Karlvonlinne - fälldes för intrång

Intrång på mejlkonton

Intrånget

En av oss i gruppen utsattes för ett intrång i ett par mejl- och Facebook-konton. Intrången skedde i slutet av 2012 när kontoägaren satt i häkte. Hon anmälde det till polisen som efter någon månad lade ner förundersökningen därför att de inte kunde hitta den som gjorde själva intrånget. Vi började då själva leta efter den anonyme hackaren. Vi hittade honom på ett par dagar så att polisen kunde återuppta utredningen. Några månader senare fälldes gärningsmannen i en rättegång. I rättegången var det vårt utredningsmaterial som användes som polisen också berömde oss för. Gärningsmannen bad sedan om ursäkt och är nu god vän med den som utsattes för intrånget.

Det finns mer

Vad vi aldrig nämnt är att vi har en mängd sidomaterial som skulle kunna användas för att hitta de andra fem personerna som det fanns IP-nummerlämningar från intrången. Egentligen var det 9 st IP inne på kontona men 4st använde anonyma IP-nummer när de klev in på det förbjudna området så de får vi än så länge lämna därhän. Vi vet dock att alias MrsMagoo var inne och rotade och några till.

Vi vet vilka de är

Vi vet vilka de fem som var inne med sina egna IP är. Polisen fick ut IP-nummer och med hjälp av dessa nummer kunde de spåras och kallas till förhör. Vi har förhörsprotokollen. Samtliga nekade till att de var inne men åtminstone fyra av dem skulle kunna fällas i en rättegång för intrång. Den femte är en finsk man som bor i Herrljunga. Han var aldrig inne på kontona utan det var hans fd fru/sambo som var inne och rotade i andras angelägenheter. Hon fick sedan skyddad id av någon orsak vi inte känner till. De som kallades till förhör är följande:

Car*line Fa*k            198*1111-1*47
P*r O*a Ing*arsson       197*0216-4*74
*ar*ku Ju*ani *am*ela   19**03**-****
Jimm*e Ni*s Ro*in Rud*n 198*0703-4*91

Så ser de ut de som inte kunde låta bli att hålla fingrarna i styr i sin iver att förtala en annan person oerhört illa. Bortsett från en av dem som inte alls var inblandad mer än att det var hans fru/sambo som var den skyldige. Den killen är lite mer maskad här ovan.

Vi fortsätter

Vi fortsätter att jobba med detta lugnt och stilla i tysthet och vi ger oss inte förrän vi nått vårt mål oavsett hur lång tid det kan ta. Dessa människor skall känna att vi är där och nafsar dem i nacken. De skall vara glada för att vi inte lägger ut deras mejl på nätet för alla att läsa utan bara ligger på så att de skall få sitt straff.

MrsMagoo

MrsMagoo, ett bedrövligt alias på Flashback, som säger sig vara i färd med att skriva en bok och bla avslöja vem som ligger bakom kontot “MrsMagoo”. Vi vet att det är den som sägs vara i färd med att skriva boken som själv är MrsMagoo men tänker begå brott genom att skylla på någon annan. Vi har skrivit en artikel om det där vi säger att en sådan bok kommer vi att avslöja direkt så det blir inget med den idén. Vi får hoppas att den hon tänkte skylla på inte längre är orolig.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer