LEDAREN – Meddelanden till oss

Efter att vi talat med vår semestrande chefredaktör ändrar vi metoden att hantera meddelanden från våra läsare. Situationen har blivit ohållbar under året, meddelanden som kommer in till oss har ökat till 20-30 per dag.  Tyvärr är övervägande delen inga meddelanden utan mer av karaktären fjanterier, hot och trakasserier. Sitta och läsa 20-30 mejl om dagen med tragiskt innehåll tar upp allt för mycket tid av de två som får läsa dessa meddelanden.

Avlastar

Nu avlastar vi dem genom att alla meddelanden först granskas av en person som kommer att följa styrdokument med innehåll av tidigare stoppade personer. Man tittar på ip, useragent, valt ämne, länkar och sättet att skriva.

Autorensning

Vi har också ställt in kontaktformuläret så att om den innehåller vissa ord skickas inte meddelandet. Vi har gått igenom några dussin fjanterier, hot och trakasserimeddelanden och valt ut ur dessa vanligt förekommande “hårda”, “fjantiga” och “hotande” ord på så vis att formuläret inte skickas.

Hantering

Om meddelandet inte uppfyller kraven kommer sådana meddelanden helt enkelt att raderas redan i denna första kontroll. Något svar till avsändaren om att det raderats kommer inte skickas. Om inte avsändaren får svar inom en vecka är meddelandet raderat. Alla meddelanden som kommer fram till de två behöriga kommer att få svar.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer