LEDAREN – Vi bjuder in andra att skriva

Jag bjuder alltså in andra att skriva i denna nättidning enligt följande:

  • Någon som nämnts på bloggen och vill försvara sig. Jag har som enda blogg detta erbjudande. Jag blir själv frustrerad när någon skriver om mig och jag inte kan svara. Jag vill leva som jag lär och ger därför detta erbjudande.
  • Om någon tycker sig sitta på en bra artikel får du gärna komma med den hit. Jag lovar att granska den och om det faller bloggen i smaken publiceras den i ditt valfria namn.

Tänk på att nättidningen svarar under justitiekanslern därför måste vi ibland redigera inlägg. Andras artiklar redigerar vi så till vidare att vi tar bort ord eller meningar som inte kan anses vara tillåtna.
Nättidningen handlar om näthat och hur vi kan få stopp på det. Det kan också handla om teknik som kan användas till att få stopp på näthat. I vissa fall kan också artiklar om nätstalking publiceras men då skall det strikt handla om nätstalking och inte vanlig stalking “på gatan”.

 

Vi har väntat på svar från en av de vi lovat skall få komma till tals men han har inte hört av sig ännu. Det är märkligt då samma person skriver oerhört mycket på andra platser, i mejl, till rättsväsendet, på forum och “gud vet var”.

Kent Carlsson
Ansvarig utgivare

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer