Jamku – Avslöjade sig snabbt

Det gäller alltså alias Jamku på Familjeliv. Vi vet att detta är TN är men han förnekar naturligtvis, feg som han är. Vi känner honom som en mycket seg stalker och som alla stalkers skickade han kopiösa mängder mejl som vi avvisade. Eftersom han har ett sjukligt behov att nå fram till sina offer, som alla stalkers, började han plötsligt sms:a och om det skriver han som Jamku så här:

Jamku säger alltså att HAN skickade sms men vi fick sms från stalkern TN. Det betyder att Jamku och stalkern TN är samma person. Läser man lite mer av Jamku:s inlägg ser man också att hans konstiga sätt att formulera sig är exakt samma som stalkern. En av oss stavar efternamnet med C och det har stalkern anmält till myndigheterna som förfalskning medan Jamku på Familjeliv säger exakt samma sak om stavningen. I samband med det skriver han också att han “har med oss att göra” vilket stämmer eftersom TN stalkat oss.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer