Julia Caesar – uthängd av Expressen

Expressen en slagsida mot rasism

Näthatare

I sin kamp mot rasismen, som för övrigt också Aftonbladet kämpar mot, har stunden nu kommit till att avslöja den mycket irriterande, och för demokratin, farliga skribent: Julia Caesar. Med avdragen mask hittar vi den förre DN-journalisten Barbro Jöberger. Vi kände till Julia Caesar:s id i December 2014 men var inte helt säkra. Vi är glada att vi träffat rätt, kan vi konstatera: Presenterad

Ockultistiska sjukdomar

Det hela tycks börja med att den kände journalisten blev sjuk av amalgamet i tänderna. Amalgam som är en förening av kvicksilver och vanligt silver när det gäller att laga tänder och därefter blev hon elallergiker och därefter blir hon förtidspensionerad . Det är när dessa metafysiska fenomen inträder hos henne som något händer med det journalistiska tänkandet. Vi släpper sjukdomsproblemen och konstaterar bara att härifrån någonstans föddes den anonyma rasisten Julia Caesar.

Rasismens främsta opinionsbildare

Det rasistiska Sverigedemokraterna och övriga rasister ser i Julia Caesar den som går i främsta ledet och fäller alla motståndare, främst politiker, i hög omfattning. Hennes inlägg i debatten publiceras på den danska sajten Snaphanen, på Avpixlat, Exponerat, norska Human rights service, Aktualia, Vårstundisverige och på många fler platser.
Hon skriver rappt och hårt. Hon kan konsten att i ord navigera bort från det som är rätt och få det som är helt tokigt att framstå som rätt med en kader av lispande rasister i hyllningskören som inte vet till sig i trasorna. Hon drar sig inte heller för att hänga ut misstänkta våldtäktsmän.

Gett ut böcker

Som om inte ovanstående räckte har hon också gett ut böcker i namnet “Julia Caesar” som Sverigedemokrater ger varandra i present likt Nazitysklands nazzar gav varandra presenter för att ligga bra till.

Vad och hur skriver hon

Hon är en duktig skribent, konspiratorisk, använder lögner, hatar politiker (utom SD:are) och muslimer. Hon tror också på rasbiologi.  De egenskaperna skapar en välskriven soppa som normala människor inte går på men det minsta lilla rasistiska tänkande ger dessa personer ett erkännande av sin sjuka världsbild genom sin stora produktion av välskriven skit. Hennes riktiga journalistiska arbete måste skyddas och därför skriver hon under ett alias. Det är ett smart sätt att få in tyngd och respekt som skapar status i högerns yttersta träskmarker. Nu när det visar sig att det är en förtidspensionerad gammal dam, som kämpar mot elstrålningen från datorn(?), som sitter och skriver får vi hoppas att statusen flagnar i sitt uppsåt att missbruka yttrandefriheten eller som Karin Olsson skriver på Expressen:

Efter dagens artikel i Expressen vet vi vem som ligger bakom pseudonymen “Julia Caesar” och debatten kan föras i öppen dager. Demokratin mår bäst så.

Källa: Julia Caesar – uthängd av Expressen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer