Forumer Flashback är internets verkliga hatsjt. Där tillåter man skrivarpöbeln skriva vilka lögner som helst om oskyldiga människor!

Internet – Tro inte allt du läser

På internet skrivs det väldigt mycket. Vissa vill vara värre än andra och drar därför på lite extra. Nästa vill övertrumfa resten och blandar in en massa osanningar och påhitt. Företeelsen har spridit sig till djupare lager av folk. Om detta fortsätter kan man inte längre läsa något alls på internet. Traditionell media som ibland svänger till det för att få läsare framstår som rena sanningsmaskinerna i jämförelse med mycket av de som skrivs på internet. Men det finns ett undantag:

Forumet Flashback

På forumet Flashback handlar det inte om att man inte kan tro på allt som skrivs. Där kan man inte tro på något alls. Det ljugs och läggs ihop sanningar med rena påhitten. Efterhand som det rullar på blir det värre och värre. Till slut har man gjort den godaste av alla till den värsta person som existerar. Så fort man skriver det minsta om någon på Flashback börjar de ropa hysteriskt: “Får man skriva så”, “Är det verkligen lagligt” och så vidare. De skriker ut detta utan att förstå vad de själva skrivit. Det är ett typiskt Flashbackfenomen att man inte ser vad man själv skriver men ser brottsliga gärningar i allt vad andra skriver. Bland dessa människor råder en konstant systemkollaps utom all räddning. Hatsajten Flashback är den enda plats de tillåts skriva i för att stoppa yttrandefriheten för de omskrivna.

Flashback är yttrandefrihetens återvändsgata, på riktigt!

REDAKTIONEN

EDIT:
Det skall erkännas att det finns också bra folk på Flashback och trådar där de håller en hög svansföring. När vi skriver om Flashbacks mobb, drägg eller annat handlar det strikt om dem som hänger ut och förtalar folk. Ingen annan!

7 tankar på “Internet – Tro inte allt du läser

 1. Vet ni varför Jan Axelsson blivit så hysterisk just nu?

 2. Det hela går inte ut på att dra alla 1,500000medlemmar inne på Flashback över en kam för de allra flesta för sakliga och ärliga diskussioner som handlar om teknik,rymdfart,matlagning,fiske,djur och natur,bilar och motorer, Sveriges historia,

 3. Sommarpizza:
  Det hela går inte ut på att dra alla 1,500000medlemmar inne på Flashback över en kam för de allra flesta för sakliga och ärliga diskussioner som handlar om teknik,rymdfart,matlagning,fiske,djur och natur,bilar och motorer, Sveriges historia,

  Exakt!
  Vi menar alltid bara de som bär sig illa åt mot andra människor!

 4. Jag testade lite med att låta kommentarer vara öppet för senaste inlägg. Det går inte. Vi får in en massa hot om misshandel, slå sönder saker, suga kuk och mycket annat som bara kan komma från pöbeln på Flashback. Därför stänger vi nu kommentarerna!

  Sedan undrar vi vad för brott vi gjort?
  Inget på insidan av Artikel 12 var brottsligt. Vi tänkte ett tag öppna upp för alla att se men de flesta ville inte det. Att brainstorma vad man kan göra för att stoppa uthängningar och kränkningar är inget brott. Däremot begår Flashbacks medlemmar brott när man kränker andra människor både med halvsanningar, lögner och andra påhitt.

  Vi tar det lite lugnare med detta under sommaren som vi sade tidigare. Det som skrivs är betydligt kortare artiklar än andra tider på året.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer