Julkortsmålet 4 – Julhälsning till Hovrätten

Hovrätten får en Julhälsning

Tja, det är inte Hovrätten som får en Julhälsning utan Julhälsningen min dotter, Helena, skickade till åklagaren i griftefridsmålet har överklagats till Hovrätten. Helena vann storstilat i Tingsrätten.

Helena är förföljd

Jag har talat med flera inom rättsväsendet som alla säger samma sak, dvs att det faktiskt verkar som om rättsväsendet förföljer Helena därför att hon vann griftefridsmålet på ett triumfartat sätt. Alltså, kollegor till den förlorande åklagaren säger detta. Även flera poliser, jurister och advokater säger samma sak. Man kan också ana samma åsikt bakom fler artiklar i media. Patrik Nyberg är en av de som tycker Helena är förföljd, läs hans inlägg på Cattasbubbla!

De som tycker Helena skall fällas

De enda jag hört säga motsatsen är åklagaren som anmälde det, den som fick julhälsningen, åklagaren i målet och näthatare på Flashback. Detta bevisar att samhällsrebellerna på Flashback inte alls är några rebeller, tvärt om, de är beskyddare av det bestående rättssystemet till den grad att vissa av dem skickar in lögnaktiga tips som syftar till att fälla den som är misstänkt.

Helena är den stora vinnaren

Helena kommer att vinna detta. Oavsett hur det går i Hovrätten har hon redan vunnit. Hon har med eftertryck visat att rättsväsendet är dåliga förlorare, att vi inte är lika inför lagen och att vårt rättsväsende är korrumperat av kamratskap, hemliga interna klubbar, offentliga interna föreningar och kamratskap i en salig blandning på jobbet som visar sig i vilka som lunchar ihop, går på bio ihop och mycket annat som skapar kamratlojalitet mellan olika dela av rättssystemet. Utan detta faktum skulle aldrig en åklagare åtala en person som bara skickat en Julhälsning.

Vem betalar

Vem betalar för åklagarnas löjliga lek i rättssalarna? Jo, mitt folk, det gör ni!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer