http://ifolkets.intre.se

LEDAREN – Hoten mot oss fortsätter

Extremhögern är inte alls för yttrandefrihet

Efter att vi skrivit om Per Sonne Hansen, han som startade gruppen ”Stå upp för Peter Springare” fick vi genast hot som syftar till att stänga denna nättidning och här kommer nu mer:

 

Här påstås det att en beställning av droger gjorts i vår tidnings ansvarige utgivares namn. På grund av ett litet fel på en särskild plats kommer detta att gå till den ansvarige utgivarens granne om det inte är fejk:

Tycker ni inom extremhögern att detta är yttrandefrihet? Vi ser nu hur extremhögern agerar, de är inte det minsta intresserad av yttrandefrihet de är bara intresserad av att få makten och nu har de internet till sin hjälp. Men hot och våld finns fortfarande kvar i deras verktygslåda som medel att använda för att nå sina mål.

Påstår något annat

Just denna i huvudet minderåriga säger att han inte tillhör extremhögern men det spelar ingen roll för det är samma begräsning av  yttrandefriheten det är fråga om. För intresserade kan vi säga att vi vet bland vilka vi skall leta efter denna person, dessutom känns språkbruket igen. Denne skriver själv att det kan vara en psykiskt sjuk människa som ligger bakom och sanningen ligger förmodligen inte långt borta. Frågan är om han bygger med Lego också…

 

Kommer inte att lyckas

Det kommer vare sig att lyckas mot Sverige eller mot oss, ni visar bara vilka ni är och vad ni går för. Vi vet att ni är en samling fegisar som gömmer er bakom anonyma ip och anonyma alias. Ni skulle aldrig våga sticka upp huvudet ur avskrädeshålet och visa vilka ni är.

Har fått mycket hot genom åren

Sedan vi startade denna tidning har vi redan från första dagen blivit hotade. Det har sedan konstant fortsatt i fyra år. En del hot är av det löjliga slaget medan ett och annat har varit allvarligare. Ett av de allvarligare var när den ansvarige utgivarens fastighet blev beskjuten av fem skott exakt samma dag som hans dotter, Helena, fyllde år. Det kan direkt kopplas till näthatet mot Helena. Där skriver de att ett gäng letar efter henne och kommer att bruka våld. Det står också att våld kommer att brukas mot denna tidnings ansvarige utgivare.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer