HimlensHemlighet – på Flashback ber om ursäkt

HimlensHemlighet ber om ursäkt

Kontot erkänner alltså att det är förtal det som postats och ber om ursäkt för detta. Huvudpersonen är Helena. Han bad också om ursäkt i rättssalen till Helena och hennes familj. Han sade också att han tyckte åklagare Kristina Ehrenborg-Staffas gjorde helt fel som gick ut i media på det sätt hon gjorde.

Hade en dialog med utredningen mot Helena

HimlensHemlighet har haft en dialog med nämnda åklagare under hela utredningen och ända fram till November 2014. Han har också haft en dialog med den för sexualbrott anmälde polisutredaren som tog över utredningen från polisen som motsatte sig att Helena skulle åtalas.

Vi letade upp kontoskaparen och gjorde upp

Den som skapat kontot HimlensHemlighet letades upp och stämdes inför Tingsrätten. Väl där tyckte domaren att vi skulle komma överens utan långdragna förhandlingar. Fyra timmar senare var ett dokument upprättat som båda parter var nöjda med. Bla ingår att Helena inte skall avslöja vem som skapat kontot HimlensHemlighet och att kontot skall posta en ursäkt till henne. De tog varandra i handen innan de skildes åt. Det skall påpekas att en ursäkt i tid kan åstadkomma underverk. Jag ingår inte i överenskommelsen därför kan jag publicera namnet på personen bakom kontot och kommer att göra det lite längre fram.

Flera bakom kontot

Kontoskaparen säger att flera personer postat i kontot. Det är ett sätt att förvilla rättvisan att säga så och det lärs ut på Flashbak. Vi kan däremot bevisa att det bara är en person som ligger bakom kontot och samma person som postar med kontot. Ändå visar vi med denna uppgörelse i Tingsrätten att det inte på något sätt är ett skydd att flera postat eller att man påstår att flera postat i samma konto. Man kan ändå få betala priset för vad användaren åstadkommit.

Det kommer mer

Vi har fler överraskningar mot näthatet som kommer att komma fram efterhand. Bland annat har personen bakom detta konto flera andra konton som kan vara intressant att titta närmare på.

Vi kan gräva fram vem vi vill

Har vi bara tiden så kan vi gräva fram identiteten på vem vi vill. Det behövs bara fragment av postningar och lite tid för att hitta rätt person. Ingen kan vara anonym för alltid, rätt som det är har den anonyme hittats om man har tillgång till rätt verktyg, dvs Helena.

Får man förtala och vad är förtal

Efter att avtalet här ovan var klart och godkänt var domaren befriad från att vara opartisk. Hon berättade då att det som skrivs i tråden om Helena är det värsta hon set. Hon sade att “det är svårt att ta till sig, man mår illa” och menade att det dokument vi anmält HimlensHemlighet för förtal är mycket tydliga exempel på hur man enligt lagen inte får skriva om andra människor.

 


Edit:
Flashback har visat hur deras “yttrandefrihet på riktigt” fungerar, de raderade posten inom 10min efter den postades. Märkligt, för de säger att de aldrig raderar något. Flashback är en enda stor lögn!


 

25 tankar på “HimlensHemlighet – på Flashback ber om ursäkt

 1. Kommentaren är raderad, det är yttrandefrihet på riktigt….

 2. Helena:
  Kommentaren är raderad, det är yttrandefrihet på riktigt….

  Det var väntat, men vi har ju posten…

 3. vilken vekling, vi riktiga näthatare ger inte upp så lätt

 4. Näthatare:
  vilken vekling, vi riktiga näthatare ger inte upp så lätt

  Det sade han också!
  Näthatare är alltid tuffa när de är anonyma men som fort de avanonymiserats skiter de på sig och ropar efter mamma. Bildligt talat.

 5. jag står för det jag gör och säger…jag har näthatat o-anonymt. jag har tittat en av mina offer i ögonen och sagt att jag bryr mig inte om han så går hem och hoppar ut genom sitt fönster…
  den här personen är vekling som låter sig brytas ner

 6. Näthatare:
  jag står för det jag gör och säger…jag har näthatat o-anonymt. jag har tittat en av mina offer i ögonen och sagt att jag bryr mig inte om han så går hem och hoppar ut genom sitt fönster…
  den här personen är vekling som låter sig brytas ner

  Du är ett ungt troll som skulle skita på dig om du fick möta någons morsa!

 7. Redaktören: Du är ett ungt troll som skulle skita på dig om du fick möta någons morsa!

  jag har träffat en tjejs mamma och pappa en gång…de som är rädda för andras föräldrar är korkade…jag vet att de inte kan göra nåt annat än att försöka få mig att känna mig skyldig, men jag bryr mig inte. jag sa till dem att om de vill att deras dotter inte ska råka ut för saker online så får de ta bort hennes internet.

 8. Näthataren: jag har träffat en tjejs mamma och pappa en gång…de som är rädda för andras föräldrar är korkade…jag vet att de inte kan göra nåt annat än att försöka få mig att känna mig skyldig, men jag bryr mig inte. jag sa till dem att om de vill att deras dotter inte ska råka ut för saker online så får de ta bort hennes internet.

  Rädsla har inget med korkad att göra, näthatare är korkade och rädda för att bli avslöjade. I övrigt en rörig kommentar som går ut på att bara näthatare får yttra sig. Det går helt i linje med Flashback “yttrandefrihet på riktigt”, dvs endast för näthatare.

 9. Redaktören: Rädsla har inget med korkad att göra, näthatare är korkade och rädda för att bli avslöjade. I övrigt en rörig kommentar som går ut på att bara näthatare får yttra sig. Det går helt i linje med Flashback ”yttrandefrihet på riktigt”, dvs endast för näthatare.

  då är väl jag en ovanlig näthatare…jag har hotat och trakasserat folk genom min riktiga identitet såväl som på flashback…
  isåfall håller jag med dig, de flesta näthatare är fega veklingar…de som inte vågar möta deras offer i verkligheten…något jag redan har gjort

 10. Näthataren: då är väl jag en ovanlig näthatare…jag har hotat och trakasserat folk genom min riktiga identitet såväl som på flashback…
  isåfall håller jag med dig, de flesta näthatare är fega veklingar…de som inte vågar möta deras offer i verkligheten…något jag redan har gjort

  Det finns två typer av näthatare, fegisarna och dårarna.

 11. *************************
  Nu lägger vi av med skitpratet

  /Redaktören

 12. “Edit:
  Flashback har visat hur deras ”yttrandefrihet på riktigt” fungerar, de raderade posten inom 10min efter den postades. Märkligt, för de säger att de aldrig raderar något. Flashback är en enda stor lögn!”

  Även en idiot som du förstår nog att Flashback har regler. Den posten var förmodligen off-topic i den tråd det postades in.

 13. Till “Näthataren” Vilka personer har du både trakasserat med dina hatiska inlägg på Flashback och hotat via inlägg på Flashback, i så fall borde du nog söka hjälp på psyket för dina problem. Det är inte normalt som du gör på Flashback att sätta i system med att både hata med hjälp av grova trakasserier och vräka ut dig hot mot utomstående personer som inte är medlemmar på Flashback. Detta gäller inte enbart dig utan gäller alla de övriga som sitter inne och häckar på Flashback som också satt i system med att hata och hota andra personer. Dessa personer borda också söka hjälp på psyket. Jan Axelsson och hans medarbetare som modererar alla inlägg har ett ansvar på grund av att de på ett fegt och svinigt sätt tillåter att släppa igenom kommentarer trots att de innehåller både hat och hot som strider mot svensk lag, och att Flashback borde stängas ned från nätet och totalförbjudas i Sverige, Flashback har missbrukat den riktiga yttrandefriheten flera gånger.

 14. Kek:

  ”Edit:
  Flashback har visat hur deras ”yttrandefrihet på riktigt” fungerar, de raderade posten inom 10min efter den postades. Märkligt, för de säger att de aldrig raderar något. Flashback är en enda stor lögn!”

  Även en idiot som du förstår nog att Flashback har regler. Den posten var förmodligen off-topic i den tråd det postades in.

  Ja, det är helt rätt att den postades i fel tråd. Men i de trådar vi talar om är minst hälften postat i fel tråd. Det har påpekats flera gånger till moderatorer utan åtgärd. Denna gång togs posten bort inom 10 minuter efter att den postats. Den moderator som raderade posten är vän till den som postade.
  Så här förhåller det sig:
  1. Personen bakom HimlensHemlighet tvingades i en uppgörelse i Tingsrätten skriva ett inlägg på Flashback där han erkänner att det kränkningar han gjort är förtal och så skulle han be om ursäkt för detta.
  2. Efter att han postat enligt uppgörelse kontaktade han sin gode vän moderatorn att det skulle tas bort.
  3. Han har alltså fullgjort det som uppgörelsen säger utan att resultatet av uppgörelsen finns kvar på Flashback.

  Personen tyckte det var smart. vad han glömmer är att vi förutsett detta och kommer att vidtaga åtgärder som motverkar borttagandet av postningen.

  Anm.
  Din post hade hamnat i skräpmappen.

 15. Har ni verkligen lyckats gräva fram en näthatare?
  Jag läste i tråden där han postar, får hålla med om att det är långt över gränsen.
  Jag har alltid tyckt att det är gnällspikar som klagar på näthatet. Men nu ser jag att detta är värre än jag tidigare trott. Förstår att ni så hängivet jobbar mot flashback.

 16. Eka:
  Har ni verkligen lyckats gräva fram en näthatare?
  Jag läste i tråden där han postar, får hålla med om att det är långt över gränsen.
  Jag har alltid tyckt att det är gnällspikar som klagar på näthatet. Men nu ser jag att detta är värre än jag tidigare trott. Förstår att ni så hängivet jobbar mot flashback.

  Ja, vi har flera hundra!

 17. Jag tycker det är strålande att ni lycks hitta galningarna och dra dem till skranket! De fega jävlarna borde lära sig vanlig jävla folkvett!!!!

 18. landsai:
  Jag tycker det är strålande att ni lycks hitta galningarna och dra dem till skranket! De fega jävlarna borde lära sig vanlig jävla folkvett!!!!

  Jag är mer än böjd att hålla med dig!

 19. Verkligen bra gjort av den person som har signaturnicken ” Himlens Hemlighet” att be Skelettkvinnan om ursäkt för alla kränkande inlägg som denne person som kallar sig ” Himlens Hemlighet” har skrivit och postat på Flashback.Att ” Himlens Hemlighet” till sist fick stå till svars hos de rättsvårdande myndigheterna borde bidra till att folk borde lära sig att det går inte att smita undan från sitt ansvar genom att tro att inte de rättsvårdande myndigheterna och spejargruppen här på denna sida kommer att hitta de skyldiga personerna som har bedrivit hatkampanj mot Skelettkvinnan. Det blir tuffare tider nu i fortsättningen för alla inavlade nättroll, för nu är trolljägarna ,SÄPO,och nätpolisen ,abuse-enheterna hos internetoperatörerna,datainspektionen ,samt övriga myndigheter samt sökargruppen på denna sida på bettet. Men att trollen tror att de ska klara sig undan och slippa påföljd så kan de titta sig i månen efter det.Huvudsaken är att ” Himlens Hemlighet erkänt att hen skrev inlägg som syftade till att trackassera Skelettkvinnan.

 20. Lite OT, vad hände med tidigare beskrivna julkortsincedenten? Antar att ärendet blen nedlagt? Man får fortfarande skicka julkort enligt svensk lag?

 21. Snyggt jobbat! Får man fråga hur ni gick tillväga för att hitta honom (HimlensHemlighet)? Har googlat på hans alias och läst några av hans inlägg utan resultat? Det var här jag kommentaren skulle hamna!

 22. Ash:
  Lite OT, vad hände med tidigare beskrivna julkortsincedenten? Antar att ärendet blen nedlagt? Man får fortfarande skicka julkort enligt svensk lag?

  Ja, denna kommentar är OT här!
  Utredning pågår, går det inte med julkortet går det kanske med något annat, tycks de tänka. Jag anar en dålig förlorare bakom farsen.

 23. Justice:
  Snyggt jobbat! Får man fråga hur ni gick tillväga för att hitta honom (HimlensHemlighet)? Har googlat på hans alias och läst några av hans inlägg utan resultat? Det var här jag kommentaren skulle hamna!

  Du postade samma fråga under fel artikel. Jag tar bort den kommentaren.

  Vi hittade först en signatur i avataren “ww5”. Därefter sökte vi på nätet och hittade en blogg där nästan alla bilder innehöll signaturen “ww5”.
  Nu när vi vet vem det är blir det genast lättare att hitta fler bevis.

  “ww5” hittades av vårt datorprogram som löpande analyserar avatarer. Vi har hittat mängder av id den vägen. Det gäller dock att söka på nätet efter namne för är det en fotograf kan det vara han som tagit bilden och inte id bakom avataren.

 24. “Den 5 september 2012 hämtades en av oss av polis. Åklagaren gick ut i media med anklagelser som hon själv konstruerat utan några som helst bevis. Anklagelserna byggde på material som samlats ihop från nätet vilket var material dels för att det var ett intresse och dels för funderingarna på att skriva en bok. Åklagaren lämnade ut bilder hon påstod var den av oss som nu satt häktad. Problemet var bara den lilla detaljen att inget av det var sant. Domen blev sedan friande och åklagaren fick skarp kritik.

  Det kunde slutat här men det finns ett fenomen på nätet som heter “Flashback”. Det är ett forum fyllt med hat, förtal, stalking, hets mot folkgrupp, rasism och mycket mer. På det forumet började de skriva om den av oss som åklagaren konstruerade en massa påhittade egenskaper. När hon släpptes hur häktet och började läsa vad de skrev om henne försökte hon ta sitt liv.”

  Inte så väldigt långt ifrån vad man själv tvingats uppleva. Rättssystemet, gamla media
  och nya media. Och det tar ju aldrig slut.

  Glömda visst den brutala misshandeln man utsattes för 20050318. Men att kriminella
  kan använda sig av polisen för att komma åt sina offer hade man kanske inte trott.

  Rekommenderar bloggen om “Sveriges största lilla rättsskandal”, för säkerhets skull
  förbjuden av/i domstol. Gissa vem som skrev alla inlagor i detta mål och dessutom
  undertecknade med annans namn.

  Skulle dock aldrig skicka julkort till åklagaren.

 25. Anonym:
  “Den 5 september 2012 hämtades en av oss av polis. Åklagaren gick ut i media med anklagelser som hon själv konstruerat utan några som helst bevis. Anklagelserna byggde på material som samlats ihop från nätet vilket var material dels för att det var ett intresse och dels för funderingarna på att skriva en bok. Åklagaren lämnade ut bilder hon påstod var den av oss som nu satt häktad. Problemet var bara den lilla detaljen att inget av det var sant. Domen blev sedan friande och åklagaren fick skarp kritik.

  Det kunde slutat här men det finns ett fenomen på nätet som heter “Flashback”. Det är ett forum fyllt med hat, förtal, stalking, hets mot folkgrupp, rasism och mycket mer. På det forumet började de skriva om den av oss som åklagaren konstruerade en massa påhittade egenskaper. När hon släpptes hur häktet och började läsa vad de skrev om henne försökte hon ta sitt liv.”

  Inte så väldigt långt ifrån vad man själv tvingats uppleva. Rättssystemet, gamla media
  och nya media. Och det tar ju aldrig slut.

  Glömda visst den brutala misshandeln man utsattes för 20050318. Men att kriminella
  kan använda sig av polisen för att komma åt sina offer hade man kanske inte trott.

  Rekommenderar bloggen om “Sveriges största lilla rättsskandal”, för säkerhets skull
  förbjuden av/i domstol. Gissa vem som skrev alla inlagor i detta mål och dessutom
  undertecknade med annans namn.

  Skulle dock aldrig skicka julkort till åklagaren.

  Vi har inte hört talas om den bloggen och är inte särskilt intresserade heller. Vi har dock fått bort minst 50 bloggar med förtal och en blogg som lade upp mängder av domar och förundersökningsprotokoll. Den bloggen fick vi bort genom en polisanmälan som förhörde personerna bakom bloggen. Efter förhören lades bloggen ner direkt.

  Jag (Kent) skulle aldrig heller skicka Julkort till den där åklagaren för hon var inte värd det. Det framförde jag också i rättssalen under förhör. Helena friades helt från “Julkortsaffären” och skattebetalarna fick punga ut med över en miljon för att en åklagare ville hämnas på att hon förlorat “skelettmålet” som hon också fick skarp kritik från JK och HD för.

  Kom ihåg en sak:
  Bara för att vi samtalar eller till och med samarbetar med vissa personer betyder inte det att vi stödjer dem i sina andra värv. Det är en otroligt vanlig missuppfattning som görs vida omkring dagligen på var och varannan nätplats att beskylla folk för saker de inte står för bara för att de är vän eller samtalar med någon.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer