FLASHBACK FORUM ÄR FÖRBJUDET I SVERIGE

Jimmy Åkesson är en lögnare!

I bästa sändningstid på TV i programmet ”Nyfiken på partiledaren” sitter Åkesson och ljuger Svenska folket rakt upp i ansiktet. Han säger bland annat att hans val av SD kommer sig att han växt upp bland hotfulla invandrargäng och flera gånger råkat illa ut.

En person som bodde i samma område och gick i samma klass som Åkesson:

Jag kokade av ilska när jag såg programmet. Inte mycket av det han säger är sant. Det var ett tryggt ­område, säger Ioan Nuca, ­före detta klasskamrat.

Ioan Nuca säger också att det inte fanns några gäng i området. Det närmaste gäng man kunde komma var några killar som körde moped ihop.
Invandrare fanns det väldigt lite av, själv var han enda invandraren i klassen som också Åkesson gick i.

Kari Svahn, som gick på samma gymnasieskola som Åkesson, sade att det var Åkesson med hans kamratgäng som stod för det hotfulla på skolan. De gick brett i skolkorridoren och ropade “kommunistjävel” eller “kommunisthora” efter andra ungdomar, “det var obehagligt”, tyckte Kari. Han säger vidare att Åkesson var ledaren i gruppen och att alla visste detta.

Jimmy Åkesson sade i programmet att en klassföreståndare försökte påverka klassen att rösta på Vänsterpartiet. Klassföreståndaren som Åkesson syftar på är förmodligen en som heter Olle Sterner och han säger:

Att jag, eller för den ­delen någon annan lärare, skulle ha försökt påverka eleverna är helt barockt. Jag kan inte minnas någon gång som jag torgfört mina politiska åsikter inför min klass

Åkesson ljuger alltså för att få invandrare att framstå som dra fram i stora hotfulla gäng i ett område där invandrare var ovanliga. Han försöker också framställa lärarkåren som någon slags propagandister för Vänsterpartiet.
Åkessons metoder är upprörande men inte konstiga för det är likt nazzarnas metoder att jobba, dvs med lögnen som vapen.

ALDRIG MER!!

Läs i artikeln i Aftonbladet där en klasskamrat till Åkesson jämför utal av Åkesson med verkligheten. Det ger tillfälle till eftertanke till er som tänker rösta på idioterna:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18433173.ab

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer