Bohemund I – en näthatande SD:are

Det var ett tag detta hände men det tål att upprepas, SD:are har låg tröskel för näthat och rasism. Vi har upprepade gånger hört näthatare och rasister säga att de stödjer SD eller till och med är medlem i SD. Joel, som är jurist, jobbar för SD och har varit Kristina Winbergs assistent i EU-parlamentet. Han behöver inte dra på sig kolsäcken för den får alla på sig som jobbar för SD. Joel oroar sig för att invandrare skall bryta sig in i Svenska hem till:

vita människor för att ta för sig av pengar, värdeföremål hos sovande kvinnor och flickor

..och det löser man så här tycker Joel:

Eftersom svensk polis verkar stå handfallen inför den eskalerande och allt mer brutala invandrarbrottsligheten kanske det är dags att vanliga svenskar tillåts skaffa skjutvapen?

Kan undras vem som skjutit Joel om det blev fritt med skjutvapen? De tänker inte lång de där SD:arna. Under sin utbildning till jurist hade han dessa planer:

Jag lovar att under min tjänstgöring inom det judiciella systemet ska jag göra allt i min makt för att skynda på lagföringsprocessen. Dock bara för vänstermuppar och krokiga judegubbar, märk väl.

Inte konstigt att våra lagar ser ut som de gör med jubelidioter som Joel. Jerzy Sarnecki, professor i kriminologi har undervisat Joel och som tack för det skriver han:

Judesvinet har exakt 0 charm utan har en pissig fittattityd mot de flesta verkar det som

Vi börjar misstänka att killen inte gillar Judar och muslimer:

Islam och dess folk är ett helvetespåfund som skall drivas tillbaka till öknen, med vapen om så krävs. Dessa självömkande, hycklande och chauvinistiska as till muslimer har skadat den civiliserade världen mer än något världskrig

Han vill uppfostra kvinnor:

Jag skulle tro att många män som slår sina kvinnor gör det av samma anledning som vissa föräldrar slår sina barn; nämligen av frustration och förtvivlan och en känsla av att kvinnan inte förmår ta till sig av verbal kritik alternativt inte ens går att diskutera normalt med, och således endast är mottaglig för en resolut örfil eller dylikt

Vi har ofta fått höra av Flashbackare till sitt försvar av forumet att där finns minnsan jurister osv. Ja, uppenbarligen finns det jurister där men de visar sig vara samma jävla dårar som alla andra näthatare. Till Aftonbladet vågar det fega krypet inte säga någonting, svansen mellan benen och stängd dörr.

Källa: Aftonbladet

Professor Jerzy Sarnecki reagerar:

”Han får stå till ansvar”

Joel Ankar i Flashbacks forum:

”Jag lovar att under min tjänstgöring inom det judiciella systemet ska jag göra allt i min makt för att skynda på lagföringsprocessen. Dock bara för vänstermuppar och krokiga judegubbar som Sarnecki, märk väl”

Jerzy Sarnecki:

– Nu när vi vet vem han är kan de som han handlar så här emot använda sig av de juridiska medel som helt plötsligt finns. Han får stå till ansvar för det han säger. Sen är det förstås så att en människa som är jurist och uttrycker sig på det sättet när det gäller rättssäkerhetsfrågor inte bör utöva sitt yrke. Eftersom rättssäkerheten är det demokratiska samhällets absoluta grund och bara själva idén om att man ska behandla människor olika på grund av deras etniska bakgrund eller politiska åsikter är ju inte värdigt en jurist utbildad vid Stockholms universitet.

Källa: Aftonbladet

 

Nu kräver EU-parlamentarikerna Joel Ankars avgång

Nu kräver EU-parlamentarikerna Wikström, Paulsen (FP) och Federley (C) att han avgår.
– Hårresande, säger Fredrick Federley.
– Han jobbar nära mig i lagstiftningsarbetet. Jag är skakad, säger Cecilia Wikström.

Källa: Aftonbladet

Det skall straffa sig att bete sig som en dåre. Dåre är att posta kränkande inlägg på Flashback. Vi hoppas innerligt att han avsätts från sitt arbete.

Kristina Winberg (SD) vill ha hjälp att avgöra om inläggen är rasistiska

EU-parlamentarikern Kristina Winberg (SD) vill ha hjälp av personalavdelningen att bedöma medarbetaren som uttryckt sig grovt rasistiskt.

Läs mer på Aftonbladet: Aftonbladet

Joel Ankar lämnar sin anställning i EU-parlamentet

Efter att han avslöjats som en näthatare avgick han till slut från EU-parlamentet. Joel Ankar har hört av sig och säger följande:

Uttalandena jag gjorde då skrevs i affekt och präglades av okunnighet, okänslighet och ilska. Jag är en annan person idag och har mognat betydligt

Senast Joel skrev på Flashback var 2015-01-20, dvs ett par veckor efter han avgått. Han mognade på rekordtid må vi säga! Men det gjorde han egentligen inte för han skrev på Flashback ända fram till 2015-07-28. Vi får dock hoppas han menar allvar med sin deklaration att han verkligen  har mognat.

Källa: Aftonbladet

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer