HimlensHemlighet – Vapen i Tingsrätten

Flashbacks näthatare HimlensHemlighet är inte så hemlig sedan 2013 när vi hittade honom. En stor del av denne näthatares hemligheter i himlen har avslöjats och här kommer ett avslöjande till. Vi fick reda på detta strax efter domen fallit eftersom vi prenumererar på domar från alla de personer som deltagit i drevet mot vår familj. Vi har dock väntat med att skriva om det av hänsyn till näthataren. Ja, vi tar hänsyn för vi har empati om andra människor.

Förde in vapen i Tingsrätten

Brottet han gjorde var att föra in vapen till Tingsrätten. Ofta när det sker kan det vara ett misstag som att man glömt plocka ut en fällkniv hur fickorna eller liknande. Men i detta fall hade vapnet dolts i form av ett kreditkort. Kniven var alltså en del av ett kreditkort vars knivblad finurligt gick att vika in i kreditkortet. I förhör uppgav han att kniven var till för att laga sin cykeln när han var ute och cyklade samt att han då och då “spontanfiskar” och då behöver kniven. Alla som sett en kreditkortskniv förstår att den inte kan användas till att reparera cyklar. Det tyckte inte heller domen:

I förevarande fall har **************** tagit med sig en kreditkortkniv in i tingsrättens lokaler. Enligt tingsrättens mening kan det aktuella innehavet inte motiveras av att kniven skulle användas som verktyg för att hantera eventuella cykelproblem på väg till tingsrätten. Att **************** har tillåtits att lämna in kniven för förvaring på andra platser förändrar inte den bedömningen. Han ska därmed dömas för brott mot knivlagen. Överträdelsen kan inte anses ringa.

Förkastar andras brott

Brottet är märkligt med tanke på att han själv förkastar brottsliga gärningar. Eller rättare sagt på Flashback är han en annan person än i verkligheten för där är man ju anonym. Ofta är det den verkliga personens åsikter som kommer fram medan samma person i verkligheten är en feg krake som har svårt att få arbete eller lider av någon psykisk åkomma. På Flashback är han en mästergrävare (HimlensHemlighet – mästergrävaren) som tjänar minst “en mille” om året. Verklighetens HimlensHemlighet visar diametralt annat. Han säger sig jobbat i en grupp på Flashback som skulle bestå både av poliser och jurister mm. Sanningen är att “gruppen” bestod av två personer varvid den andra kallar sig för Theron och bor i Danmark men fejkar sin mantalsvistelse i Sverige.

Mer att läsa om HimlensHemlighet:

HimlensHemlighet
HimlensHemlighet – mästergrävaren
HimlensHemlighet – på Flashback ber om ursäkt

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer