Jakten på näthatare

Jakten på näthatare!

Jakten går bra!

Tyvärr är dokumentationen tidsödande att skriva. När det handlar om hundratals megabyte och tusentals filer att gå igenom och sammanställa tar det tid. Inte mycket att göra åt.

Om Åklagare vill/kan åtala är en annan biff. Dessutom är det så mycket folk att detta kommer ta tid. Flera år, om det vill sig illa.

Först vill dock Åklagaren jobba med Intrången på min dotters konton då det är ett fysiskt påtagligt brott. De som lagt upp innehållet från kontona på nedladdningssajter har också gjort sig skyldiga till brott. Här finns en hel del att jobba med för Polisen.

Ni som är skyldiga till intrång och uppladdning av stulet material, vi syns i rätten!

I övrigt är vi numera på Flashback och blivit kompisar med några riktigt fula fiskar, men de vet inte vilka vi är! Nu är flera av våra dimridåkonton avstängda. I och med den avstängningen vet vi hur det jobbas på Flashback. Jag kan säga att Flashback är inte något fritt forum där ordet är fritt. De bannar ip-nr för de de inte vill skall komma in.

Hur var det nu igen de kallar sig “Yttrandefrihet på riktigt”, ett sådant jävla skämt. Lika löjligt som brevlådan i USA som heter Falshback Inc….

2 tankar på “Jakten på näthatare!

 1. Hejsan Linnar.

  Tycker du att det är konstigt att du blir avstängd när du utger dig för att vara någon annan än dig själv och sitter och ljuger?

  Jag tycker att det låter som att moderatorerna gör sitt jobb.

  Nu håller jag inte till på Flashback för det är bara skumt folk som gör det. Nynazister och knarkare, du vet. Men i alla fall: Utger man sig för att vara någon annan så borde man rimligtvis bli avstängd.

  Det värsta är ju att du skriver att du skapat en hel hög med konton där. 🙁

 2. Mitt enda konto jag hade där har blivit avstängt för gott utan att jag fått någon orsak till varför. Jag har aldrig utgett mig för att vara någon annan än den jag är, jag sade aldrig heller vem jag var.
  Däremot verkar det som om Flashbacks fega ledning tror att mitt konto, min dotters konto och en arbetskamrats konto är samma person. Men det är det inte och har aldrig varit. Alla dessa konton stängdes av för gott samtidigt och utan förklaring. Dessutom finns det flera personer som utgett sig för att vara mig eller min dotter. De är också avstängda.

  Nej, jag förstår inte* varför jag är avstängd. Jag följde alla regler noggrant och postade bara väldigt korta konkreta postningar.

  De alla konton du säger att jag har är fel. Gruppen som jagar näthatare har mellan 20-25 aktiva konton som håller igång hela tiden efter ett förutbestämt mönster som syftar till att ta reda på identiteter. Det är alltså inte mina konton och jag har inte skapat dem. De kontona postar medhållande postningar till näthatare. Tänk om de visste vilka användare det är, förvåningen hade varit total!

  Om jag skall svara på vad jag ljuger måste du precisera dig. Hur kan du ”veta” att jag ljuger när du inte vet vem min användare var?
  Jag ljuger aldrig! Däremot kan jag använda vissa knep för att folk skall avslöja sig men det är inte ljug.

  Jag tycker det är oförskämt att kalla någon lögnare, speciellt när du inte har den minsta aning om vad som är sanning eller vem som ligger bakom användaren som du påstår ljuger.

  Det är lustigt att du inte håller dig till Flashback när du säger dig veta så mycket om vem jag är/var där.

  Du kallar mig för ”Linnar” vilket bara kan betyda att du håller till på de sajter där jag kallar mig för ”Linnar”.

  *Vår man/kvinna på ”insidan” säger att alla som de bara misstänker tillhör vår ”grävargrupp” stängs av. ”Lite spill får man räkna med” är deras motto.

  Svara

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer