Inbjudan till Nord att försvara sig har gått ut

(Det finns fler än 5.900 Nord i Sverige)

Nord är en person som förtalar mig och min dotter mycket allvarligt till myndigheter och ute på nätet. Han gör detta därför han tror jag “hänger ihop” med den han stalkar som han vill ha för sig själv. Andra som utsatts för honom har mailat mig och berättat att han inte har några gränser och att han alltid vänder allt till de andras nackdel. Så har vi också blivit behandlade av denna märkliga man.

Jag och min dotter har inget samarbete med den han stalkar och min dotter har inget alls med henne att göra och har aldrig haft det någonsin. Jag har hjälpt kvinnan med ett forum och en blogg, inget annat.

Oavsett det så avgör jag vem jag skall umgås med, det gör inte en äldre man i Stockholmstrakten!

Min dotter, jag och min familj har lidit tillräckligt av mobben på nätet utan att ovanpå detta få en gammal gubbe på halsen som dessutom skickar skamliga förslag till min dotter och sms:ar min fru.

För att få stopp på eländet gjorde jag ett allvarligt försök att tala med honom, jag inbjöd bla till att han skulle få skriva en artikel på min blogg hur han själv ser på detta och varför han gör som han gör. Jag erbjöd också att ta bort allt om honom och aldrig mer skriva något om honom om han upphörde med att bland in oss i sina affärer och slutade posta om oss på nätet.

Han svarade med att posta ännu mer än tidigare på nätet om min dotter och delvis om mig. Det betyder att jag nu kommer visa världen hur hans mejl till olika myndigheter ser ut i sin helhet. Det är ofattbart mycket material. Om jag började posta ett mejl han skickat in om dagen skulle jag få hålla på mycket länge innan allt är publicerat. Det är naturligtvis inte hållbart därför kommer jag bara att publicera sådant han skickat in till myndigheter där han i klartext pekar ut oss som kriminella, dåraktiga psykfall med konstig sexuell läggning och som är med i en kvinnas kriminella grupp.

Nord är inte unik, så gott som alla som postar förtal på nätet är små Nord:are. Det som skiljer är att han i hållit på med detta i flera år i en intensitet som ingen gjort förut och som ingen kommer att mäkta med i framtiden.

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer