Fullständig horribel syn på näthat

Högutbildade och aktade näthatar inte, sägs det

Grävt fram högutbildade inom rättsväsendet

Frågan är relevant då vi grävt fram användare på Flashback som är mycket högt utbildade där vissa av dem återfinns inom rättsväsendet. Vi kan dock ännu inte gå ut med namnen då vi inte hunnit säkerställa deras identiteter.

Kan det vara möjligt att högt utbildade och högt aktade människor sitter framför datorerna, tidvis dygnet runt, och näthatar?

Är detta verkligen möjligt

Ja, det kan vara möjligt och vad vi sett är det också verkligt. Man kan fråga sig hur så bildade personer där någon eller några har en karismatisk framtoning i media kan sitta och spy ur sig förtal och kränkningar, enligt den mediala näthatarprofilen som en finnig tonåring med dåligt uppväxt och resten av problematiken har, övergår allas förståelse som har uppfostrats med respekt för rättsväsendet.

Exempel ur den öppna verkligheten

För att visa att så är möjligt tar vi ett fall ur verkligheten som hamnat i strålkastarljuset:
En sjuårig flicka, i Malmöområdet, berättade en dag hur ett gäng killar från skolgården dragit in henne i ett snår och dragit ner hennes byxor.

Rektorn på flickans skola försvarade skolan med att ifrågasätta sjuåringens läppstift, och frågade om hon “varit glad och om hon hade dansat på rasten” före övergreppet. Det blev en anmälan och senare en rättegång i denna fråga. Malmös kommun försvarar rektorn, i rättegången, och menar att han inte diskriminerat flickan.

Domen som kom häromdagen fällde Malmö stad för diskriminering som döms att betala 14 000 kronor i skadestånd till flickan. Domstolen menar att rektorns uttalande är direkt relaterat till flickans utseende och uppträdande. De menar alltså att rektorn tycker övergreppet skett därför att den lilla flickan uppträtt och klätt sig utmanande och då får skylla sig själv (vår tolkning av domen).

Hög utbildning och aktad ställning är inget skydd mot dumhet

Hur kan en välutbildad högt aktad rektor ens komma på tanken att en 7-årig liten skolflicka dragit på sig ett övergrepp därför hon varit “utmanande i sitt uppträdande”? Vi menar att han kan göra det därför att hög utbildning och aktad ställning inte på något vis är ett skydd mot dumhet.

I skydd av anonymitet blir de aktade som vilken dåre som helst

De “aktade” vi grävt fram har visat prov på utomordentlig dumhet och tanklöshet i skydd av anonymiteten, likt vilken dåre som helst på Flashback. Innan vi presenterar sådana personer måste vi lägga fram bevis som “utom all rimlig tvivel” visar att vi har rätt, vilket kan ta lite tid. När detta sker kommer det med all säkerhet bli en stor medial cirkus med tanke på dessa personers ställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer