mästergrävaren

HimlensHemlighet – mästergrävaren

En storslagen mästargrävare

HimlensHemlighet anser sig vara en riktig mästergrävargrupp! Jo, en grupp, för han skriver att det är flera personer som använder sig av användaren “HimlensHemlighet”.
Som grävare är han mycket bra och resolut, han vet tom saker som ännu inte hänt och han känner också till saker som aldrig kommer att hända eller ens varit påtänkta.
Han har kunskap om vilka helt andra personer känner och inte känner, ja, han vet allt som är värt att veta. Ingen på Flashback har byggt upp en så enastående tyngd av sin egen förträfflighet som HimlensHemlighet. Han är också en enastående arbetsledare som i tråd efter tråd sätter upp de punkter alla skall gräva efter, likt Moses med stentavlorna.
Sanningen om det som skrivs, i inlägget från Flashback här nedan, är att den ynkliga killen bakom HimlensHemlighet som tom utlyst belöningar till dem som kan tipsa om jobb som leder till en anställning. Det har han själv skrivit på sin Facebooksida.

 

Här ovan beskriver HimlensHemlighet sin och sin grupps enastående kunskaper och offervilja att lösa brott utan egen vinning. Förslagenheten saknar gränser.

Här nedan tar HimlensHemlighet tag i tråden och leker grävarchef  (ett mycket långt inlägg med massor av punkter). Inlägget upprepas senare i tråden i sitt försök att “leda jakten”. Inlägget är ordentligt nedkortat (nedan).

x

HimlensHemlighet säger att “debattörerna” inte läst det hemligstämplade materialet. Det har inte han heller gjort (nedan)!

Storsvulstigt som bara HimlensHemlighet kan vara. Personen bakom HimlensHemlighet är ensam men han har fler alias på Flashback. Fan vad pinsam han är (nedan):

Riktiga grävare håller käften

Vad är sanningen om det som skrivs här ovan?
Vi gräver också men vi säger aldrig hur vi gräver eller vad vi uppnått mm. Men i bland måste vi visa lite kring det vi grävt fram och som vi egentligen borde vara stolta över men som vi i stället är oerhört sorgsna över.
Däremot var det riktigt kul att gräva fram mästergrävaren, som verkligen vet hur man håller sig anonym, hur kul är inte det? Hittade vi honom hittar vi vem som helst!
Här kommer facit av det som HimlensHemlighet gissar och ljuger i inlägget ovan:

“Det finns en grävargrupp…”

Nej, det finns ingen grävargrupp! Däremot samarbetar du sporadiskt och ytterst ytligt med användare “Theron” som du möjligtvis “träffade” i Assange-tråden.
Ingen av er kände till Helena förrän det gick upp för “Theron” att Helena var före detta flickvän till hans “gummistyvdotter” (hittar inget bättre ord), men det var långt in i “skelettråden”, så HimlensHemlighet kunde alltså inte veta det tiden innan polisen kom.
Helenas ex-flickvän berättade personliga hemligheter till sin gummipappa som hon inte fick berätta eftersom det var ett förtroende hon fått av Helena. Hon kunde alltså inte hålla ett älskande pars hemligheter hemligt.
Nu var det inte så hemliga hemligheter så skadan var inte så farlig men däremot pinsamt och skadligt när det spreds i en tråd, med flera miljoner besökare, av användare Theron och HimlensHemlighet.
Dessa två drar sig inte för att förstöra någons liv, inte ens gummidotterns liv i sysselsättningen att förtala en medmänniska, som dessutom friades från alla anklagelser.
Den “lesbiska communityn” var alltså bara Helenas ex-flickvän. De stora orden i inlägget här ovan var alltså inte större än så.

Det var väl känt av grävargruppen….

Nej, “grävargruppen” visste inget alls, mer än det lilla ex-flickvännen, olovligt skvallrat om. Allt det andra är efterkonstruktioner och rena lögner, som exempelvis detta med “Lelwani”. Lelwanifrågan har tom testats både i Tingsrätten och Hovrätten utan framgång. Genom bevisningen blev de helt övertygade av att det inte var Helena som skrivit det och det är inte alls konstigt då det inte var hon som skrev det.
HimlensHemlighet beskriver sedan att de som är med i grävargruppen jobbar inom rättsväsendet är journalister eller har andra jobb med anknytning till rättsfall. Vi som vet sanningen skrattade gott åt dessa dagislögner. Den enda som är med i gruppen är bara en enda simpel jävla näthatare. Patetiskt!

När Helena hämtades av polis…

Alltså visste “Grävargruppen” redan innan hon hämtades av polis vem hon var? Nej, det visste de inte alls. Det var först långt senare som Theron, av gummidottern, fick reda på att det var ex-flickvännen som “åkt fast”. Uppgifterna är alltså en lögnaktig efterkonstruktion.
Någon “förmedlade graverande uppgifter om Helena” till åklagaren. Nej, det var en person, som varken HimlensHemlighet eller Theron kände. Hon trodde hon hämnades genom att gå till polisen och berätta en massa lögner om Helena. Hon trodde alltså att Helena hade anmält henne till socialen för misskötsel av sitt barn. Helena har inte anmält någon till socialen!
Här använder HimlensHemlighet ett av vittnenas vittnesmål som kunskapskälla för att berika, inför andra, sitt eget grävande. Billigt! Vittnet dömdes för bedrägeri veckan innan hon vittnade. Kan också påpeka att rätten inte tog någon notis alls av det som vittnena berättade då de berättade saker som gick emot varandra.
Det så kända “Lönnrummet” var inget lönnrum, det var en garderob utan handtag att öppna med. Garderoben syntes väldigt tydligt också när den var stängd då det satt en skruv i dörren som provisoriskt handtag. Dessutom stod dörren alltid öppen utom just den ödesdigra dagen.
“Pistolskjutningen” har aldrig ägt rum. Inte ens polisen tror detta. När någon skjuter i ett bostadsområde ringer 20-30 personer panikartat till polisen som rycker ut genast. Denna gång var det bara en person som ringde och han var helt lugn. Därför tog polisen hela två timmar på sig att komma. Jag har också talat med grannar och inte någon har hört några skjutningar. Polisens dörrknackning gav samma resultat, ingen har hört något.

Den information Flashback förmedlade styrde…

Jag hade en mycket god kontakt med utredande polisen och deras chef. Jag frågade om Flashback hade någon del i utredningen. Jag fick svaret att de aldrig läser Flashback överhuvudtaget och att de bara hört namnet och visste att det var ett forum.
Deras chef visste dock vad Flashback var och visade sig vara intresserad av användare “Theron”, mer om det när turen kommit till Theron att skriva om.
Jag fick också reda på att Flashbacktråden förstörde för polisen då det gjordes intrång, mitt under pågående förundersökningen, på konton tillhörande den de undersöker. De sade också att en mängd tips, som kan härledas till Flashback, kom in. Minst två till tre veckor gick åt att kontrollera tipsen som visade sig inte stämma.
Flashbackfolket tror allt för gott om sig själva och den påverkan de har på brottsfall. Sanningen är att de oftast saktar upp utredningar och förtalar oskyldiga i sin iver att “hjälpa till”, precis som i detta fall. HimlensHemlighet var alltså bara en rättsväsendets bromskloss. Det hade varit bättre om du istället byggt med Lego Duplo under den tiden eller byggt fräcka träformationer och sälja svart, som du tidigare gjort!

Många frågetecken finns också kvar…

Nej, det finns inga frågetecken alls, inga som ni har att göra med! Jag vet vad hon levt på och jag vet ungefär vad som finns på hårddiskarna, något ni aldrig någonsin kommer att få reda på. Bit på den!

Grävargruppen tror detta kan vara….

Ni tror att polisen lät Flashback driva förundersökningen och att detta är första gången det sker. Som jag skrev tidigare kände inte utredande poliser till Flashback mer än till namnet. Tvärt om, uppgifterna från Flashback som skickades in (tipsades) utgjorde en onödig extra arbetsbörda som saktade ner utredningen. Att ge Julian Assange kredd för att utredningen saktade ner tror jag inte nämnda Assange ställer upp på. Sluta med sånt pinsamt dravel!

Om det inte varit för honom…

Om Assange sett er bedrift hade han get er en utskällning, det är den dystra sanningen. Ni vet inte ett dugg om andra där ute i samhället så ingen behöver vara rädda för er. Du är bara pinsam! Du kommer aldrig att axla Assanges gärning, du är helt enkelt för kort i rocken för det.

Vi vill också påpeka att…

Mer storsvullet babbel! Ni hjälper inte någon, ni stjälper bara! Det enda ni åstadkommit är rent hatbrott! Fan, jag skäms nästan att det finns så patetiskt och barnsliga vuxna som lägger dygnets alla timmar på att förstöra för lagliga medborgare!

Vi ser fram mot domen….

Det blev en friande dom! Hör du det, domen blev friande!!!

Till sist skriver HimlensHemlighet att det kanske blir så att folk tillsammans löser brott i framtiden. Om det inträffat eller inträffar kommer det inte att bero på dig för du ser allt för mycket av din egen förträfflighet och kan därför inte samarbeta med någon.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer