Hatarna har tagit trollfabriker till sin hjälp

Hata mot betalning

Eskilstuna-Kurirens undersökningar kring det nya fenomenet “Trollfabriker” beskriver en grupp personer som har startat en blogg på nätet där de erbjuder betalt till frivilliga att under falska identiteter lurar till sig intervjuer av journalister, politiker, tjänstemän och opinionsbildare. Inspelningarna klipps sedan om så att de “intervjuade” framstår som mer eller mindre galna. Dessa inspelningar sprids där efter på främlingsfientliga sajter med syfte att visa hur illa det är ställt med vårt lands styrande och under dem deras tjänstemän. Eftersom det ofta är journalister som spelas in och förvanskas kan man spåra en agenda att göra “PK-media” icke trovärdig. Politiker spelas in för att i förvanskat skick få dem bland annat till att mer eller mindre försvara brott som utförs av invandrare och andra påhittade lögner som syftar till att underminera det Svenska demokratiska systemet.

Logiska mönster

Vi människor har ett stort behov att se logiska mönster. Logiska mönster skapas ur efterkonstruktioner av sådant som redan hänt. Dessa mönster kan man sedan dra ut att också gälla kommande händelser. Dessa inspelningar och deras egna inbillningar i grupp används för att just konstruera ett logiskt mönster i önskad riktning hur de som intervjuas fungerar och tänker. På så vis kan man inympa i klenhjärnade tangentbordsfäktare falska logiska mönster. De tror verkligen på vad de skriver för de tycker sig se klockrena logiska mönster i det som sker. De är så inne i sin styrda logik att, för andra uppenbara lögner, sväljs direkt för att sedan likt en papegoja upprepa det om och om igen som en sanning. Det är så fascister jobbar med ovetandes klenhjärnade för att bygga upp en åsiktskader med målet att skita ner internet med fascisternas lögner.

Programmerade

Tangentbordsfäktarna styrs till en början av fascisterna till att tycka illa om invandring för att snart styras över till att tycka illa om invandrare som efterhand medvetet utvecklas till att tycka illa om alla som inte tycker som de. Fascister, extremhögern, rasister och näthatare anser sig ha monopol på yttrandefriheten som ofelbart leder dem in i tankar att diktatur är något bra. Efter en tid är de så hjärntvättade av fascisternas taktik att det nära nog är omöjligt att ändra på.

Trollfabriken Granskning Sverige

En sajt som kallar sig Granskning Sverige är Sveriges största trollfabriker som arbetar med att sprida högerpopulistisk främlingsfientlighet och propaganda, skriver Eskilstuna-Kuriren. Deras arbetsmetoder som beskrivs här ovan får stor verkan på nätet och känns otäckt för dem som drabbas. Eskilstuna-Kuriren har visat att uppringare får betalt för att sprida sitt material. Den som får mer än 3 000 visningar på sitt klipp erbjuds 1 000 kronor i betalning. En av de som leder arbetet kallas ”Erik”. Han kallar deras metod för att de ”wallraffar”. Men fascisterna har inte tagit med i beräkningen att deras “utbildade” och hjärntvättade troll ofta använder det de lärt sig till att också näthata vanliga människor mycket illa.

Demokratifientliga sajten Fria tider

Granskning Sverige skall också ha kopplingar till den främlingsfientliga sajten Fria tider. Båda har Widar Nord, Fria tiders grundare, som kontaktperson. Kopplingen visar mycket tydligt att det finns en agenda att vrida hela vårt land mot en polarisering där två grupper står mot varandra där den ena gruppen förtalar, kränker och beskriver invandrare som brottslingar och på andra sidan de som blivit utsatta för förtalar, kränkningar och invandrarna som utsatts. Men fascisterna har gjort misstaget med sin trollfabrik att nu också dra in journalister, politiker och opinionsbildare till den senare gruppen. Det misstaget kommer att driva på lagförslag att få stopp på näthat och andra lögner på nätet.

Eskilstuna-Kuriren attackerats

Efter att Eskilstuna-Kuriren artikel om trollfabriker kommit ut har så mycket trafik riktats mot tidningen att det tidvis inte gick att komma in på tidningen. Det är så dessa troll tycker att yttrandefrihet skall se ut, dvs stänga ner alla som inte tycker som dem.


Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer