt, som löste knuten med sitt luriga tänkande utanför boxen. Vi har gjort på samma sätt med flera andra som vi har färdiga och med tydligt bevisade identifieringar. Samma polis som ovan säger att även de identifieringarna kommer att hålla hela vägen.

Vi fortsätter dock framåt med att leta identiteter. Vi inskränker oss inte längre till de som näthatat min dotter, mig och min familj. Vi kör nu med avsevärt bredare plogar genom nätet. Vårt mål är att ta de riktigt stora näthatartrollen. Första anhalten är grävarmästaren själv och honom har vi redan klar med identifiering och mycket annat. Vi vet nog mer om honom än han vet om sig själv. Vi har också några andra värstingar på vår färdiglista! En av dem krävde en DVD-skiva för att få rum med allt material.

Vad det gäller intrånget kommer vi också att ta “Skalhalva” och dra henne (jo, det är en hon) till skranket för att hon bröt sig in på Facebook-kontot. Därifrån har vi faktiskt fått ut åtta ip-nr där bara två av dem är från anonymitetstjänster. Idioterna har alltså varit inne med sina egna ip-nr!? De är inte bara näthatare, de är urbota korkade också. Fem av de sex är misstänkta för brott.

Det som jag personligen tycker är det värsta med mail-intrånget är spridandet av de privata mailen. Ni som var inne, plockade ut mailen och lade upp det för nedladdning gjorde en handling mot en oskyldig person som är mycket fult. Oerhört fult gjort, det är fulare än själva intrånget! Det gjordes med avsikten att sprida mailen. Alltså hade ni ett brottsligt uppsåt med ert handlande. Det kommer ni att få stå till svars för så det finns synnerligen stor anledning att kissa på er nu!

Att ni inte skäms!

 

Här är min dotters uttalande i frågan:

Idag fälldes användaren karlvonlinne på Flashback i Luleå tingsrätt för dataintrång på ett av mina konton. Straffet blev 2500 kr i dagsböter eftersom den lilla storskrytaren på Flashback visade sig vara en fattig liten klenpojke. Men det spelar ingen roll storfräsarna han spelar med sina olika konton på Flashback:

karlvonlinne

hazzer0

alecxzi

mfl av hans användare vi med säkerhet identifierat. På Fragbite har han andra användare däribland Extramask samt Donkeykong, samt på andra siter webmasterpro.

Jag outar inte den lilla pojkens namn så han får en chans till bättring och ta tag i sitt liv samt sluta med knarkandet och allt annat han påstår på Flashback att han sysslar med. Kanske lika bra sluta röka också så han kan betala mig snarast för räntan är nästa månad 700 kr utöver de 13700 kr han skall betala mig i skadestånd och det stiger hela tiden för resten av livet.

Såhär är det och jag har sagt och skrivit det tidigare, alla som ber mig om ursäkt och identifierar sina identiteter på Flashback kommer jag förlåta detta gäller även de riktigt grova förtalarna som exempelvis wildis, mrsmagoo mfl även om jag redan har era identiteter.

Men jag tänker inte gå till polisen med er alla. En hel del tänker jag ta hand om själv. Rättsväsende existerar egentligen inte i det här landet, jag kan det där bättre själv. Kom ihåg jag är en blodhund och har ett riktigt stort antal identiteter på personer från Flashback. Dessa kommer släppas för omvärlden i små stycken men inte via oss. De kommer släppas via andra, media som kommer därmed ta på sig det juridiska publicistiska ansvaret vilket innebär att vi INTE kommer bli ansvariga för uthängningar eller gatlopp ni kommer få utstå. För det är inte bara vad ni gjort emot MIG som kommer lämnas över utan alla brott ni begått samt många andra ni förtalat.

Tro mig, vi kan ta reda på vem vi vill och det är bevisat nu. Det var jag som sagt till polisen att kontrollera våra uppgifter om förövaren karlvonlinne med hans spelbongar. Först poliskrattade sen men de gjorde det ändå och pang var det kalas.

Tro mig dessutom när jag säger detta INGEN aktiv medlem på Flashback kommer sparas hur snäll eller bra du än varit. Har vi eller fixat din identitet kommer vi lägga ut den. Om du är brottsling kommer vi möjligen lämna över det till polisen först såvida jag inte vill göra ditt liv till ett levande helvete. Jag kommer aldrig glömma dem smärta jag åsamkats på felaktiga grunder men jag är villig att förlåta just nu. Det har ni mitt ord på men när det upphör är ni fria byten allihopa.

Om jag kan skall jag släcka Flashback och dess medlemmar, men jag har ett liv, flickvän och vardagliga saker också. Något jag inte tror näthatarna har, annars hade de inte som mrsmagoo suttit 24/7 och kastat bort sina liv på något så meningslöst som Internet.

Skäms på er, vidriga små sjuka människor som näthatar och framför allt skäms på er som moderar Flashback. Ni är vårt främsta mål.

4 tankar på “Karlvonlinne – fälldes för intrång

 1. Jag fattar att ni är förbannade och upprörda för intrången, självklart!

  Men – ni som har bloggen skriver på ett sjukt osympatiskt sätt, jag blir illa till mods av hur ni skriver här. Hämnas, hämnas, hämnas! Hänga ut! Skrämma med media. Nej sluta människor! Det blir fanatiskt, verkar som om ni njuter av att göra illa tillbaks. Halstra långsamt … insinuera, hota ..

  Visa att ni är klokare än de som hackat sig in och hängt ut människor, visa att ni inte är galningar som njuter av hämnd. Visa att ni även vågar publicera mitt inlägg, som går emot er själva, och för allt i världen, besinna er!

  Vet ni identiteten på exempelvis MrsMagoo, ta kontakt så att hon får be om ursäkt. Fråga om, och hur, hon vill gottgöra skadan. Det vore renhårigt. Om ni inte förmår det, anmäl istället, så får rättsväsendet ta tag i den saken men hota inte med media är riktigt, riktigt lågt. Rena maffiametoder!

  Vänliga hälsningar
  My

 2. My:
  Jag fattar att ni är förbannade och upprörda för intrången, självklart!

  Men – ni som har bloggen skriver på ett sjukt osympatiskt sätt, jag blir illa till mods av hur ni skriver här. Hämnas, hämnas, hämnas! Hänga ut! Skrämma med media. Nej sluta människor! Det blir fanatiskt, verkar som om ni njuter av att göra illa tillbaks. Halstra långsamt … insinuera, hota ..

  Visa att ni är klokare än de som hackat sig in och hängt ut människor, visa att ni inte är galningar som njuter av hämnd. Visa att ni även vågar publicera mitt inlägg, som går emot er själva, och för allt i världen, besinna er!

  Vet ni identiteten på exempelvis MrsMagoo, ta kontakt så att hon får be om ursäkt. Fråga om, och hur, hon vill gottgöra skadan. Det vore renhårigt. Om ni inte förmår det, anmäl istället, så får rättsväsendet ta tag i den saken men hota inte med media är riktigt, riktigt lågt. Rena maffiametoder!

  Vänliga hälsningar
  My

  Om någon ger dig stryk, står du kvar och tar emot?
  Om någon stjäl din bil står du och tittar på?
  Om någon gör dina barn illa vänder du dig om och går vidare?
  Nej, jag tror inte det!

  MrsMagoo vet vi vem det är och vi har ringt henne som vi gjort med många fler. Hon sket på sig, förnekade och slutade posta i mer än ett år.

  Vi gör det som ingen annan gör, vi slår tillbaka och vi kommer jävlar i mig inte att vända oss om. Vi tittar fegisarna i ögonen helt omaskerade. Det inger respekt!

 3. My:
  Rättsväsendet tar inte tag i saken därför måste vi medborgare själva göra det ordentligt och på riktigt.

  Kan man hota med media? Det var något nytt. Visst uppskattar vi om media skriver om näthatare men det är inte hota. Jösses vad överkänsliga folk kan vara..

  Nej, vi vänder inte andra kinden till vi ger igen. Men den person inlägget handlar om och jag har haft många långa samtal. Han har uppriktigt bett om ursäkt och erkänt gärningarna. Han ångrar sig och vet att det var fel. Jag har förlåtit honom han är en schysst kille som förtjänar det bästa i världen han har även varit oss behjälpliga i kampen emot näthatet. Vi har om du är observant aldrig publicerat hans riktiga namn på den här webbtidningen. Ursäkten som var uppriktig var anledning nog för oss att aldrig göra det samt hans då ringa ålder.

  Idag tycker jag om honom. Många näthatare på Flashback om de konfronteras med vad de gjort eller håller på med skärper sig och tar avstånd från Flashback. Han är inte ensam om det, det är ganska många idag som bett om ursäkt och som vi därmed inte publicerar. En del näthatare är det av bara farten, de tänker sig inte riktigt för och dras med i den skeva atmosfär och känslan av rättfärdighet som finns på Flashback. En del av dessa är folk jag umgås med idag, de är schyssta. Alla kan näthata och troligen gör alla det någon gång i sitt liv. Det är bara att försöka prata med dem. Det är väldigt effektivt om inte den effektivaste metoden. Därutöver finns det en grupp som är oförbätterliga de lever för sina internetpersona och näthatet som vi andra måste andas luft.

  Såklart man kan vara arg och rent av vilja slå ihjäl dem som kränkt en.

  Mrsmagoo är stor i truten, så stor i truten att man tillslut inte tar till sig vad hon skriver. Det finns värre näthatare än henne pågrund av hennes..dumhet. När jag ringde henne så blev hon alldeles stel i rösten och försökte förneka men hon hade redan avslöjat sig under följdfrågorna. Vi vet att det är hon, den jävla fegisen men henne presenterar vi framöver. Långsamt men säkert kommer vi presentera Flashbackare en efter en.

  Men vi tror eller rättare sagt något vi lärt oss under arbetets gång. Det är enklare att tala med varandra än att skriva med och om varandra. Det finns en avsaknad av insikt att det är en människa bakom andra ändan av texten när man skriver.

  Så du får ta det som det är, inlägget skrevs 2014, läget ser helt annorlunda ut idag.

 4. Till signaturen “My” Man kan ta kontakt med Robert Aschberg som leder TV-serien “Trolljägarna” och de åker hem och lyfter av alla masker från alla inavlade gangstertroll som har trakasserat,förtalat och hotat folk samt att trollen dessutom hängt ut personer i syfte att svartmåla personerna som har hängts ut.Dessa gangstertroll är skyldig att be alla personer som har blivit utsatt för olika former av personangrepp på nätet en offentlig ursäkt. Och inlägget som finns kopierat som du såg My postades den 24april 2014,och Karlvonlinne blev åtalad och dömd i Umeå Tingsrätt i april2014 för intrången mot Skelettkvinnans bankkonto som ägde rum i oktober 2012 så det är utagerat och avklarad.Rättsmaskineriet har gjort sitt i det ärendet

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer