http://ifolkets.intre.se

LEDAREN – Vi inbjuder Thomas Nord att försvara sig

Vi bjuder in Thomas Nord att skriva en egen artikel som kommer att postas i denna nättidning. Kravet är max ca ett A4 och får endast innehålla försvar mot påståenden i nättidningen.

Artikeln kan skickas in via “Kontakta oss”. Bifoga också 4st av dina mejladresser som du vet att jag sett för att verifiera att du är Nord. Vi stänger av skriptet som tar bort dina mejl just för det kontot som är mottagare av mejlen under denna vecka. För de andra mejlkontona är dock skriptet i funktion hela tiden.

 

Vi erbjuder alla som på något sätt figurerar i denna nättidning att själva skriva en artikel om det som står i nättidningen om dig. Innehållet får inte strida mot Svensk lag eller outa någon.

Andra som också vill skriva artiklar kan skicka in dem via “Kontakta oss”. Vi lovar dock inte att alla artiklar publiceras.

 

Eftersom den ansvarige utgivaren måste svara inför Justitiekanslern kan det ibland vara så att vissa stycken i en artikel måste strykas innan den släpps fram. En artikeln som skrivits av utomstående part kommer aldrig i övrigt att redigeras.

Detta är ett unikt erbjudande som denna nättidning är förhållandevis ensam om att använda. Missa inte tillfället!

Kent Carlsson
Ansvarig utgivare

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer