Åhléns är en av våra hjältar

Åhlens har på uppmaning av föräldrarna tagit bort Lucian. Föräldrarna blev fullständigt tagna på sängen av de hatiska människorna. Det är helt uppenbart att vissa av oss människor skulle behöva bli berövade på sina datorer för de klarar inte av den gränslösa friheten att kunna yttra sig, de flippar helt enkelt över till vansinne.

Vi förstår och stödjer föräldrarna till den fina lilla pojken i sitt beslut!

Lucia

Åhléns publicerade en bild på sin Lucia för året. Personen de valde som Lucia var en liten pojke invandrad från ett annan land. Det var ett bra grepp för att visa att alla är lika värda och att kön inte spelar någon roll.

Hatkommentarer

Åhléns visste med all säkerhet att detta skulle rendera en våg av hat av galningarna på nätet som inte förstår ett dugg av medmänsklighet. Ändå presenterade Åhléns denna Lucia vilket visar ett företag som lyft sig ordentligt och nu vågar gå emot mobben. Mobben som ofta skriker ut att man skall ta seden dit man kommer byter nu plötsligt åsikt och tycker att man inte skall ta seden dit man kommer. Men sådana är nätmobben, dvs helt utan tanke drar de fram med sitt hat.

Hjälte

Vi utser härmed Åhléns till vår hjälte!

Källa: Aftonbladet

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer