http://ifolkets.intre.se

LEDAREN – Har vi inte varit lika aktiva

Flera har hört av sig och frågat varför vi inte skriver något i nättidningen.
På grund av sjukdom senaste två veckorna hos fler än en av oss som skriver artiklar har vi inte varit lika aktiva som vi brukar. Sjukdomarna är inte allvarliga utan helt vanliga som de flesta kan drabbas av.
Vi har under denna tid fått en hel del förfrågningar och en massa kommentarer. Som vanligt kan vi inte släppa fram alla kommentarer på grund av dessas aggressiva framtoningar och/eller deras hat oavsett åt vilket håll. Flera kommentarer är också meddelanden till oss som ofta är tips om vem ett alias på Flashback är.

En stalker

Utöver ovanstående har vi en stalker på oss som ständigt postar en massa nonsens-kommentarer. En sådan person skall man till varje pris undvika och inte alls reagera på för det är reaktionen sådana personer går igång på. Därför kommer den personens kommentarer inte släppas fram här i fortsättningen. Alla som samarbetar med en sådan person hjälper stalkandet av andra vilket naturligtvis är mycket illa.

En del frågor

Vi har fått en del frågor under de två veckor som gått. Den vanligaste frågan kan vi nu svara på och handlar om vad som hände med Flashback under valkvällen/natten. En del säger sig tro det var vi som var skyldiga till det medan andra tror det var de etablerade partierna till vänster. Svaret är att det inte var någondera. Vare sig vi eller de etablerade partierna, oavsett var på skalan, arbetar på det viset. Undantaget SD i så fall men Flashback är ju deras tröstnalle som de sitter och håller om hårt så de skulle knappast göra något sådant.

x
Den verkliga orsaken till att Flashback åkte ner valkvällen och natten var ett tekniskt fel:

Ja, så simpelt kan svaret vara till “mystiska” händelser.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer