Hatsajter – Ljuger om media

Förtroendet för upplysningsmedia

Under de lite mer än tre år vi jobbat mot näthatet läser vi flera gånger dagligen om “gammelmedia” och det ständigt minskande förtroendet. Om vi lägger samman allt minskad förtroende för vanlig media skulle de idag vara fullständigt marginaliserade. Men så är det inte. Tvärt om, media lever och frodas. Förtroendet för media har ökat något och ligger på en fortsatt hög nivå. Källa: MGP

Förtroendet för hatmedia

Förtroendet för de som ständigt rapar ur sig en massa skit om “gammelmedia”  är väldigt lågt. Bara 4% av folket har förtroende för Avpixlat. Det innebär ironiskt nog att inte ens majoriteten av SD:s väljarkår har förtroende för dem. Förmodligen ser det ut på samma sätt för övrig hatmedia och hatforum.

Hata i text är ingen framgång

Det är på så vis att hat i media inte är en väg att nå framgång. Sådana sajter där hat tillåts och är en del av upplägget är inte något som folk tycker om att läsa. Sådana sajter drar till sig en massa drägg och ohyra som helt tar över agendan. På dessa  sajter får dess deltagare med tiden en euforisk känsla av att det är de som äger ordet och alla andra  sneglar avundsjukt på dem. Nu har vi svart på vitt att de i själva verket är ett litet illaluktande skithål på nätet som alla går omvägar för att slippa.

Galningarnas tillhåll

Hatmedia har blivit galningarnas tillhåll. De som inte får skriva ut sitt hat om andra människor och hänga ut densamma i vanlig media eller på vanliga sansade forum tar över och mer och mer de platser på nätet de tillåts spy sin galla. Till en början tar de över så gott som alla platser på nätet som det går att kommentera men efter ett tag tröttnar ägarna och slänger ut dem alternativt stänger möjligheten att kommentera. Dessa galningar tror på allvar att yttrandefriheten är något de håller på med medans alla andra är emot samma frihet och skall därför stoppas, gärna med våld och hot. Det är mot de galningarna vi arbetar och vill främst få stopp på deras förtal och annat personrelaterat de håller på med i anonymitetens namn.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer